Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › low flashed 6950 unigine + vantage scores
New Posts  All Forums:Forum Nav:

low flashed 6950 unigine + vantage scores

post #1 of 7
Thread Starter 
Using 10.12a drivers, flashed gigabyte 6950 to 6970 bios, been playing L4D2 past 2-3 weeks just fine, but i tried to run some benchs for OC stability and noticed numbers seem off. gpu utilization is maxed, and temps are no where near as high as they should be.

I tried reseting bios switch back to default 6950 and the scores were lower.

what could possibly be going on?


captureeo.png



capture2ld.png
My System
(16 items)
 
  
Reply
My System
(16 items)
 
  
Reply
post #2 of 7
I get 57fps with Heaven benchmark clock @ 940-950/1450 @ 1.185v so your average fps is definitely low.

I just retested a little shy of 57 FPS
heaven-1.png
Edited by DaRookie - 1/16/11 at 4:55pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9300 @ 3.6GHz 480FSB GA EP45-UD3P HD 6950 SOLD! Rokn 8800GT Patriot Viper DDR2 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500 Raid0 -250 OSX Dual Window7/Snow Leopard LG 32LD350 HDTV/Samsung T240 1920x1200 Cooler Master 550W 
CaseMouseMouse Pad
Antec 900 Modded MX518 QCK+ Steel 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9300 @ 3.6GHz 480FSB GA EP45-UD3P HD 6950 SOLD! Rokn 8800GT Patriot Viper DDR2 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500 Raid0 -250 OSX Dual Window7/Snow Leopard LG 32LD350 HDTV/Samsung T240 1920x1200 Cooler Master 550W 
CaseMouseMouse Pad
Antec 900 Modded MX518 QCK+ Steel 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Problem spotted in GPU-Z:

PCI-E X16 @x1
post #4 of 7
Quote:
Originally Posted by linkin93;12036079 
Problem spotted in GPU-Z:

PCI-E X16 @x1

Nice catch!
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9300 @ 3.6GHz 480FSB GA EP45-UD3P HD 6950 SOLD! Rokn 8800GT Patriot Viper DDR2 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500 Raid0 -250 OSX Dual Window7/Snow Leopard LG 32LD350 HDTV/Samsung T240 1920x1200 Cooler Master 550W 
CaseMouseMouse Pad
Antec 900 Modded MX518 QCK+ Steel 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9300 @ 3.6GHz 480FSB GA EP45-UD3P HD 6950 SOLD! Rokn 8800GT Patriot Viper DDR2 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500 Raid0 -250 OSX Dual Window7/Snow Leopard LG 32LD350 HDTV/Samsung T240 1920x1200 Cooler Master 550W 
CaseMouseMouse Pad
Antec 900 Modded MX518 QCK+ Steel 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
Thank you biggrin.gif

OP: I'd be reseating the card and downloading the latest drivers to see if it fixes the problem. If you have any other PCI-E cards remove them for the time being.
post #6 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by linkin93;12036129 
Thank you biggrin.gif

OP: I'd be reseating the card and downloading the latest drivers to see if it fixes the problem. If you have any other PCI-E cards remove them for the time being.

that did it, running at PCI-E X16 @x16 now, ran heaven for a minute and fps is where it should be, thanks.
My System
(16 items)
 
  
Reply
My System
(16 items)
 
  
Reply
post #7 of 7
Glad to hear it smile.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › low flashed 6950 unigine + vantage scores