Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › P8P67 EVO won't POST. MemOK LED keeps blinking. [SOLVED, RAM WAS DEAD]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

P8P67 EVO won't POST. MemOK LED keeps blinking. [SOLVED, RAM WAS DEAD] - Page 4

post #31 of 42
Quote:
Originally Posted by PanicProne;12065007 
I tried pressing the MemOK button a few times before. It rebooted the PC a few times, LED would blink, and then just stayed on.

Nothing happened. No POST, no image in my monitor.

Did you just press or did you hold down the button? When I try to put my ram sticks in A1/B1 slots my board lit up so I held down MemOk button and it booted. Technically it's not recommended to be in the black slots but I put it in there for testing anyways. Make sure it's in the blue slots if you haven't already tried that.
Skylake Is Here!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700K Batch #L535B021 4.7Ghz @ 1.296V GIGABYTE G1 Gaming GA-Z170X-Gaming 7 EVGA Geforce GTX 970 SSC ACX 2.0+ G.SKILL TridentZ 16GB DDR4 3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 950 Pro M.2 512GB  Crucial BX100 250 GB SanDisk SSDPlus 240 GB NZXT Kraken X61  
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 & 10 Dell UltraSharp 2913WM 21:9 2560x1080 Ducky Shine 4, CODE WASD, Deck Legend, G710+ EVGA SuperNova G2 850W 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Evolv ATX Mid-Tower Ducky Secret SteelSeries Fostex Purple Heart TH-X00 
Audio
AKG K553 Pro, Philips SHP9500, Superlux 668B, S... 
  hide details  
Reply
Skylake Is Here!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700K Batch #L535B021 4.7Ghz @ 1.296V GIGABYTE G1 Gaming GA-Z170X-Gaming 7 EVGA Geforce GTX 970 SSC ACX 2.0+ G.SKILL TridentZ 16GB DDR4 3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 950 Pro M.2 512GB  Crucial BX100 250 GB SanDisk SSDPlus 240 GB NZXT Kraken X61  
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 & 10 Dell UltraSharp 2913WM 21:9 2560x1080 Ducky Shine 4, CODE WASD, Deck Legend, G710+ EVGA SuperNova G2 850W 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Evolv ATX Mid-Tower Ducky Secret SteelSeries Fostex Purple Heart TH-X00 
Audio
AKG K553 Pro, Philips SHP9500, Superlux 668B, S... 
  hide details  
Reply
post #32 of 42
Thread Starter 
Yes, it's in the blue slots smile.gif I tried on the black ones, just in case. Didn't work either frown.gif

I helod down the button until it would blink and then reboot. It blinked for a while, and then just stays on.

If I reboot manually, I'm back to square one.
Son of a Bridge
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.2ghz | 1.24v Asus P8P67 EVO [B3 Revision] Sapphire HD6870 1GB GDDR5 @ 1ghz Core 4GB Kingston HyperX DDR3 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi Deskstar P7K500 500gb 16MB Cache SATA II SATA LG DVD burner Windows 7 Ultimate x64 Acer LCD 17" 1280x1024 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX650 Modded regular case X7 X-760H 2000 DPI N@NO 
  hide details  
Reply
Son of a Bridge
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.2ghz | 1.24v Asus P8P67 EVO [B3 Revision] Sapphire HD6870 1GB GDDR5 @ 1ghz Core 4GB Kingston HyperX DDR3 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi Deskstar P7K500 500gb 16MB Cache SATA II SATA LG DVD burner Windows 7 Ultimate x64 Acer LCD 17" 1280x1024 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX650 Modded regular case X7 X-760H 2000 DPI N@NO 
  hide details  
Reply
post #33 of 42
Make sure your ram is securely in place. I made the mistake that one of my sticks of ram was not fully in, but that didn't work. I had to call ASUS to get it to work by only putting one stick of RAM in the first blue slot closest to your cpu. Once your in bios immediately set your RAM timings in bios.
post #34 of 42
Quote:
Originally Posted by PanicProne;12064912 
Yeah, I have a power button and reset button where that jumper should be.

What Reset button did you press? the one next to the power button to the bottomn right on the board?

The motherboard has a Reset Cmos button on the back panel.

Turn your computer completely off, and Press this button for 10-15 seconds

evom.png
post #35 of 42
Yep, same thing happened to me too. My 2x2gb xms3 1600mhz wont let my mobo boot. After securely placing one stick in the A2 slot, it booted. Then I set the correct values in bios and placed in the second ram stick in A1. It has been fine since then. Have you tried a single stick in A2?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955BE ASUS M4A88TD-V-EVO/USB3 MSI GTX 560Ti TwinFROZR II OC Corsair XMS3 2x2GB 1600MHz C9 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500GB Seagate Windows 7 Ultimate 32bit Samsung 20" B2030 Corsair TX650 V2 
Case
CM HAF932 (painted black) 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955BE ASUS M4A88TD-V-EVO/USB3 MSI GTX 560Ti TwinFROZR II OC Corsair XMS3 2x2GB 1600MHz C9 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500GB Seagate Windows 7 Ultimate 32bit Samsung 20" B2030 Corsair TX650 V2 
Case
CM HAF932 (painted black) 
  hide details  
Reply
post #36 of 42
Thread Starter 
IT WORKS! biggrin.gif

RAM was dead, they gave me another kit, same memory and specs. RAM was dead!

I can finally join the SB club! YEAH!
Son of a Bridge
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.2ghz | 1.24v Asus P8P67 EVO [B3 Revision] Sapphire HD6870 1GB GDDR5 @ 1ghz Core 4GB Kingston HyperX DDR3 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi Deskstar P7K500 500gb 16MB Cache SATA II SATA LG DVD burner Windows 7 Ultimate x64 Acer LCD 17" 1280x1024 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX650 Modded regular case X7 X-760H 2000 DPI N@NO 
  hide details  
Reply
Son of a Bridge
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.2ghz | 1.24v Asus P8P67 EVO [B3 Revision] Sapphire HD6870 1GB GDDR5 @ 1ghz Core 4GB Kingston HyperX DDR3 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi Deskstar P7K500 500gb 16MB Cache SATA II SATA LG DVD burner Windows 7 Ultimate x64 Acer LCD 17" 1280x1024 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX650 Modded regular case X7 X-760H 2000 DPI N@NO 
  hide details  
Reply
post #37 of 42
Lets assume my Suggestion worked, since hes been gone for an hour now biggrin.gif:rolleyes:

Edit: Posted at the same time as OP >.<<br />
Glad you got it worked out ^^
post #38 of 42
Thread Starter 
Thanks everyone!

REP will be distributed for your devoted effort.
Son of a Bridge
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.2ghz | 1.24v Asus P8P67 EVO [B3 Revision] Sapphire HD6870 1GB GDDR5 @ 1ghz Core 4GB Kingston HyperX DDR3 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi Deskstar P7K500 500gb 16MB Cache SATA II SATA LG DVD burner Windows 7 Ultimate x64 Acer LCD 17" 1280x1024 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX650 Modded regular case X7 X-760H 2000 DPI N@NO 
  hide details  
Reply
Son of a Bridge
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k @ 4.2ghz | 1.24v Asus P8P67 EVO [B3 Revision] Sapphire HD6870 1GB GDDR5 @ 1ghz Core 4GB Kingston HyperX DDR3 1600mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Hitachi Deskstar P7K500 500gb 16MB Cache SATA II SATA LG DVD burner Windows 7 Ultimate x64 Acer LCD 17" 1280x1024 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX650 Modded regular case X7 X-760H 2000 DPI N@NO 
  hide details  
Reply
post #39 of 42
Quote:
Originally Posted by PanicProne;12065783 
Thanks everyone!

REP will be distributed for your devoted effort.
gratz men it work out for you now I'm scared hope my system doesn't act weird when my parts arrive today:p
My System
(1 item)
 
  
CPU
asus laptop 
  hide details  
Reply
My System
(1 item)
 
  
CPU
asus laptop 
  hide details  
Reply
post #40 of 42
Quote:
Originally Posted by PanicProne;12065758 
IT WORKS! biggrin.gif

RAM was dead, they gave me another kit, same memory and specs. RAM was dead!

I can finally join the SB club! YEAH!

gr8 news mate smile.gif congratz on finally having a new setup.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955BE ASUS M4A88TD-V-EVO/USB3 MSI GTX 560Ti TwinFROZR II OC Corsair XMS3 2x2GB 1600MHz C9 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500GB Seagate Windows 7 Ultimate 32bit Samsung 20" B2030 Corsair TX650 V2 
Case
CM HAF932 (painted black) 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955BE ASUS M4A88TD-V-EVO/USB3 MSI GTX 560Ti TwinFROZR II OC Corsair XMS3 2x2GB 1600MHz C9 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500GB Seagate Windows 7 Ultimate 32bit Samsung 20" B2030 Corsair TX650 V2 
Case
CM HAF932 (painted black) 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › P8P67 EVO won't POST. MemOK LED keeps blinking. [SOLVED, RAM WAS DEAD]