Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Please help....Update P5 works in PCI-E x1
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Please help....Update P5 works in PCI-E x1 - Page 4

post #31 of 47
Thread Starter 
Wiat so your 470 had the same issue I am having?
Cheap Upgrade
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 ATI Radeon HD 6970 Gskill 4x4gb DDR3 1600Mhz Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Black 750GB Corsair H70 push/pull config Windows 7 Profession 64bit HP2311x 23inches of 1080p goodness 
PowerCase
OCZ 700W ModXStream Smilidon Green (completly gutted) 
  hide details  
Reply
Cheap Upgrade
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 ATI Radeon HD 6970 Gskill 4x4gb DDR3 1600Mhz Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Black 750GB Corsair H70 push/pull config Windows 7 Profession 64bit HP2311x 23inches of 1080p goodness 
PowerCase
OCZ 700W ModXStream Smilidon Green (completly gutted) 
  hide details  
Reply
post #32 of 47
Quote:
Originally Posted by Infinitegrim View Post
Wiat so your 470 had the same issue I am having?
Similar, it would lockup at Windows boot, BSOD at desktop, whole screen would turn a same color. Somebody posted a link to the Nvidia forums a page or two back, same issues as listed there, tried everything but nothing worked and I had to RMA everything.
FermIntel Inside
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 5Ghz 24/7 ASUS Maximus IV Extreme Gen 3 GTX 470 SLI + HD5450 16GB G.Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
lots none Win7 Ultimate (b:7600) LG W2353V + LG W2343T + LG W2254TQ 
KeyboardPowerCaseMouse
Apple Aluminum Seasonic SS 850HT Sunbean ACTS Razer Deathadder 3500dpi 
  hide details  
Reply
FermIntel Inside
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 5Ghz 24/7 ASUS Maximus IV Extreme Gen 3 GTX 470 SLI + HD5450 16GB G.Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
lots none Win7 Ultimate (b:7600) LG W2353V + LG W2343T + LG W2254TQ 
KeyboardPowerCaseMouse
Apple Aluminum Seasonic SS 850HT Sunbean ACTS Razer Deathadder 3500dpi 
  hide details  
Reply
post #33 of 47
Thread Starter 
RMA everything?

Like the motherboard too?


I called galaxy and they didnt have a clue. Should i try to get another through tigerdirect or just go right to galaxy?
Cheap Upgrade
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 ATI Radeon HD 6970 Gskill 4x4gb DDR3 1600Mhz Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Black 750GB Corsair H70 push/pull config Windows 7 Profession 64bit HP2311x 23inches of 1080p goodness 
PowerCase
OCZ 700W ModXStream Smilidon Green (completly gutted) 
  hide details  
Reply
Cheap Upgrade
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 ATI Radeon HD 6970 Gskill 4x4gb DDR3 1600Mhz Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Black 750GB Corsair H70 push/pull config Windows 7 Profession 64bit HP2311x 23inches of 1080p goodness 
PowerCase
OCZ 700W ModXStream Smilidon Green (completly gutted) 
  hide details  
Reply
post #34 of 47
Quote:
Originally Posted by Infinitegrim View Post
RMA everything?

Like the motherboard too?


I called galaxy and they didnt have a clue. Should i try to get another through tigerdirect or just go right to galaxy?
See if you can get it through TD first. If not then talk to Galaxy about this and explain the issue and refer to the nvidia forum post and explain to them how it does not work properly and offer them to send the mobo in with the card too if they say yea send the mobo then send the mobo and if not then send the card alone.

Get hold of someone who actually does RMAs and ask them nicely to not to send the same card back.

Just don't be hasty and be a pain to them, angered Customer Service people can really ruin it for you(I do at least)
FermIntel Inside
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 5Ghz 24/7 ASUS Maximus IV Extreme Gen 3 GTX 470 SLI + HD5450 16GB G.Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
lots none Win7 Ultimate (b:7600) LG W2353V + LG W2343T + LG W2254TQ 
KeyboardPowerCaseMouse
Apple Aluminum Seasonic SS 850HT Sunbean ACTS Razer Deathadder 3500dpi 
  hide details  
Reply
FermIntel Inside
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 5Ghz 24/7 ASUS Maximus IV Extreme Gen 3 GTX 470 SLI + HD5450 16GB G.Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
lots none Win7 Ultimate (b:7600) LG W2353V + LG W2343T + LG W2254TQ 
KeyboardPowerCaseMouse
Apple Aluminum Seasonic SS 850HT Sunbean ACTS Razer Deathadder 3500dpi 
  hide details  
Reply
post #35 of 47
Thread Starter 
UPDATE:


I got a replacement from Tigerdirect. This one will not even post. My 8800GT works fine but the GTX40 runs its fans at 100% and never gives a signal to the monitor when I turn the PC on.
Cheap Upgrade
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 ATI Radeon HD 6970 Gskill 4x4gb DDR3 1600Mhz Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Black 750GB Corsair H70 push/pull config Windows 7 Profession 64bit HP2311x 23inches of 1080p goodness 
PowerCase
OCZ 700W ModXStream Smilidon Green (completly gutted) 
  hide details  
Reply
Cheap Upgrade
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 ATI Radeon HD 6970 Gskill 4x4gb DDR3 1600Mhz Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Black 750GB Corsair H70 push/pull config Windows 7 Profession 64bit HP2311x 23inches of 1080p goodness 
PowerCase
OCZ 700W ModXStream Smilidon Green (completly gutted) 
  hide details  
Reply
post #36 of 47
You posted earlier that the card works in safe mode. have you tried to boot in the vga mode instead of safe mode. If you can do that, then you can install the driver there and set up display options correctly. restarting in normal mode will work fine then. I used this process once when a friends 9600gt gave him troubles similar to the one you are facing.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955BE ASUS M4A88TD-V-EVO/USB3 MSI GTX 560Ti TwinFROZR II OC Corsair XMS3 2x2GB 1600MHz C9 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500GB Seagate Windows 7 Ultimate 32bit Samsung 20" B2030 Corsair TX650 V2 
Case
CM HAF932 (painted black) 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955BE ASUS M4A88TD-V-EVO/USB3 MSI GTX 560Ti TwinFROZR II OC Corsair XMS3 2x2GB 1600MHz C9 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500GB Seagate Windows 7 Ultimate 32bit Samsung 20" B2030 Corsair TX650 V2 
Case
CM HAF932 (painted black) 
  hide details  
Reply
post #37 of 47
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by leopold1985 View Post
You posted earlier that the card works in safe mode. have you tried to boot in the vga mode instead of safe mode. If you can do that, then you can install the driver there and set up display options correctly. restarting in normal mode will work fine then. I used this process once when a friends 9600gt gave him troubles similar to the one you are facing.
Without drivers installed the first card booted into windows perfectly, but it stopped working once drivers were installed. I did then try the 800x600 mode and it didnt work. The new card that I now have wont even POST.
Cheap Upgrade
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 ATI Radeon HD 6970 Gskill 4x4gb DDR3 1600Mhz Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Black 750GB Corsair H70 push/pull config Windows 7 Profession 64bit HP2311x 23inches of 1080p goodness 
PowerCase
OCZ 700W ModXStream Smilidon Green (completly gutted) 
  hide details  
Reply
Cheap Upgrade
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 ATI Radeon HD 6970 Gskill 4x4gb DDR3 1600Mhz Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Black 750GB Corsair H70 push/pull config Windows 7 Profession 64bit HP2311x 23inches of 1080p goodness 
PowerCase
OCZ 700W ModXStream Smilidon Green (completly gutted) 
  hide details  
Reply
post #38 of 47
maybe a bad plug or something on power supply
E-Boney
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel 4790k Z97X-UD5H GTX970 G1 16GB GsKill 2400MHZ 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x 3TB HDD Raid 0 2x 240 GB SSD in Raid 0 NZXT X61 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus VG248QE CMStorm Quickfire Pro Seasonic 1250W Corsair 750D 
MouseMouse PadAudio
Zowie FK-2 Monoprice Gigantic  HyperX Clouds 
  hide details  
Reply
E-Boney
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel 4790k Z97X-UD5H GTX970 G1 16GB GsKill 2400MHZ 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x 3TB HDD Raid 0 2x 240 GB SSD in Raid 0 NZXT X61 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus VG248QE CMStorm Quickfire Pro Seasonic 1250W Corsair 750D 
MouseMouse PadAudio
Zowie FK-2 Monoprice Gigantic  HyperX Clouds 
  hide details  
Reply
post #39 of 47
I did a bit of research and found something weird. Apparently this is a common problem and somebody solved it by using a vga cable with dvi adapter. I dont know what to think of this, thought you might wanna know about this.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955BE ASUS M4A88TD-V-EVO/USB3 MSI GTX 560Ti TwinFROZR II OC Corsair XMS3 2x2GB 1600MHz C9 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500GB Seagate Windows 7 Ultimate 32bit Samsung 20" B2030 Corsair TX650 V2 
Case
CM HAF932 (painted black) 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955BE ASUS M4A88TD-V-EVO/USB3 MSI GTX 560Ti TwinFROZR II OC Corsair XMS3 2x2GB 1600MHz C9 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500GB Seagate Windows 7 Ultimate 32bit Samsung 20" B2030 Corsair TX650 V2 
Case
CM HAF932 (painted black) 
  hide details  
Reply
post #40 of 47
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by leopold1985 View Post
I did a bit of research and found something weird. Apparently this is a common problem and somebody solved it by using a vga cable with dvi adapter. I dont know what to think of this, thought you might wanna know about this.
Sadly I have tried a DVI and VGA cable. I had that probrlam already too.
Cheap Upgrade
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 ATI Radeon HD 6970 Gskill 4x4gb DDR3 1600Mhz Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Black 750GB Corsair H70 push/pull config Windows 7 Profession 64bit HP2311x 23inches of 1080p goodness 
PowerCase
OCZ 700W ModXStream Smilidon Green (completly gutted) 
  hide details  
Reply
Cheap Upgrade
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus P8P67 ATI Radeon HD 6970 Gskill 4x4gb DDR3 1600Mhz Sniper 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Black 750GB Corsair H70 push/pull config Windows 7 Profession 64bit HP2311x 23inches of 1080p goodness 
PowerCase
OCZ 700W ModXStream Smilidon Green (completly gutted) 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Please help....Update P5 works in PCI-E x1