Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI issues
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SLI issues

post #1 of 5
Thread Starter 
So im not sure this is the right place for this thread. still kinda new here.

however my question is i have GTS 250s in SLI but the second one when i stress

test it isnt being used. im using EVGA precision to watch it. my main one

instantly jumps to about 98% but the second one just sits at 0. my device

manager says that both cards are working fine and Nvidia control panel

reconizes it and says that it is in SLI. any thoughts.
post #2 of 5
Maybe the stress test doesn't use the SLI? I think I've read threads about SLI not always being utilized to it's full potential or at all during stress testing simply because it's not supported.

Edit: Which benchmark/stress test are you using?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 gigabyte x58a-ud3r EVGA 580 GTX ocz gold 6 gb 
Hard DriveOSPowerCase
2x vertex 2 120gb in raid 0 windows 7 corsair 850tx antec 1200 
Mouse
r.a.t. 9 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 gigabyte x58a-ud3r EVGA 580 GTX ocz gold 6 gb 
Hard DriveOSPowerCase
2x vertex 2 120gb in raid 0 windows 7 corsair 850tx antec 1200 
Mouse
r.a.t. 9 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Furmark and EVGA precision
post #4 of 5
you need to use multi GPU furmark run, when you install it installs both and you'll get a short cut to both and there should be one saying furmark (multi gpu) or osmething like that
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 955BE C3 4.0ghz ASUS CrossHair IV Formula Zotac GTX 570 940/1880/4300 G.Skill Ripjaw8gb ddr3-1333 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WDl Caviar Black 500GB 7200RPM Win 7 Home premium 64bit Asus ML238H 1920 x 1080 Logitec G110 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 850W Black Edition Corsair Graphite 600T Razer Deathadder razer goliathus fragged 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 955BE C3 4.0ghz ASUS CrossHair IV Formula Zotac GTX 570 940/1880/4300 G.Skill Ripjaw8gb ddr3-1333 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
WDl Caviar Black 500GB 7200RPM Win 7 Home premium 64bit Asus ML238H 1920 x 1080 Logitec G110 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 850W Black Edition Corsair Graphite 600T Razer Deathadder razer goliathus fragged 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
^^^^ this...

my 2x480s do this unless u run the multi GPU version
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI issues