Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Zombie 11.1 install
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Zombie 11.1 install

post #1 of 4
Thread Starter 
I tried installing the 11.1a beta drivers over the 10.12s without uninstalling, but that resulted in a bluescreen, so I decided to remove the 10.12s. Then, after I tried installing the 11.1a betas, i got a cli related error, and windows said driver was not installed. I then uninstalled via catalyst, and used driver cleaner, but every time i booted, it still gave the driver not installed error. I deleted everything ati related in the windows folder, but it all comes back after a reboot. So somehow, this damn driver keeps trying to install itself no matter what I do. Where do I go to put it down? The files have to be somewhere.
Heisenberg
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4930k Asus RIV BE HIS HD7970x3 4x4GB Corsair 2133 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 840 Evo 500GB 2 Crucial m4 256gb raid 0 4TB Hitachi EK rivbe monoblock + ek 7970fc 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro 27" LED Cinema + 27" Auria 2560x1440 Mionix Zibal 60 Corsair ax1200i 
CaseMouseAudioAudio
Case Labs TH10 Mionix Naos 5000 Asus Xonar d2x Teac ha-501 amp & hd650/dt880 600 ohm cans 
  hide details  
Reply
Heisenberg
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 4930k Asus RIV BE HIS HD7970x3 4x4GB Corsair 2133 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 840 Evo 500GB 2 Crucial m4 256gb raid 0 4TB Hitachi EK rivbe monoblock + ek 7970fc 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 Pro 27" LED Cinema + 27" Auria 2560x1440 Mionix Zibal 60 Corsair ax1200i 
CaseMouseAudioAudio
Case Labs TH10 Mionix Naos 5000 Asus Xonar d2x Teac ha-501 amp & hd650/dt880 600 ohm cans 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Are you trying to delete it in safe mode? It could be that windows is installing it. Try safe mode or disconnect from internet next time you uninstall it. Last thing I would try is reinstall the 10.12 and uninstall it using the add/remove, boot into safe and use the driver cleaner.
My lil monster
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 6800k Asus Deluxe ii x99 EVGA 980 ti Hydro Copper EVGA 980 ti FTW 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
32GB Corsair Dominator  Samsung 840 Pro  2x 850 Pro Sony External 
CoolingOSMonitorMonitor
Custom Water Windows10 Acer x34 Predator Asus PB278Q 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K70 Corsair AX1200i 900D Logitech G502 
Mouse PadAudio
Corsair Gaming Genius SW-G2.1 2000 
  hide details  
Reply
My lil monster
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 6800k Asus Deluxe ii x99 EVGA 980 ti Hydro Copper EVGA 980 ti FTW 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
32GB Corsair Dominator  Samsung 840 Pro  2x 850 Pro Sony External 
CoolingOSMonitorMonitor
Custom Water Windows10 Acer x34 Predator Asus PB278Q 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K70 Corsair AX1200i 900D Logitech G502 
Mouse PadAudio
Corsair Gaming Genius SW-G2.1 2000 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Try this, works for me. Go into device manager>display adapters, right click on your adapter>'update driver software'>'browse my computer...'>'let me pick...'>standard VGA graphics adapter>install it.

After the standard VGA is installed, delete your AMD folder in C:/.(or use driver cleaner, your choice. Deleting the folder is sufficient for me) Reboot and confirm the standard VGA driver is installed. Install 11.1a. Profit.

Might also want to use the cleaning portion(see bottom of first post, you want : Genetix Cleaner v4.84) of the TWL modded drivers:get them here. See his instuctions there, he knows his *****.
Damage inc.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 - 4790k @4.8 ASUS Maximus 7 Hero GIgabyte GTX980 G1 Corsair Vengeance DDR3-1866 
Hard DriveHard DriveOSKeyboard
Samsung 840 pro Crucial M500 240GB Win8.1 yes 
PowerMouse
Seasonic SS - 1050 logitech 
  hide details  
Reply
Damage inc.
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 - 4790k @4.8 ASUS Maximus 7 Hero GIgabyte GTX980 G1 Corsair Vengeance DDR3-1866 
Hard DriveHard DriveOSKeyboard
Samsung 840 pro Crucial M500 240GB Win8.1 yes 
PowerMouse
Seasonic SS - 1050 logitech 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
try removing atiihag.inf and atiihag.pnf from your win/inf directory
or find the inf by searching the inf directory for your card's name or device id
    
CPUGraphicsRAMMonitor
1.66 Centrino Duo XFX5750 1GB GDDR5 @ 1x 2GB DDR2-667 Acer X233H 23" 1920x1080 
Power
Antec EA380 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMMonitor
1.66 Centrino Duo XFX5750 1GB GDDR5 @ 1x 2GB DDR2-667 Acer X233H 23" 1920x1080 
Power
Antec EA380 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Zombie 11.1 install