Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Voltage's keep reseting?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Voltage's keep reseting?

post #1 of 2
Thread Starter 
Hey guys! So basically when I was trying to Overclock my GPU I set both GPUs in my 5970 to a voltage of 1200MV and to a core clock of 800MHZ and a memory clock of 1050 (I plan on increasing to like 1000MHZ core clock and 1100MHZ memory). I tested with MSI Kombuster for 25 minutes and it was completely stable, NOTHING WRONG.

Now I close Afterburner and I go to Youtube and try to watch a video and BAM Grey Screen. Luckily Windows Restores my driver so I don't have to restart my PC. But anyway I go back to afterburner to return things to defaults to isolate the problem and I notice that one of the GPUs (the main one apparently) goes back to 1049MV! So this is obviously the problem, my clocks are too high for my current voltage, so I just put the voltage back to 1200MV and then went on but the same thing happened again on Youtube. It basically is a vicious cycle, it keeps repeating itself!

Help please?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD R7 1700 @3.9GHz MSI X370 Titanium Asus GTX 1080ti Strix OC Corsair Dominator Platinum 16GB @2667MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 950 Pro M.2 Samsung 840 Sata Some other standard hard drives Corsair H110i GT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Asus PG279Q 165Hz IPS GSync Corsair K70 Lux Quickfire FSP Hydro G 850w 
CaseMouseMouse Pad
Phanteks Enthoo Pro Razer Deatfhadder Elite Corsair Gaming somethingorother 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD R7 1700 @3.9GHz MSI X370 Titanium Asus GTX 1080ti Strix OC Corsair Dominator Platinum 16GB @2667MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 950 Pro M.2 Samsung 840 Sata Some other standard hard drives Corsair H110i GT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Asus PG279Q 165Hz IPS GSync Corsair K70 Lux Quickfire FSP Hydro G 850w 
CaseMouseMouse Pad
Phanteks Enthoo Pro Razer Deatfhadder Elite Corsair Gaming somethingorother 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
in afterburner just below where ur fan setting is there is a little toggle to keep all ur setting on even after a reboot or shut down.. Have u tried clicking that button?
Rapture
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Phenom II X4 945 Deneb] [ASUS Crosshair IV Formula] [ASUS Radeon HD 6850] [G.SKILL Ripjaws 8GB (2 x 4GB)] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[SAMSUNG Spinpoint F3 1TB 7200] [SAMSUNG LightScribe] [Win 7 64 home] [ASUS VW225T Black 22] 
PowerCase
[CORSAIR 750HX ] [SILVERSTONE RAVEN RV02] 
  hide details  
Reply
Rapture
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Phenom II X4 945 Deneb] [ASUS Crosshair IV Formula] [ASUS Radeon HD 6850] [G.SKILL Ripjaws 8GB (2 x 4GB)] 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[SAMSUNG Spinpoint F3 1TB 7200] [SAMSUNG LightScribe] [Win 7 64 home] [ASUS VW225T Black 22] 
PowerCase
[CORSAIR 750HX ] [SILVERSTONE RAVEN RV02] 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › Voltage's keep reseting?