Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Problem when i turn on my pc
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem when i turn on my pc

post #1 of 5
Thread Starter 
Hello
I have bought a second hand pc and my problem is that when i turn on my pc next day the pc goes on but the red led on my graphic card (Asus HD 4870) goes on.So i must puch the cmos button on my rampage ii extrem .
And then go to bios load my settings in the profile save and everything is going fine.
The next day same procedur why?
Only does it on cold boots, restarts are fine

Bios on rampage extreme 11 is 1802
the battery is ok
ONOFF
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 Asus Rampage extreme ii Sapphire HD6950 Corsair 6*2gig DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorMonitor
WD 3*500 Raid 0 Widows 7 64bit 2 LG 22" 1 LG 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech illuminated Toughtpower 1500W Thermaltake Xaser VI Microsoft sidewinder 
  hide details  
Reply
ONOFF
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 Asus Rampage extreme ii Sapphire HD6950 Corsair 6*2gig DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorMonitor
WD 3*500 Raid 0 Widows 7 64bit 2 LG 22" 1 LG 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech illuminated Toughtpower 1500W Thermaltake Xaser VI Microsoft sidewinder 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
My HD4850 on my secondary computer sometimes does that, but not every time.

I have no idea why, but i just have to restart it once or twice and it stops. do you absolutely have to reset the cmos to get it to boot?
post #3 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by thrasherht View Post
My HD4850 on my secondary computer sometimes does that, but not every time.

I have no idea why, but i just have to restart it once or twice and it stops. do you absolutely have to reset the cmos to get it to boot?
yes,
it is the only way the onoff button and reset dont work
ONOFF
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 Asus Rampage extreme ii Sapphire HD6950 Corsair 6*2gig DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorMonitor
WD 3*500 Raid 0 Widows 7 64bit 2 LG 22" 1 LG 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech illuminated Toughtpower 1500W Thermaltake Xaser VI Microsoft sidewinder 
  hide details  
Reply
ONOFF
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 Asus Rampage extreme ii Sapphire HD6950 Corsair 6*2gig DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorMonitor
WD 3*500 Raid 0 Widows 7 64bit 2 LG 22" 1 LG 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech illuminated Toughtpower 1500W Thermaltake Xaser VI Microsoft sidewinder 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
sorry, wish i knew what was wrong with it. Does it do it in other computers too?

do other video cards do the same in your computer.
post #5 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by thrasherht View Post
sorry, wish i knew what was wrong with it. Does it do it in other computers too?

do other video cards do the same in your computer.
have not try that.
i don have another pc with pcie
i think it is the graphic card
ONOFF
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 Asus Rampage extreme ii Sapphire HD6950 Corsair 6*2gig DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorMonitor
WD 3*500 Raid 0 Widows 7 64bit 2 LG 22" 1 LG 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech illuminated Toughtpower 1500W Thermaltake Xaser VI Microsoft sidewinder 
  hide details  
Reply
ONOFF
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 Asus Rampage extreme ii Sapphire HD6950 Corsair 6*2gig DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorMonitor
WD 3*500 Raid 0 Widows 7 64bit 2 LG 22" 1 LG 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech illuminated Toughtpower 1500W Thermaltake Xaser VI Microsoft sidewinder 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Problem when i turn on my pc