Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › Lost my Resolution
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Lost my Resolution

post #1 of 5
Thread Starter 
So here it goes, I installed nvidia's 266.58 driver and after i booted up i couldn't find my recommended/native 1440x900 resolutions same thing goes for games.

Searched a good hour for solutions, but no luck.

I use a VGA cable with dvi-to-vga adapter connected to my 19'' monitor.

Any suggestions other than update your drivers or set a custom resolution?
Little hope
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 | 650 Gigabyte | P55-UD6 EVGA GTX560Ti | DS SC Corsair XMS3 | 2GB x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD | 640GB CB CDDVDW | SH-S222A Windows 7 | Ultimate 64bit Philips | Brilliance 284C 
PowerMouseMouse Pad
Corsair | TX650M Steelseries | Kinzu V2PE Steelseries | Qck+ 
  hide details  
Reply
Little hope
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 | 650 Gigabyte | P55-UD6 EVGA GTX560Ti | DS SC Corsair XMS3 | 2GB x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD | 640GB CB CDDVDW | SH-S222A Windows 7 | Ultimate 64bit Philips | Brilliance 284C 
PowerMouseMouse Pad
Corsair | TX650M Steelseries | Kinzu V2PE Steelseries | Qck+ 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
I suppose you could just try to reinstall the drive. Sometimes things get messed up. This is a long shot but maybe restart your monitor while in windows or unplug and replug it in. Might help.
Project Predator
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 4.2 GHz GA-MA785GM-US2H EVGA GTX 260 Crucial Technology 4GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1tb Samsung F3 LG dvd burner x24 XSPC Rasa rs240 Windows 7 Ultimate 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 22in 2253LW Razer Lycosa Corsair HX850w Alienware Area 51 
Mouse
Coolermaster Storm Sentinel 
  hide details  
Reply
Project Predator
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 4.2 GHz GA-MA785GM-US2H EVGA GTX 260 Crucial Technology 4GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1tb Samsung F3 LG dvd burner x24 XSPC Rasa rs240 Windows 7 Ultimate 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 22in 2253LW Razer Lycosa Corsair HX850w Alienware Area 51 
Mouse
Coolermaster Storm Sentinel 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Already tried that, i'll just install an older driver and see if it will fix the problem.

update: it din't help.
Edited by byrkoet - 1/22/11 at 5:04pm
Little hope
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 | 650 Gigabyte | P55-UD6 EVGA GTX560Ti | DS SC Corsair XMS3 | 2GB x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD | 640GB CB CDDVDW | SH-S222A Windows 7 | Ultimate 64bit Philips | Brilliance 284C 
PowerMouseMouse Pad
Corsair | TX650M Steelseries | Kinzu V2PE Steelseries | Qck+ 
  hide details  
Reply
Little hope
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 | 650 Gigabyte | P55-UD6 EVGA GTX560Ti | DS SC Corsair XMS3 | 2GB x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD | 640GB CB CDDVDW | SH-S222A Windows 7 | Ultimate 64bit Philips | Brilliance 284C 
PowerMouseMouse Pad
Corsair | TX650M Steelseries | Kinzu V2PE Steelseries | Qck+ 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Try finding drivers for your monitor.
Project Predator
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 4.2 GHz GA-MA785GM-US2H EVGA GTX 260 Crucial Technology 4GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1tb Samsung F3 LG dvd burner x24 XSPC Rasa rs240 Windows 7 Ultimate 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 22in 2253LW Razer Lycosa Corsair HX850w Alienware Area 51 
Mouse
Coolermaster Storm Sentinel 
  hide details  
Reply
Project Predator
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 4.2 GHz GA-MA785GM-US2H EVGA GTX 260 Crucial Technology 4GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1tb Samsung F3 LG dvd burner x24 XSPC Rasa rs240 Windows 7 Ultimate 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 22in 2253LW Razer Lycosa Corsair HX850w Alienware Area 51 
Mouse
Coolermaster Storm Sentinel 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by spRICE View Post
Try finding drivers for your monitor.
There aren't any.

This is just weird, before this occurred the nvidia control panel recommended the 1440x900 res, it also was my native resolution. why the sudden change i wonder?
Little hope
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 | 650 Gigabyte | P55-UD6 EVGA GTX560Ti | DS SC Corsair XMS3 | 2GB x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD | 640GB CB CDDVDW | SH-S222A Windows 7 | Ultimate 64bit Philips | Brilliance 284C 
PowerMouseMouse Pad
Corsair | TX650M Steelseries | Kinzu V2PE Steelseries | Qck+ 
  hide details  
Reply
Little hope
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 | 650 Gigabyte | P55-UD6 EVGA GTX560Ti | DS SC Corsair XMS3 | 2GB x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD | 640GB CB CDDVDW | SH-S222A Windows 7 | Ultimate 64bit Philips | Brilliance 284C 
PowerMouseMouse Pad
Corsair | TX650M Steelseries | Kinzu V2PE Steelseries | Qck+ 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › Lost my Resolution