Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Last known configuration
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Last known configuration

post #1 of 2
Thread Starter 
Everytime I boot windows XP, it loads explorer.exe but taskbar - icons don't load. If I select "last known configuration" it boots perfect, when I shutdown in "last known configuration" and restart with normal boot, it does the same issue.

What's going on here
Gaming PC
(15 items)
 
Dell M6400 ($90)
(14 items)
 
HTC 10
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4690K (Delidded) MSI Z97 MPOWER AC MAX EVGA 980 Ti Hybrid  2x CMY16GX3M2A2400C11R 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
A-DATA SP900 2x ST2000DM001-1ER164 ASMedia® ASM1061 (External) swiftech h320 
OSMonitorMonitorPower
Stripped Win 10 x64 15063 *M* SAMSUNG LS24F350 *S* LG 22MP48HQ Corsair RM850w 
CaseMouseAudio
Corsair Obsidian 750D Corsair Harpoon RGB Fiio E7 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo P8700 Dell 076V94 (Intel Q43) Quadro FX 2700M 2x Samsung M471B5773CHS-CH9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WDC WD2500BJKT-75F4T0 TOSHIBA MQ01ACF032 HT-DT-ST DVD +-RW GS20N 2x Heat-pipe-sink + fans 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 15063 Super Lite Edition 1440x900 @ 100hz Dell + Numpad 95w 
Mouse Pad
Dell Touchpad 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996 [OC] Adreno 530 2x 2GB LPDDR4 32 GB eMMC Flash 
CoolingOSMonitorKeyboard
Passive Android 7.0 2.51.617.1 Super LCD 5: 2560x1440 (565 PPI) Sony Xperia Keyboard 
Power
3,000 mAh Battery 
  hide details  
Reply
Gaming PC
(15 items)
 
Dell M6400 ($90)
(14 items)
 
HTC 10
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4690K (Delidded) MSI Z97 MPOWER AC MAX EVGA 980 Ti Hybrid  2x CMY16GX3M2A2400C11R 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
A-DATA SP900 2x ST2000DM001-1ER164 ASMedia® ASM1061 (External) swiftech h320 
OSMonitorMonitorPower
Stripped Win 10 x64 15063 *M* SAMSUNG LS24F350 *S* LG 22MP48HQ Corsair RM850w 
CaseMouseAudio
Corsair Obsidian 750D Corsair Harpoon RGB Fiio E7 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo P8700 Dell 076V94 (Intel Q43) Quadro FX 2700M 2x Samsung M471B5773CHS-CH9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WDC WD2500BJKT-75F4T0 TOSHIBA MQ01ACF032 HT-DT-ST DVD +-RW GS20N 2x Heat-pipe-sink + fans 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 15063 Super Lite Edition 1440x900 @ 100hz Dell + Numpad 95w 
Mouse Pad
Dell Touchpad 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996 [OC] Adreno 530 2x 2GB LPDDR4 32 GB eMMC Flash 
CoolingOSMonitorKeyboard
Passive Android 7.0 2.51.617.1 Super LCD 5: 2560x1440 (565 PPI) Sony Xperia Keyboard 
Power
3,000 mAh Battery 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
I think your explorer.exe is infected.

Try these:
1. create a shortcut of explorer.exe and put it in your startup folder

2. when you log on press CTRL + ALT + DEL to bring up task manager, goto file > New task, then type "explorer.exe"
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel ATOM N450 @ 1.66Ghz <unknown> Intel GMA3150 256mb 2GB DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
160GB 5,400RPM 2.5" Windows XP Professional SP3 LED (Non-gloss) 1024x600 intergrated 
PowerCaseMouseMouse Pad
6 cell battery Samsung Wireless mouse 3000 / touchpad anything 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel ATOM N450 @ 1.66Ghz <unknown> Intel GMA3150 256mb 2GB DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
160GB 5,400RPM 2.5" Windows XP Professional SP3 LED (Non-gloss) 1024x600 intergrated 
PowerCaseMouseMouse Pad
6 cell battery Samsung Wireless mouse 3000 / touchpad anything 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Last known configuration