Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Help ( Again)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help ( Again)

post #1 of 3
Thread Starter 
Hi

I Made a Thread About this but its long forgotten

Flashed MB Bios and Now My GPU Crashes after Installing Drivers ( Catalyst 10.12)

The Error is 0x0000001E

Any Thoughts ? RMA is the last Option, because it will take months
My Precious....
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd Phenom II X6 1090T Asus M4A89GTDPRO/USB3 Sapphire HD6950 (Flashed to HD6970) 4GB Kingston HyperX 1333 DDR3 
Hard DriveOSPowerCase
WD Caviar 500 GB + 1 TB external Windows 7 Ultimate 64 Bit Corsair TX750W Antec 300 
Mouse
4tech X755FS 
  hide details  
Reply
My Precious....
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd Phenom II X6 1090T Asus M4A89GTDPRO/USB3 Sapphire HD6950 (Flashed to HD6970) 4GB Kingston HyperX 1333 DDR3 
Hard DriveOSPowerCase
WD Caviar 500 GB + 1 TB external Windows 7 Ultimate 64 Bit Corsair TX750W Antec 300 
Mouse
4tech X755FS 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Yeah, flash your old bios back.

easiest option. Why did you flash in the first place?
post #3 of 3
Thread Starter 
Before I Flashed The Bios , it crashed Without Drivers
My Precious....
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd Phenom II X6 1090T Asus M4A89GTDPRO/USB3 Sapphire HD6950 (Flashed to HD6970) 4GB Kingston HyperX 1333 DDR3 
Hard DriveOSPowerCase
WD Caviar 500 GB + 1 TB external Windows 7 Ultimate 64 Bit Corsair TX750W Antec 300 
Mouse
4tech X755FS 
  hide details  
Reply
My Precious....
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Amd Phenom II X6 1090T Asus M4A89GTDPRO/USB3 Sapphire HD6950 (Flashed to HD6970) 4GB Kingston HyperX 1333 DDR3 
Hard DriveOSPowerCase
WD Caviar 500 GB + 1 TB external Windows 7 Ultimate 64 Bit Corsair TX750W Antec 300 
Mouse
4tech X755FS 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Help ( Again)