Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › 266.xx drivers installed, now no AA in ME2
New Posts  All Forums:Forum Nav:

266.xx drivers installed, now no AA in ME2

post #1 of 7
Thread Starter 
I just opened up ME2 this sunday evening to play and noticed that the AA effects are gone. I checked my control panel settings, and the same settings ive been using forever are still intact, but I set them to app controlled (since me2 has no in game AA) and re opened the game, looks the same as when you override it. Anyone else have this issue? I don't know if ive run this game with this 580 yet. I know i did for a bit with the ole 470's i got rid of - when i had the 470's and the 263.xx drivers, the aa still worked.
GreenPimpStar
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel Core i7 2600k @4.5GHz| |Gigabyte Z68X-UD7-B3| |EVGA GTX 980 SC| |G.skill DDR3 1600mhz CL8, 2x4GB| 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
|Samsung EVO 250GB SSD +2x 1TB WD Black| LG Dvd Multi |Noctua DH-14| |Windows 8| 
MonitorKeyboardPowerCase
|Asus 144hz 24" hotness| |Apple Aluminum Wired| |ABS SL-1050, 1.05kw, 87a| |CoolerMaster 690 NV Edition| 
MouseMouse Pad
|Logitech G9x| Steel Series 
  hide details  
Reply
GreenPimpStar
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel Core i7 2600k @4.5GHz| |Gigabyte Z68X-UD7-B3| |EVGA GTX 980 SC| |G.skill DDR3 1600mhz CL8, 2x4GB| 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
|Samsung EVO 250GB SSD +2x 1TB WD Black| LG Dvd Multi |Noctua DH-14| |Windows 8| 
MonitorKeyboardPowerCase
|Asus 144hz 24" hotness| |Apple Aluminum Wired| |ABS SL-1050, 1.05kw, 87a| |CoolerMaster 690 NV Edition| 
MouseMouse Pad
|Logitech G9x| Steel Series 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
I've run both the 266.35's and 266.58's on ME2 and my AA works fine. Got it set to override, 32x, 8x supersampling.
Wingman Fuzzi
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.6GHz 1.37v Gigabyte Z68X-UD5-B3 Zotac GTX 680 @ 1215/3005MHz (347.09) 2x8GB Kingston HyperX Savage 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 120GB + 850 1TB + Intel 520 240GB Samsung F3 1TB Thermalright Venomous X w/ FM122 Windows 7 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2312HM 1920x1080 @ 60Hz Ducky Shine II (Blues w/ White Backlight) Corsair HX 620W Fractal Design XL (Black Pearl) 
MouseMouse PadAudioAudio
MX518 Steelseries QcK+ Creative X-FI Xtreme Music Sennheiser HD598 
  hide details  
Reply
Wingman Fuzzi
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.6GHz 1.37v Gigabyte Z68X-UD5-B3 Zotac GTX 680 @ 1215/3005MHz (347.09) 2x8GB Kingston HyperX Savage 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 120GB + 850 1TB + Intel 520 240GB Samsung F3 1TB Thermalright Venomous X w/ FM122 Windows 7 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2312HM 1920x1080 @ 60Hz Ducky Shine II (Blues w/ White Backlight) Corsair HX 620W Fractal Design XL (Black Pearl) 
MouseMouse PadAudioAudio
MX518 Steelseries QcK+ Creative X-FI Xtreme Music Sennheiser HD598 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Fusion Racing View Post
I've run both the 266.35's and 266.58's on ME2 and my AA works fine. Got it set to override, 32x, 8x supersampling.
weird must be something wrong then. im trying nhancer now...
GreenPimpStar
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel Core i7 2600k @4.5GHz| |Gigabyte Z68X-UD7-B3| |EVGA GTX 980 SC| |G.skill DDR3 1600mhz CL8, 2x4GB| 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
|Samsung EVO 250GB SSD +2x 1TB WD Black| LG Dvd Multi |Noctua DH-14| |Windows 8| 
MonitorKeyboardPowerCase
|Asus 144hz 24" hotness| |Apple Aluminum Wired| |ABS SL-1050, 1.05kw, 87a| |CoolerMaster 690 NV Edition| 
MouseMouse Pad
|Logitech G9x| Steel Series 
  hide details  
Reply
GreenPimpStar
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel Core i7 2600k @4.5GHz| |Gigabyte Z68X-UD7-B3| |EVGA GTX 980 SC| |G.skill DDR3 1600mhz CL8, 2x4GB| 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
|Samsung EVO 250GB SSD +2x 1TB WD Black| LG Dvd Multi |Noctua DH-14| |Windows 8| 
MonitorKeyboardPowerCase
|Asus 144hz 24" hotness| |Apple Aluminum Wired| |ABS SL-1050, 1.05kw, 87a| |CoolerMaster 690 NV Edition| 
MouseMouse Pad
|Logitech G9x| Steel Series 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Quote:
Originally Posted by brkbeatjunkie View Post
weird must be something wrong then. im trying nhancer now...
Might be worth a try. Perhaps try removing the game and then add it again in the Nvidia control panel if you can. Then change the settings to the correct ones.
Wingman Fuzzi
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.6GHz 1.37v Gigabyte Z68X-UD5-B3 Zotac GTX 680 @ 1215/3005MHz (347.09) 2x8GB Kingston HyperX Savage 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 120GB + 850 1TB + Intel 520 240GB Samsung F3 1TB Thermalright Venomous X w/ FM122 Windows 7 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2312HM 1920x1080 @ 60Hz Ducky Shine II (Blues w/ White Backlight) Corsair HX 620W Fractal Design XL (Black Pearl) 
MouseMouse PadAudioAudio
MX518 Steelseries QcK+ Creative X-FI Xtreme Music Sennheiser HD598 
  hide details  
Reply
Wingman Fuzzi
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.6GHz 1.37v Gigabyte Z68X-UD5-B3 Zotac GTX 680 @ 1215/3005MHz (347.09) 2x8GB Kingston HyperX Savage 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 120GB + 850 1TB + Intel 520 240GB Samsung F3 1TB Thermalright Venomous X w/ FM122 Windows 7 Pro x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2312HM 1920x1080 @ 60Hz Ducky Shine II (Blues w/ White Backlight) Corsair HX 620W Fractal Design XL (Black Pearl) 
MouseMouse PadAudioAudio
MX518 Steelseries QcK+ Creative X-FI Xtreme Music Sennheiser HD598 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Fusion Racing View Post
Might be worth a try. Perhaps try removing the game and then add it again in the Nvidia control panel if you can. Then change the settings to the correct ones.
Thanks Ill give that a try. Nhancer wouldn't open - neither the 64 or 32 bit versions.
GreenPimpStar
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel Core i7 2600k @4.5GHz| |Gigabyte Z68X-UD7-B3| |EVGA GTX 980 SC| |G.skill DDR3 1600mhz CL8, 2x4GB| 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
|Samsung EVO 250GB SSD +2x 1TB WD Black| LG Dvd Multi |Noctua DH-14| |Windows 8| 
MonitorKeyboardPowerCase
|Asus 144hz 24" hotness| |Apple Aluminum Wired| |ABS SL-1050, 1.05kw, 87a| |CoolerMaster 690 NV Edition| 
MouseMouse Pad
|Logitech G9x| Steel Series 
  hide details  
Reply
GreenPimpStar
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel Core i7 2600k @4.5GHz| |Gigabyte Z68X-UD7-B3| |EVGA GTX 980 SC| |G.skill DDR3 1600mhz CL8, 2x4GB| 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
|Samsung EVO 250GB SSD +2x 1TB WD Black| LG Dvd Multi |Noctua DH-14| |Windows 8| 
MonitorKeyboardPowerCase
|Asus 144hz 24" hotness| |Apple Aluminum Wired| |ABS SL-1050, 1.05kw, 87a| |CoolerMaster 690 NV Edition| 
MouseMouse Pad
|Logitech G9x| Steel Series 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
also works fine on my system....

64x AA SLI lol...

with 16x Supersampling SLI....

hm.... love SLI for this reason.....

also look at disabling the AA setting in ME2... then setting it again in NV CP
post #7 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by hodgoes2001 View Post
also works fine on my system....

64x AA SLI lol...

with 16x Supersampling SLI....

hm.... love SLI for this reason.....

also look at disabling the AA setting in ME2... then setting it again in NV CP
I didn't think there was a in game AA setting. at least there wasn't awhile ago unless they patched it recently or something to add in AA settings.
GreenPimpStar
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel Core i7 2600k @4.5GHz| |Gigabyte Z68X-UD7-B3| |EVGA GTX 980 SC| |G.skill DDR3 1600mhz CL8, 2x4GB| 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
|Samsung EVO 250GB SSD +2x 1TB WD Black| LG Dvd Multi |Noctua DH-14| |Windows 8| 
MonitorKeyboardPowerCase
|Asus 144hz 24" hotness| |Apple Aluminum Wired| |ABS SL-1050, 1.05kw, 87a| |CoolerMaster 690 NV Edition| 
MouseMouse Pad
|Logitech G9x| Steel Series 
  hide details  
Reply
GreenPimpStar
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel Core i7 2600k @4.5GHz| |Gigabyte Z68X-UD7-B3| |EVGA GTX 980 SC| |G.skill DDR3 1600mhz CL8, 2x4GB| 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
|Samsung EVO 250GB SSD +2x 1TB WD Black| LG Dvd Multi |Noctua DH-14| |Windows 8| 
MonitorKeyboardPowerCase
|Asus 144hz 24" hotness| |Apple Aluminum Wired| |ABS SL-1050, 1.05kw, 87a| |CoolerMaster 690 NV Edition| 
MouseMouse Pad
|Logitech G9x| Steel Series 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › 266.xx drivers installed, now no AA in ME2