Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Why is my GPU usage 100% during idle?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Why is my GPU usage 100% during idle? - Page 2

post #11 of 15
This is a common problem found in the recent drivers. There were several users on Guru3d who reported that the problem disappeared when they installed the 11.1a hotfix drivers (not 11.1 WHQL). I've encountered the 100% desktop load bug in 10.12 but not in 11.1a.
Destructor
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3770K @ 4.6GHz  Gigabyte G1.Sniper 3  EVGA GTX 980 Ti SC+  16GB Corsair Dominator Platinum 2400MHz  
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 850 Pro 256GB RAID 0 Samsung F3 1TB Seagate 3TB LG Blu-ray 12x 
CoolingOSMonitorKeyboard
XSPC RayStorm D5 RX360  Windows 10 Pro x64 LG 24GM77 Ducky Shine 3 Year of the Snake 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX850 Corsair 900D  Logitech G400  Razer Goliathus Speed  
AudioAudio
Sound Blaster Zx  Sennheiser HD 558 + Zm-Mic1 
  hide details  
Reply
Destructor
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3770K @ 4.6GHz  Gigabyte G1.Sniper 3  EVGA GTX 980 Ti SC+  16GB Corsair Dominator Platinum 2400MHz  
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 850 Pro 256GB RAID 0 Samsung F3 1TB Seagate 3TB LG Blu-ray 12x 
CoolingOSMonitorKeyboard
XSPC RayStorm D5 RX360  Windows 10 Pro x64 LG 24GM77 Ducky Shine 3 Year of the Snake 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX850 Corsair 900D  Logitech G400  Razer Goliathus Speed  
AudioAudio
Sound Blaster Zx  Sennheiser HD 558 + Zm-Mic1 
  hide details  
Reply
post #12 of 15
Good to know! I've uninstalled 11.1 and installed the official 11.1a hotfix [amd_catalyst_11.1a_win7_jan26.exe]

So far so good!
post #13 of 15
I.ve lso encountered the similer problem...Is there any way to fix it.....With out the drivers.. Maybe Some kind of patches or like that
post #14 of 15
This issue occurs on the 11.x drivers.
This is one reason im sticking with 10.4 still *rolls eyes*
Mini worker
(7 items)
 
Blaue Liebe
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8 5600K ASRock FM2A88X-ITX  SAPPHIRE Radeon HD 6570 Corsair Dominator Platinum 
Hard DriveOSCase
OCZ Vertex 450 128gb w7 64bit Rosewill Legacy U2-B 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570k P67 Extreme4 Gen3 Asus GTX 570 direct cuII Ripjaws 8gb 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
1TB Seagate Barracude 7200rpm 120gb OCZ Vertex 3  60gb OCZ Agility 3 windows 7 pro X64 
MonitorPowerCaseMouse
HannsG 23" + AOC 24" Corsair HX850w Lian Li PC A70-F Razar Naga 
Audio
Sound Blaster X 
  hide details  
Reply
Mini worker
(7 items)
 
Blaue Liebe
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD A8 5600K ASRock FM2A88X-ITX  SAPPHIRE Radeon HD 6570 Corsair Dominator Platinum 
Hard DriveOSCase
OCZ Vertex 450 128gb w7 64bit Rosewill Legacy U2-B 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570k P67 Extreme4 Gen3 Asus GTX 570 direct cuII Ripjaws 8gb 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
1TB Seagate Barracude 7200rpm 120gb OCZ Vertex 3  60gb OCZ Agility 3 windows 7 pro X64 
MonitorPowerCaseMouse
HannsG 23" + AOC 24" Corsair HX850w Lian Li PC A70-F Razar Naga 
Audio
Sound Blaster X 
  hide details  
Reply
post #15 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by tlxxxsracer View Post
This issue occurs on the 11.x drivers.
This is one reason im sticking with 10.4 still *rolls eyes*
It's never happened to me on 11.x
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Why is my GPU usage 100% during idle?