post #21 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by altair4 View Post
I have the same setup and the same problem. I figured it might be cause this board lacks the VRM that it has so much vdroop, but I'm not sure dont know how that works.

I have vcore set to 1.47v in bios. When idle, hwmonitor shows 1.45v, when under max load with AVX enabled Linx it drops down to as low 1.35v. I dont know if this is the reason I need 1.47v in bios to get it stable at 4.8ghz or if its cause I got a crappy 2500k.

LLC really makes no diff at all for me. Only increases voltage by 0.01 if even that during max load. Regret going with this mobo, had I known that it would vdroop this much and LLC do nothing I would have considered another. But it was cheap and 4.8ghz isnt that bad.
Ditto this...
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500k 4.5ghz@1.4v (vdroop) Gigabyte GA-P67A-UD3 MSI Cyclone 768mb GTX460 @925/1850/2100 8gb (2x4) G.Skill ddr3 1333 
Hard DriveOSMonitorPower
Mushkin Enhanced Callisto Deluxe 60GB SSD Windows 7 x64 El cheapo 1680x1050 lcd PC Power&Cooling 500w 
Case
Cooler Master CM690 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-2500k 4.5ghz@1.4v (vdroop) Gigabyte GA-P67A-UD3 MSI Cyclone 768mb GTX460 @925/1850/2100 8gb (2x4) G.Skill ddr3 1333 
Hard DriveOSMonitorPower
Mushkin Enhanced Callisto Deluxe 60GB SSD Windows 7 x64 El cheapo 1680x1050 lcd PC Power&Cooling 500w 
Case
Cooler Master CM690 
  hide details  
Reply