Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › New Build Memory Issues; Blue screen
New Posts  All Forums:Forum Nav:

New Build Memory Issues; Blue screen - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by iosefini View Post
bios --> dram(or ram) voltage, use +/- keys and set the voltage(check the ram sticker for voltage)
that worked!!! Thanks everyone!!
Home Computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
PHENOM II X6 1090T Black Edition 3.2 ASUS Crosshair IV Formula Radeon 5550 16 GB AVEXIR DDR3 1600MHz 9-9-9-24 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel X25-M 80GB SSD and Seagate 2TB LP Serial ATA Windows 7 Ultimate 64 2X 23" Acer Lcd G235H Ultra LSP750 750w Power Supply 
Case
Ultra M923 Full Tower ATX Case 
  hide details  
Reply
Home Computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
PHENOM II X6 1090T Black Edition 3.2 ASUS Crosshair IV Formula Radeon 5550 16 GB AVEXIR DDR3 1600MHz 9-9-9-24 
Hard DriveOSMonitorPower
Intel X25-M 80GB SSD and Seagate 2TB LP Serial ATA Windows 7 Ultimate 64 2X 23" Acer Lcd G235H Ultra LSP750 750w Power Supply 
Case
Ultra M923 Full Tower ATX Case 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Quote:
Originally Posted by Jasonallanharvey View Post
that worked!!! Thanks everyone!!
What did you turn your voltage up to? I'm not stable at 1.65v and am trying to see if I can pass Prime95 set up to 1.695v.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › New Build Memory Issues; Blue screen