New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help

post #1 of 5
Thread Starter 
I just installed a msi gtx 460. As soon as I installed the card it came up as missing operating system. I don't understand why it would do that any help is appreciated.
post #2 of 5
It is failing to recognize your hard drive.Check to see that a cable from the hard drive to the motherboard didn't come undone.Or maybe the power cable for the hard drive.
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5-750 4.3@1.375v Asus Maximus III Formula Asus ENGTX465 4gb G Skill 2000 Mhz.Trident @2133 9-9-9-27 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ VERTEX 2 50GB SSD/WD 500GB Blue/WD640GB Black Samsung DVD/RW Corsair H-50 Windows 10 home 64 Bit Retail 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 24"1080P LED Asus VE248H Abs M1 Cooler master silent pro 600 modular M600 RS-60... Lian Li Lancool PCK-58 
MouseMouse Pad
Steelseries Kinzu no 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5-750 4.3@1.375v Asus Maximus III Formula Asus ENGTX465 4gb G Skill 2000 Mhz.Trident @2133 9-9-9-27 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ VERTEX 2 50GB SSD/WD 500GB Blue/WD640GB Black Samsung DVD/RW Corsair H-50 Windows 10 home 64 Bit Retail 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 24"1080P LED Asus VE248H Abs M1 Cooler master silent pro 600 modular M600 RS-60... Lian Li Lancool PCK-58 
MouseMouse Pad
Steelseries Kinzu no 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
All the connections are fine.
post #4 of 5
Thread Starter 
Would there be another reason why?
post #5 of 5
Thread Starter 
I just put my old card back in and I'm received the same message. I'm at my wits end.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General