Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › sli power question
New Posts  All Forums:Forum Nav:

sli power question

post #1 of 6
Thread Starter 
in a sli setup, if both fans are spinning dose that mean that each card is getting enough power?
i know this is a very stupid question but im a sli noob.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel q8400 GA-EP45-UD3P(rev1.6 bio Fb for sli patch) evga 9800 gtx+@830mhz SLI 4gb of Gskill DDR2@1066mhz(5,5,5,15) 
Hard DriveOptical DriveOSPower
wd 1tb LITEON 7 x64 sli patched. Corsair TX 750 watt 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel q8400 GA-EP45-UD3P(rev1.6 bio Fb for sli patch) evga 9800 gtx+@830mhz SLI 4gb of Gskill DDR2@1066mhz(5,5,5,15) 
Hard DriveOptical DriveOSPower
wd 1tb LITEON 7 x64 sli patched. Corsair TX 750 watt 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
I would think so. But just to make sure, download GPU-Z and see if it detects 2 GPUs.
post #3 of 6
Thread Starter 
well see im running the sli hack and having a lot of trouble with it. both cards are working,just not together. plus when both are plunged in cpuz keep showing two different core speeds, and when only one is plugged in it stays stable at 4ghz. so its my psu. time for a upgrade.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel q8400 GA-EP45-UD3P(rev1.6 bio Fb for sli patch) evga 9800 gtx+@830mhz SLI 4gb of Gskill DDR2@1066mhz(5,5,5,15) 
Hard DriveOptical DriveOSPower
wd 1tb LITEON 7 x64 sli patched. Corsair TX 750 watt 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel q8400 GA-EP45-UD3P(rev1.6 bio Fb for sli patch) evga 9800 gtx+@830mhz SLI 4gb of Gskill DDR2@1066mhz(5,5,5,15) 
Hard DriveOptical DriveOSPower
wd 1tb LITEON 7 x64 sli patched. Corsair TX 750 watt 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
Quote:
Originally Posted by chris14029 View Post
well see im running the sli hack and having a lot of trouble with it. both cards are working,just not together. plus when both are plunged in cpuz keep showing two different core speeds, and when only one is plugged in it stays stable at 4ghz. so its my psu. time for a upgrade.
Do you have the latest version? I'm running 1.0 final and running smoothly, could be a PSU issue for sure though.
Need More Power
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 B50 @ 3.8GHZ(Stable-3 Cores) MSI 790GX-G65 Galaxy GTX460 768MB x's 2 4GB OCZ(7-7-7-16-1T) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 1.5TB Optiarc DVD Drive Windows 7 Ultimate 64 27" Samsung SyncMaster P2770 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair GS800 HAF 932 Logitech G5 
  hide details  
Reply
Need More Power
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 B50 @ 3.8GHZ(Stable-3 Cores) MSI 790GX-G65 Galaxy GTX460 768MB x's 2 4GB OCZ(7-7-7-16-1T) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 1.5TB Optiarc DVD Drive Windows 7 Ultimate 64 27" Samsung SyncMaster P2770 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair GS800 HAF 932 Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Thread Starter 
hey man, yeah no matter what version/firmware combo i try it never shows the second card. just some driver error saying code 12 this device dose not have neuff resources.....
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel q8400 GA-EP45-UD3P(rev1.6 bio Fb for sli patch) evga 9800 gtx+@830mhz SLI 4gb of Gskill DDR2@1066mhz(5,5,5,15) 
Hard DriveOptical DriveOSPower
wd 1tb LITEON 7 x64 sli patched. Corsair TX 750 watt 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel q8400 GA-EP45-UD3P(rev1.6 bio Fb for sli patch) evga 9800 gtx+@830mhz SLI 4gb of Gskill DDR2@1066mhz(5,5,5,15) 
Hard DriveOptical DriveOSPower
wd 1tb LITEON 7 x64 sli patched. Corsair TX 750 watt 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Thread Starter 
HAHAHAHAAHAHAHA YESSS I DID IT
ok its not a psu problem it was a bios. i dated back to the original overclock.net guy who did it. it was back when this mobo was running bios fb, so i pop it that in and BAM
sli
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel q8400 GA-EP45-UD3P(rev1.6 bio Fb for sli patch) evga 9800 gtx+@830mhz SLI 4gb of Gskill DDR2@1066mhz(5,5,5,15) 
Hard DriveOptical DriveOSPower
wd 1tb LITEON 7 x64 sli patched. Corsair TX 750 watt 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel q8400 GA-EP45-UD3P(rev1.6 bio Fb for sli patch) evga 9800 gtx+@830mhz SLI 4gb of Gskill DDR2@1066mhz(5,5,5,15) 
Hard DriveOptical DriveOSPower
wd 1tb LITEON 7 x64 sli patched. Corsair TX 750 watt 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › sli power question