post #41 of 41
Thread Starter 
did all settings on auto, XMP profile (it shows me correct memory voltages and timings), set by per core x46. in windows it shows me 1.344v cpu voltage on full load, but in prime it crashes after about 2 hours. Thats strange. Since its on auto mode, it shouldnt crash Thats my logic.. Although when i manually searched stable voltages i fid it at 1.370 in bios, got enabled - so in windows it gone on 1.36v.

This stability tests are killing me. Its a 3rd or 4th day of picking the right one..
LGA 1155
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K  ASUS P8P67 Deluxe Rev.3 Evga GTX 470 SC  Corsair Vengeance 16GB LP 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
X25-M G2 80GB  Scorpio Black Seagate Samsung Spinpoint F3 1TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
The cheapes i could get  Noctua Nh-D14 Windows 7 x64 Ultimate Asus VE276Q 27" 
MonitorKeyboardPowerCase
Lg Flatron L1952TQ 19" Logitech Internet 350 USB keyboard Corsair TX 950W Cooler Master CM 690 II Advanced 
MouseMouse PadAudio
Logitech MX518 Table Onboard / SteelSeries Siberia USB Soundcard 
  hide details  
Reply
LGA 1155
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 2600K  ASUS P8P67 Deluxe Rev.3 Evga GTX 470 SC  Corsair Vengeance 16GB LP 1600Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
X25-M G2 80GB  Scorpio Black Seagate Samsung Spinpoint F3 1TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
The cheapes i could get  Noctua Nh-D14 Windows 7 x64 Ultimate Asus VE276Q 27" 
MonitorKeyboardPowerCase
Lg Flatron L1952TQ 19" Logitech Internet 350 USB keyboard Corsair TX 950W Cooler Master CM 690 II Advanced 
MouseMouse PadAudio
Logitech MX518 Table Onboard / SteelSeries Siberia USB Soundcard 
  hide details  
Reply