Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Computer doing nothing, gpu load 99%,54c temp
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Computer doing nothing, gpu load 99%,54c temp

post #1 of 4
Thread Starter 
My beloved ati drivers again. 10.10,10.11,10.12,11.1 have this problem. What can i do to solve it?
The Steeler
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 - 3470 @ 3.4Ghz  Gigabyte Z77X - UD3H MSI Aero GTX1060 ITX 3GB Corsair Value 12GB DDR3 @ 1333Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 Evo 120GB WD4000AAKS 400GB WD1001FALS 1TB WD20EARS 2TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 10 Pro x64 Samsung B2430HD 24" 1080p  Microsoft Wireless Keyboard 2000 
PowerCaseMouse
Corsair CX750M 750w Zalman Z11 Neo Microsoft Wireless Mouse 2000 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i3 - 3227U @ 1.9Ghz Dell HM76 AMD 7670M 1GB @ 720/1000 + HD4000  Elpida + Hyundai 8GB DDR3 @ 1600Mhz 
Hard DriveOS
ST9500420AS 500GB Windows 10 Pro x64 
  hide details  
Reply
The Steeler
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 - 3470 @ 3.4Ghz  Gigabyte Z77X - UD3H MSI Aero GTX1060 ITX 3GB Corsair Value 12GB DDR3 @ 1333Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 Evo 120GB WD4000AAKS 400GB WD1001FALS 1TB WD20EARS 2TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Noctua NH-D14 Windows 10 Pro x64 Samsung B2430HD 24" 1080p  Microsoft Wireless Keyboard 2000 
PowerCaseMouse
Corsair CX750M 750w Zalman Z11 Neo Microsoft Wireless Mouse 2000 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i3 - 3227U @ 1.9Ghz Dell HM76 AMD 7670M 1GB @ 720/1000 + HD4000  Elpida + Hyundai 8GB DDR3 @ 1600Mhz 
Hard DriveOS
ST9500420AS 500GB Windows 10 Pro x64 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
10.9?
AzuraChan
(13 items)
 
Haruna
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x6 1055T Asus M4A88TD-V Evo/Usb3 EVGA GTX460 1GB SC + 9800GT Phsyx 2x2GB Corsair 1333MHZ 
Hard DriveOSMonitorPower
6.8TB Total w7 + ubuntu 19" something Seasonic S12II 520W 
Case
modded antec 902 
CPUGraphicsRAMHard Drive
I7 3630QM GTX660M 2GB + HD4000 8GB 1600Mhz 1TB  
Optical DriveOSCase
Blu Ray thing Win8 64bit Lenovo Y580 
  hide details  
Reply
AzuraChan
(13 items)
 
Haruna
(7 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x6 1055T Asus M4A88TD-V Evo/Usb3 EVGA GTX460 1GB SC + 9800GT Phsyx 2x2GB Corsair 1333MHZ 
Hard DriveOSMonitorPower
6.8TB Total w7 + ubuntu 19" something Seasonic S12II 520W 
Case
modded antec 902 
CPUGraphicsRAMHard Drive
I7 3630QM GTX660M 2GB + HD4000 8GB 1600Mhz 1TB  
Optical DriveOSCase
Blu Ray thing Win8 64bit Lenovo Y580 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
This is a problem I have been experiencing also recently, system idle but GPU at 99% think it did it with 10.12 and 11.1...
PHENOMenal
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 GA-MA790XT-UD4P Radeon HD 5850 Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 PC3-10666C9 1333MH... 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 PC3-10666C9 1333MH... 3 x SATA Asus SATA DVD-RW Titan Fenrir 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 x64 19" LED HDTV Logitech G-19 OCZ GameXStream 600w Silent SLI Ready ATX2 Power S 
CaseMouseAudio
Antec 900 2 Micro$oft laser mouse 6000 Creative X-Fi Platinum  
  hide details  
Reply
PHENOMenal
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 GA-MA790XT-UD4P Radeon HD 5850 Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 PC3-10666C9 1333MH... 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 PC3-10666C9 1333MH... 3 x SATA Asus SATA DVD-RW Titan Fenrir 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 x64 19" LED HDTV Logitech G-19 OCZ GameXStream 600w Silent SLI Ready ATX2 Power S 
CaseMouseAudio
Antec 900 2 Micro$oft laser mouse 6000 Creative X-Fi Platinum  
  hide details  
Reply
post #4 of 4
For a moment I thought some one installed F@H without you knowing but then I noticed it was an ATI card.
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Computer doing nothing, gpu load 99%,54c temp