Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › P67A-GD65 Only Displays Video With 2 GPU's Installed (No Ideas Anyone?)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

P67A-GD65 Only Displays Video With 2 GPU's Installed (No Ideas Anyone?)

post #1 of 4
Thread Starter 
Hi guys, I seem to be having a bit of a problem with my GD65. It only display video with 2 GPU's, even though it doesn't detect the 2nd GPU in windows. For example, when I had my 480, I wanted to stop using my 9500 GT as a PhysX card. I pulled it out and was left with the 480. I powered on the system and get the normal system post codes, however, after that I still have no video and and hear 5 consecutive medium/short beeps. These beeps are lower pitched than other beeps.

Things I've tried:
-Resetting CMOS many times.
-Using a different GPU
-Made sure when running one card that it was in the top spot
-Different CMOS Battery
-Reseating GPU
-Different RAM
-Flashing BIOS

Is my mobo defective? Or is this a software problem. I am worried that the mobo will not detect my second 6950 when it comes for XFire.

-Sean

EDIT: I can take a vid just to clear things up if you guys want.
Edited by snelan - 1/29/11 at 2:46pm
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Gigabyte Z77-UD5H-WB Golden GTX 670 Windforce 3X 2 x 4GB GSkill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 4 64GB- WD Caviar Black 1TB Noctua NH-D14 Windows 7 Dell U2311H IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
xArmor iOne U9BL MX Blues Seasonic x750 LIAN LI PC-T60B Logitech G500 
Audio
Modded JVC HA-RX900 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Gigabyte Z77-UD5H-WB Golden GTX 670 Windforce 3X 2 x 4GB GSkill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 4 64GB- WD Caviar Black 1TB Noctua NH-D14 Windows 7 Dell U2311H IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
xArmor iOne U9BL MX Blues Seasonic x750 LIAN LI PC-T60B Logitech G500 
Audio
Modded JVC HA-RX900 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Thread Starter 
Here's a video. Be sure to watch through the whole thing.

The GT 240 is for testing purposes.

EDIT: This was taken on a laptop so the picture is all messed up.

http://s262.photobucket.com/albums/i...1-29at1421.mp4
Edited by snelan - 1/29/11 at 11:38am
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Gigabyte Z77-UD5H-WB Golden GTX 670 Windforce 3X 2 x 4GB GSkill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 4 64GB- WD Caviar Black 1TB Noctua NH-D14 Windows 7 Dell U2311H IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
xArmor iOne U9BL MX Blues Seasonic x750 LIAN LI PC-T60B Logitech G500 
Audio
Modded JVC HA-RX900 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Gigabyte Z77-UD5H-WB Golden GTX 670 Windforce 3X 2 x 4GB GSkill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 4 64GB- WD Caviar Black 1TB Noctua NH-D14 Windows 7 Dell U2311H IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
xArmor iOne U9BL MX Blues Seasonic x750 LIAN LI PC-T60B Logitech G500 
Audio
Modded JVC HA-RX900 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Ok, I think the 5 long beeps signal a process failure. What is that and is there a way to fix it?

EDIT: Does this mean CPU failure? If so, I think it's lying, running with one GPU worked fine on my UD4.
Edited by snelan - 1/29/11 at 12:23pm
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Gigabyte Z77-UD5H-WB Golden GTX 670 Windforce 3X 2 x 4GB GSkill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 4 64GB- WD Caviar Black 1TB Noctua NH-D14 Windows 7 Dell U2311H IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
xArmor iOne U9BL MX Blues Seasonic x750 LIAN LI PC-T60B Logitech G500 
Audio
Modded JVC HA-RX900 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Gigabyte Z77-UD5H-WB Golden GTX 670 Windforce 3X 2 x 4GB GSkill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 4 64GB- WD Caviar Black 1TB Noctua NH-D14 Windows 7 Dell U2311H IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
xArmor iOne U9BL MX Blues Seasonic x750 LIAN LI PC-T60B Logitech G500 
Audio
Modded JVC HA-RX900 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
I guess I'll just RMA it. Once it boots into the OS it can run without the second card. But it can't boot without it. I tried all of the different BIOS's. I really am at a loss now and don't know what else to try.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Gigabyte Z77-UD5H-WB Golden GTX 670 Windforce 3X 2 x 4GB GSkill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 4 64GB- WD Caviar Black 1TB Noctua NH-D14 Windows 7 Dell U2311H IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
xArmor iOne U9BL MX Blues Seasonic x750 LIAN LI PC-T60B Logitech G500 
Audio
Modded JVC HA-RX900 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Gigabyte Z77-UD5H-WB Golden GTX 670 Windforce 3X 2 x 4GB GSkill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 4 64GB- WD Caviar Black 1TB Noctua NH-D14 Windows 7 Dell U2311H IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
xArmor iOne U9BL MX Blues Seasonic x750 LIAN LI PC-T60B Logitech G500 
Audio
Modded JVC HA-RX900 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › P67A-GD65 Only Displays Video With 2 GPU's Installed (No Ideas Anyone?)