New Posts  All Forums:Forum Nav:

Dark Predators - Page 300  

post #2991 of 10417
Quote:
Originally Posted by Argosy View Post

What is the error you get?

It keeps saying "Wired connection disconnected"

EDIT:
Or wired ethernet or wired network. Something to that effect.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.8 Ghz 1.45v ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 Intel onboard Mushkin Blackline 10-11-10-28 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda N/A Rasa RX360 kit Ubuntu 10.10 
MonitorKeyboardPowerCase
N/A N/A Raidmax 730 Watt IN WIN Dragon Rider 
MouseMouse PadAudio
N/A N/A N/A 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.8 Ghz 1.45v ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 Intel onboard Mushkin Blackline 10-11-10-28 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda N/A Rasa RX360 kit Ubuntu 10.10 
MonitorKeyboardPowerCase
N/A N/A Raidmax 730 Watt IN WIN Dragon Rider 
MouseMouse PadAudio
N/A N/A N/A 
  hide details  
post #2992 of 10417
Afraid I don't know how to help you with that. When you can just make a thread in the f@h section, eventually someone will help you out tongue.gif
t7 v2
(14 items)
 
t7 v1
(13 items)
 
t7 v3
(15 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T |3.96 GHz| MSI 790FX QuadroFX 540 8GB Gskill Sniper |1600 MHz| 
Hard DriveCoolingOSPower
Seagate Barracuda 250GB Xigmatek Thor's Hammer Ubuntu 11.10 Antec HGC 400W 
Case
Antec 100 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 |3.8 GHz| Foxconn BloodRage EVGA 9600GT 6 GB Corsair DDR3 |1604MHz| 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1TB Caviar Black 24X Sony Optaric Windows 7 64 bit Acer LED 23" |1920x1080| 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Antec HCG 400 Xigmatek Asgard Logitech G500 
Mouse Pad
SteelSeries 5L 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Pentium 4 Dual Core 2.8 GHz GTX 480 3GB DDR2 533 2x 80 GB WD 
CoolingCoolingOSPower
Cooler Master Hyper 212+ Cooler Master Hyper 212+ Windows BVista 64-bit Corsair HX 850 
Case
Antec 1200 
  hide details  
t7 v2
(14 items)
 
t7 v1
(13 items)
 
t7 v3
(15 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T |3.96 GHz| MSI 790FX QuadroFX 540 8GB Gskill Sniper |1600 MHz| 
Hard DriveCoolingOSPower
Seagate Barracuda 250GB Xigmatek Thor's Hammer Ubuntu 11.10 Antec HGC 400W 
Case
Antec 100 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 |3.8 GHz| Foxconn BloodRage EVGA 9600GT 6 GB Corsair DDR3 |1604MHz| 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1TB Caviar Black 24X Sony Optaric Windows 7 64 bit Acer LED 23" |1920x1080| 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Antec HCG 400 Xigmatek Asgard Logitech G500 
Mouse Pad
SteelSeries 5L 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Pentium 4 Dual Core 2.8 GHz GTX 480 3GB DDR2 533 2x 80 GB WD 
CoolingCoolingOSPower
Cooler Master Hyper 212+ Cooler Master Hyper 212+ Windows BVista 64-bit Corsair HX 850 
Case
Antec 1200 
  hide details  
post #2993 of 10417
Quote:
Originally Posted by Argosy View Post

Afraid I don't know how to help you with that. When you can just make a thread in the f@h section, eventually someone will help you out tongue.gif

Already did that haha...no one posted as of yet.... I'm going to throw in a spare wireless card when I get home, could be a driver issue.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.8 Ghz 1.45v ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 Intel onboard Mushkin Blackline 10-11-10-28 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda N/A Rasa RX360 kit Ubuntu 10.10 
MonitorKeyboardPowerCase
N/A N/A Raidmax 730 Watt IN WIN Dragon Rider 
MouseMouse PadAudio
N/A N/A N/A 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.8 Ghz 1.45v ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 Intel onboard Mushkin Blackline 10-11-10-28 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda N/A Rasa RX360 kit Ubuntu 10.10 
MonitorKeyboardPowerCase
N/A N/A Raidmax 730 Watt IN WIN Dragon Rider 
MouseMouse PadAudio
N/A N/A N/A 
  hide details  
post #2994 of 10417
Quote:
Originally Posted by CarlosSpiceyWeiner View Post

It keeps saying "Wired connection disconnected"
EDIT:
Or wired ethernet or wired network. Something to that effect.

The F@H client is saying this or Linux is?
post #2995 of 10417
So funny story....I have two onboard NIC's. Ubuntu likes it on the top, as opposed to the bottom. rolleyes.gif
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.8 Ghz 1.45v ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 Intel onboard Mushkin Blackline 10-11-10-28 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda N/A Rasa RX360 kit Ubuntu 10.10 
MonitorKeyboardPowerCase
N/A N/A Raidmax 730 Watt IN WIN Dragon Rider 
MouseMouse PadAudio
N/A N/A N/A 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.8 Ghz 1.45v ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 Intel onboard Mushkin Blackline 10-11-10-28 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda N/A Rasa RX360 kit Ubuntu 10.10 
MonitorKeyboardPowerCase
N/A N/A Raidmax 730 Watt IN WIN Dragon Rider 
MouseMouse PadAudio
N/A N/A N/A 
  hide details  
post #2996 of 10417
Quote:
Originally Posted by CarlosSpiceyWeiner View Post

So funny story....I have two onboard NIC's. Ubuntu likes it on the top, as opposed to the bottom. rolleyes.gif

At least you got it solved. doh.gif
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 7700k ASUS Maximus IX Formula EVGA GTX1080 Ti *soon* EVGA GTX1080 Ti *soon* 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB Corsair Dominator Platinum 2666MHz CL16 Samsung 950 PRO M.2 512GB WD Red 4TB WD Green 1TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H110i GT Windows 10 PRO ASUS ROG Swift PG279Q Corsair K70 RGB MX Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA Supernova T2 850W Phanteks Enthoo Luxe Logitech G900 Chaos Spectrum Razer Destructor 2 
AudioAudioAudio
Beyerdynamic DT-770 PRO 80ohm JDS O2+ODAC Zalman MIC-M1 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 7700k ASUS Maximus IX Formula EVGA GTX1080 Ti *soon* EVGA GTX1080 Ti *soon* 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB Corsair Dominator Platinum 2666MHz CL16 Samsung 950 PRO M.2 512GB WD Red 4TB WD Green 1TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H110i GT Windows 10 PRO ASUS ROG Swift PG279Q Corsair K70 RGB MX Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA Supernova T2 850W Phanteks Enthoo Luxe Logitech G900 Chaos Spectrum Razer Destructor 2 
AudioAudioAudio
Beyerdynamic DT-770 PRO 80ohm JDS O2+ODAC Zalman MIC-M1 
  hide details  
post #2997 of 10417
Quote:
Originally Posted by CarlosSpiceyWeiner View Post

So funny story....I have two onboard NIC's. Ubuntu likes it on the top, as opposed to the bottom. rolleyes.gif

I've done that before too tongue.gif
Glad you're running again
t7 v2
(14 items)
 
t7 v1
(13 items)
 
t7 v3
(15 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T |3.96 GHz| MSI 790FX QuadroFX 540 8GB Gskill Sniper |1600 MHz| 
Hard DriveCoolingOSPower
Seagate Barracuda 250GB Xigmatek Thor's Hammer Ubuntu 11.10 Antec HGC 400W 
Case
Antec 100 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 |3.8 GHz| Foxconn BloodRage EVGA 9600GT 6 GB Corsair DDR3 |1604MHz| 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1TB Caviar Black 24X Sony Optaric Windows 7 64 bit Acer LED 23" |1920x1080| 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Antec HCG 400 Xigmatek Asgard Logitech G500 
Mouse Pad
SteelSeries 5L 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Pentium 4 Dual Core 2.8 GHz GTX 480 3GB DDR2 533 2x 80 GB WD 
CoolingCoolingOSPower
Cooler Master Hyper 212+ Cooler Master Hyper 212+ Windows BVista 64-bit Corsair HX 850 
Case
Antec 1200 
  hide details  
t7 v2
(14 items)
 
t7 v1
(13 items)
 
t7 v3
(15 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T |3.96 GHz| MSI 790FX QuadroFX 540 8GB Gskill Sniper |1600 MHz| 
Hard DriveCoolingOSPower
Seagate Barracuda 250GB Xigmatek Thor's Hammer Ubuntu 11.10 Antec HGC 400W 
Case
Antec 100 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 |3.8 GHz| Foxconn BloodRage EVGA 9600GT 6 GB Corsair DDR3 |1604MHz| 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1TB Caviar Black 24X Sony Optaric Windows 7 64 bit Acer LED 23" |1920x1080| 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Antec HCG 400 Xigmatek Asgard Logitech G500 
Mouse Pad
SteelSeries 5L 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Pentium 4 Dual Core 2.8 GHz GTX 480 3GB DDR2 533 2x 80 GB WD 
CoolingCoolingOSPower
Cooler Master Hyper 212+ Cooler Master Hyper 212+ Windows BVista 64-bit Corsair HX 850 
Case
Antec 1200 
  hide details  
post #2998 of 10417
Quote:
Originally Posted by Argosy View Post

I've done that before too tongue.gif
Glad you're running again

Haha thanks buddy.

Well the new chip is running at 4.9 at a lower voltage (seems to be stable at 1.45vcore where as the other took 1.485).

I tried for 5.0 but even at 1.485 vcore it still wasn't quite stable frown.gif I'll stick to 24/7 f@h at 4.9 for now....when I get bored again I'll mess with it tongue.gif
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.8 Ghz 1.45v ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 Intel onboard Mushkin Blackline 10-11-10-28 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda N/A Rasa RX360 kit Ubuntu 10.10 
MonitorKeyboardPowerCase
N/A N/A Raidmax 730 Watt IN WIN Dragon Rider 
MouseMouse PadAudio
N/A N/A N/A 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.8 Ghz 1.45v ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 Intel onboard Mushkin Blackline 10-11-10-28 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda N/A Rasa RX360 kit Ubuntu 10.10 
MonitorKeyboardPowerCase
N/A N/A Raidmax 730 Watt IN WIN Dragon Rider 
MouseMouse PadAudio
N/A N/A N/A 
  hide details  
post #2999 of 10417
Christ you're putting a lot of voltage through that poor chip... I'm at 1.43v for 4.9GHz.

Also, guy from PG&E just knocked on my door. All work complete! Just going to run some updates while I have the chance and back to it!
post #3000 of 10417
Alrighty, folding again.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Team Competition
This thread is locked