New Posts  All Forums:Forum Nav:

Dark Predators - Page 587  

post #5861 of 10417
Quote:
Originally Posted by CarlosSpiceyWeiner View Post

Speaking of Ram my Mushkin Blackline came in 2133 10-11-10-28 @ 1.5 volts versus my old G.Skill 1866 11-11-11-32 @ 1.65

Wow what a difference! At a lower volts too!
My gaming desk
(14 items)
 
Miner
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 ASUS Sabertooth 990FX Sapphire 290x Patriot Viper Extreme Division 4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
OCZ Vertex 460 WD 1TB Blue Koolance 380A EK-FC R9-290X 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 64-bit Monoprice 27" IPS-Glass Pro Panel DUCKY! Antec HCP 850W 
CaseMouse
Hand built wooden desk Logitech G700S 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD A10 7850K ASUS A88X-Pro Sapphire 280x Sapphire 280x 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Patriot Viper Xtreme Div4 1866mhz 60GB Vertex2 WD Caviar 500AAKS XSPC Rasa 
OSPowerCase
Windows 7 64 bit EVGA 1000W G2 Thermaltake Level 10 GTS 
  hide details  
My gaming desk
(14 items)
 
Miner
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 ASUS Sabertooth 990FX Sapphire 290x Patriot Viper Extreme Division 4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
OCZ Vertex 460 WD 1TB Blue Koolance 380A EK-FC R9-290X 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 64-bit Monoprice 27" IPS-Glass Pro Panel DUCKY! Antec HCP 850W 
CaseMouse
Hand built wooden desk Logitech G700S 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD A10 7850K ASUS A88X-Pro Sapphire 280x Sapphire 280x 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Patriot Viper Xtreme Div4 1866mhz 60GB Vertex2 WD Caviar 500AAKS XSPC Rasa 
OSPowerCase
Windows 7 64 bit EVGA 1000W G2 Thermaltake Level 10 GTS 
  hide details  
post #5862 of 10417
Rep+ to you krusher.

Thanks for checking that for me. Reset up the virtualbox, currently waiting for it to finish quing through.

Added another 8gb of ram, hoping that may help. Not really sure why pausing the vm would cause the tpf to double, I thought it would fix itself after turning in the wu and getting a new one, I suppose not. doh.gif

Either way, running at 18m tpf will be made up no problem overnight to catch back up for time lost over the day.

Awesome, got a 6903. I am not certain why people are saying they are having issues getting these big units, I have got them since I started vm with the 3930 with out fail.

edit: also bumped up to 4.6ghz (4.589) while I had the computer down adding more rams. Lets see if it makes a difference.
Waiting
(16 items)
 
Hers
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k asrock etreme4 evga 670 g.skill 4x4 cl9 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
c4 128gb seagate 2tb oem single loop 
OSMonitorKeyboardPower
windows 7 64bit ultimate planar px2710mw model m thermaltake toughpower platinum 1275w 
CaseMouseMouse PadAudio
nzxt h2 logitech g400 steel series kenwood ka-7100/ b&w 303 or 600s3/ bic f12 and ... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930k asus p9x79 zotac amp! gtx 580 4x2gb corsair cl9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
wd caviar black 1tb oem dvdrw single loop win7 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
40" tv adesso mechanical blue tx750 cm690 
MouseMouse PadAudio
mx518 it has cats on it pioneer sx-1050/pioneer sa-6800, b&w dm602s2 
  hide details  
Waiting
(16 items)
 
Hers
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k asrock etreme4 evga 670 g.skill 4x4 cl9 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
c4 128gb seagate 2tb oem single loop 
OSMonitorKeyboardPower
windows 7 64bit ultimate planar px2710mw model m thermaltake toughpower platinum 1275w 
CaseMouseMouse PadAudio
nzxt h2 logitech g400 steel series kenwood ka-7100/ b&w 303 or 600s3/ bic f12 and ... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930k asus p9x79 zotac amp! gtx 580 4x2gb corsair cl9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
wd caviar black 1tb oem dvdrw single loop win7 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
40" tv adesso mechanical blue tx750 cm690 
MouseMouse PadAudio
mx518 it has cats on it pioneer sx-1050/pioneer sa-6800, b&w dm602s2 
  hide details  
post #5863 of 10417
Apparently when I restarted my client, I'm processing 2 at the same time which is why the low PPD for me. Check to see how many fah processes you're doing when the PPD is suddenly cut in half.
My gaming desk
(14 items)
 
Miner
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 ASUS Sabertooth 990FX Sapphire 290x Patriot Viper Extreme Division 4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
OCZ Vertex 460 WD 1TB Blue Koolance 380A EK-FC R9-290X 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 64-bit Monoprice 27" IPS-Glass Pro Panel DUCKY! Antec HCP 850W 
CaseMouse
Hand built wooden desk Logitech G700S 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD A10 7850K ASUS A88X-Pro Sapphire 280x Sapphire 280x 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Patriot Viper Xtreme Div4 1866mhz 60GB Vertex2 WD Caviar 500AAKS XSPC Rasa 
OSPowerCase
Windows 7 64 bit EVGA 1000W G2 Thermaltake Level 10 GTS 
  hide details  
My gaming desk
(14 items)
 
Miner
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 ASUS Sabertooth 990FX Sapphire 290x Patriot Viper Extreme Division 4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
OCZ Vertex 460 WD 1TB Blue Koolance 380A EK-FC R9-290X 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 64-bit Monoprice 27" IPS-Glass Pro Panel DUCKY! Antec HCP 850W 
CaseMouse
Hand built wooden desk Logitech G700S 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD A10 7850K ASUS A88X-Pro Sapphire 280x Sapphire 280x 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Patriot Viper Xtreme Div4 1866mhz 60GB Vertex2 WD Caviar 500AAKS XSPC Rasa 
OSPowerCase
Windows 7 64 bit EVGA 1000W G2 Thermaltake Level 10 GTS 
  hide details  
post #5864 of 10417
Anybody ever have a DVI cable go bad? I did some work on my case today (cable management, added 2 fans) and everything went fine. I put the rig back together and fired it up and both of my monitors worked fine. I turned up my GPU OC for the CC walked away for 5 minutes and one of the monitors wasn't registering a signal anymore. Both DVI ports on the Fermi are still working (tested both) but it seems my cable might be bad. Wish I hadn't got rid of my spares...
post #5865 of 10417
Quote:
Originally Posted by Krusher33 View Post

Apparently when I restarted my client, I'm processing 2 at the same time which is why the low PPD for me. Check to see how many fah processes you're doing when the PPD is suddenly cut in half.
Apparantly It actually is getting 40m tpf... Which I dont understand, as I already did two that were getting 18m tpf. Maybe something was just drastically off. Currently getting 103kppd with 40m tpf. However, its only run 1%. In the morning I will know more as to what it is doing.

Might have figured it out. It keeps throttling back to 3.3ghz BRB

Quote:
Originally Posted by grillinman View Post

Anybody ever have a DVI cable go bad? I did some work on my case today (cable management, added 2 fans) and everything went fine. I put the rig back together and fired it up and both of my monitors worked fine. I turned up my GPU OC for the CC walked away for 5 minutes and one of the monitors wasn't registering a signal anymore. Both DVI ports on the Fermi are still working (tested both) but it seems my cable might be bad. Wish I hadn't got rid of my spares...
Never happened to me, but I did have some vga cables that would work for crap, while others showed much brighter colors. May have been placebo though.
Edited by jesusboots - 5/16/12 at 6:47pm
Waiting
(16 items)
 
Hers
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k asrock etreme4 evga 670 g.skill 4x4 cl9 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
c4 128gb seagate 2tb oem single loop 
OSMonitorKeyboardPower
windows 7 64bit ultimate planar px2710mw model m thermaltake toughpower platinum 1275w 
CaseMouseMouse PadAudio
nzxt h2 logitech g400 steel series kenwood ka-7100/ b&w 303 or 600s3/ bic f12 and ... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930k asus p9x79 zotac amp! gtx 580 4x2gb corsair cl9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
wd caviar black 1tb oem dvdrw single loop win7 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
40" tv adesso mechanical blue tx750 cm690 
MouseMouse PadAudio
mx518 it has cats on it pioneer sx-1050/pioneer sa-6800, b&w dm602s2 
  hide details  
Waiting
(16 items)
 
Hers
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k asrock etreme4 evga 670 g.skill 4x4 cl9 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
c4 128gb seagate 2tb oem single loop 
OSMonitorKeyboardPower
windows 7 64bit ultimate planar px2710mw model m thermaltake toughpower platinum 1275w 
CaseMouseMouse PadAudio
nzxt h2 logitech g400 steel series kenwood ka-7100/ b&w 303 or 600s3/ bic f12 and ... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
3930k asus p9x79 zotac amp! gtx 580 4x2gb corsair cl9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
wd caviar black 1tb oem dvdrw single loop win7 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
40" tv adesso mechanical blue tx750 cm690 
MouseMouse PadAudio
mx518 it has cats on it pioneer sx-1050/pioneer sa-6800, b&w dm602s2 
  hide details  
post #5866 of 10417
Quote:
Originally Posted by grillinman View Post

Anybody ever have a DVI cable go bad? I did some work on my case today (cable management, added 2 fans) and everything went fine. I put the rig back together and fired it up and both of my monitors worked fine. I turned up my GPU OC for the CC walked away for 5 minutes and one of the monitors wasn't registering a signal anymore. Both DVI ports on the Fermi are still working (tested both) but it seems my cable might be bad. Wish I hadn't got rid of my spares...

That is weird. And you tried the good cable on the monitor with no signal right? Or the bad cable on the good monitor? Maybe the bad cable just got loose somehow? You probably did check for these things but I thought I'd ask in case.
My gaming desk
(14 items)
 
Miner
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 ASUS Sabertooth 990FX Sapphire 290x Patriot Viper Extreme Division 4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
OCZ Vertex 460 WD 1TB Blue Koolance 380A EK-FC R9-290X 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 64-bit Monoprice 27" IPS-Glass Pro Panel DUCKY! Antec HCP 850W 
CaseMouse
Hand built wooden desk Logitech G700S 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD A10 7850K ASUS A88X-Pro Sapphire 280x Sapphire 280x 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Patriot Viper Xtreme Div4 1866mhz 60GB Vertex2 WD Caviar 500AAKS XSPC Rasa 
OSPowerCase
Windows 7 64 bit EVGA 1000W G2 Thermaltake Level 10 GTS 
  hide details  
My gaming desk
(14 items)
 
Miner
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 ASUS Sabertooth 990FX Sapphire 290x Patriot Viper Extreme Division 4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
OCZ Vertex 460 WD 1TB Blue Koolance 380A EK-FC R9-290X 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 64-bit Monoprice 27" IPS-Glass Pro Panel DUCKY! Antec HCP 850W 
CaseMouse
Hand built wooden desk Logitech G700S 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD A10 7850K ASUS A88X-Pro Sapphire 280x Sapphire 280x 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Patriot Viper Xtreme Div4 1866mhz 60GB Vertex2 WD Caviar 500AAKS XSPC Rasa 
OSPowerCase
Windows 7 64 bit EVGA 1000W G2 Thermaltake Level 10 GTS 
  hide details  
post #5867 of 10417
Quote:
Originally Posted by grillinman View Post

Anybody ever have a DVI cable go bad? I did some work on my case today (cable management, added 2 fans) and everything went fine. I put the rig back together and fired it up and both of my monitors worked fine. I turned up my GPU OC for the CC walked away for 5 minutes and one of the monitors wasn't registering a signal anymore. Both DVI ports on the Fermi are still working (tested both) but it seems my cable might be bad. Wish I hadn't got rid of my spares...

I've had VGA and HDMI go bad....haven't used DVI long enough but I'm sure every cable is fully capable of failure at some point.

EDIT:
Looks like my rig got hung at uploading results....ugh
Edited by CarlosSpiceyWeiner - 5/17/12 at 5:48am
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.8 Ghz 1.45v ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 Intel onboard Mushkin Blackline 10-11-10-28 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda N/A Rasa RX360 kit Ubuntu 10.10 
MonitorKeyboardPowerCase
N/A N/A Raidmax 730 Watt IN WIN Dragon Rider 
MouseMouse PadAudio
N/A N/A N/A 
  hide details  
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.8 Ghz 1.45v ASRock Z68 PROFESSIONAL GEN3 Intel onboard Mushkin Blackline 10-11-10-28 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda N/A Rasa RX360 kit Ubuntu 10.10 
MonitorKeyboardPowerCase
N/A N/A Raidmax 730 Watt IN WIN Dragon Rider 
MouseMouse PadAudio
N/A N/A N/A 
  hide details  
post #5868 of 10417
cables usually fail when bent excessively. if you didn't move the rig or unplug the cable, my money is on not the cable.
 
Reginald
(14 items)
 
GLaDOS (v3)
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7-970 @ 4.14GHz 1.350v P6T7 WS Supercomputer MSI 7970 GHz Edition HIS 6950 
RAMHard DriveHard DriveCooling
48GB Crucial Ballistix @1660MHz 9-9-9-27 Momentus XT intel 480GB 520 series INX-720 
OSMonitorMonitorMonitor
win7pro Soyo P-MVA 1200p 24" Dell 24" 1200p Dell 17" 4:3 (market tickers) 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell Quietkey AX850 PC-Z60 Logitech G5 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6700 @ 3.0 (stock volts) ASUS P5WDG2-WS PRO HIS 6950 2GB turbo (unlocked) 8GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
9550SX w/BBU + 4x 250GB 7.2k Raid 5 HL-DT-ST DVDRW GSA-H30L Kali Linux VNC (TC Rig, baby) 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell QuietKey (PS2) Truepower Trio 650 Koolance PC3-420SL Logitech G5 
  hide details  
 
Reginald
(14 items)
 
GLaDOS (v3)
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7-970 @ 4.14GHz 1.350v P6T7 WS Supercomputer MSI 7970 GHz Edition HIS 6950 
RAMHard DriveHard DriveCooling
48GB Crucial Ballistix @1660MHz 9-9-9-27 Momentus XT intel 480GB 520 series INX-720 
OSMonitorMonitorMonitor
win7pro Soyo P-MVA 1200p 24" Dell 24" 1200p Dell 17" 4:3 (market tickers) 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell Quietkey AX850 PC-Z60 Logitech G5 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6700 @ 3.0 (stock volts) ASUS P5WDG2-WS PRO HIS 6950 2GB turbo (unlocked) 8GB DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
9550SX w/BBU + 4x 250GB 7.2k Raid 5 HL-DT-ST DVDRW GSA-H30L Kali Linux VNC (TC Rig, baby) 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell QuietKey (PS2) Truepower Trio 650 Koolance PC3-420SL Logitech G5 
  hide details  
post #5869 of 10417
I'll be sending back my motherboard tomorrow wheee.gif

Which means I will get a replacement!
post #5870 of 10417
Quote:
Originally Posted by faMine View Post

I'll be sending back my motherboard tomorrow wheee.gif
Which means I will get a replacement!

Yay!

And in other news... I have been folding about 20-22k PPD. I did a reset because HFM wasn't reporting anything even though there was a process working in VM. Check this out...

76
My gaming desk
(14 items)
 
Miner
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 ASUS Sabertooth 990FX Sapphire 290x Patriot Viper Extreme Division 4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
OCZ Vertex 460 WD 1TB Blue Koolance 380A EK-FC R9-290X 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 64-bit Monoprice 27" IPS-Glass Pro Panel DUCKY! Antec HCP 850W 
CaseMouse
Hand built wooden desk Logitech G700S 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD A10 7850K ASUS A88X-Pro Sapphire 280x Sapphire 280x 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Patriot Viper Xtreme Div4 1866mhz 60GB Vertex2 WD Caviar 500AAKS XSPC Rasa 
OSPowerCase
Windows 7 64 bit EVGA 1000W G2 Thermaltake Level 10 GTS 
  hide details  
My gaming desk
(14 items)
 
Miner
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 ASUS Sabertooth 990FX Sapphire 290x Patriot Viper Extreme Division 4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
OCZ Vertex 460 WD 1TB Blue Koolance 380A EK-FC R9-290X 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 64-bit Monoprice 27" IPS-Glass Pro Panel DUCKY! Antec HCP 850W 
CaseMouse
Hand built wooden desk Logitech G700S 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD A10 7850K ASUS A88X-Pro Sapphire 280x Sapphire 280x 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Patriot Viper Xtreme Div4 1866mhz 60GB Vertex2 WD Caviar 500AAKS XSPC Rasa 
OSPowerCase
Windows 7 64 bit EVGA 1000W G2 Thermaltake Level 10 GTS 
  hide details  
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Team Competition
This thread is locked