Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Ran into a speed bump...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Ran into a speed bump...

post #1 of 6
Thread Starter 
Hey everyone! I recently got my D5 variable pump with bitspower D5 modtop, as well as another mcw80 for my second gpu. I also got the swiftech reservoir version 2.

I hooked up everything, and all the water is not going throgh all the tubes.

The water is not going through all the way through the cpu to gpu1.

I don't know why, but there is only a small stream going through the tubes connected to the cpu to gpu1...every where else there is full tubes.

My reservoir is kinda low...even in height to the gpu2, with the pump right below it.

There is no kinks in the tubes.

Any suggestions as to what could cause this?
my stuff
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
core i7 920 Asrock Z68 professional Gen. 3.0 Fatality edition  EVGA GTX 580 Black Ops  12Gb Corsair 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2 640's in raid 0, 1.5 tb backup Heatkiller 3.0 with MCR220QP  win. 7 x64 28" I-Inc 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Logitech wave  corsair 1000 Corsair Air 540 Black  Razor  
  hide details  
Reply
my stuff
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
core i7 920 Asrock Z68 professional Gen. 3.0 Fatality edition  EVGA GTX 580 Black Ops  12Gb Corsair 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2 640's in raid 0, 1.5 tb backup Heatkiller 3.0 with MCR220QP  win. 7 x64 28" I-Inc 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Logitech wave  corsair 1000 Corsair Air 540 Black  Razor  
  hide details  
Reply
post #2 of 6
The water might just be "falling" down from the cpu rather than completely filling the tubing. I would see if you can't bleed any more air from that loop.
The Butthurt Box
(21 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5 2500K P67 Professional AMD Radeon HD 6950 unlock NVIDIA GeForce GTX 460 2gb 
RAMRAMHard DriveHard Drive
G.Skill Ripjaws G.Skill Ripjaws Intel X25-V Seagate Barracuda 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Goflex USB 3.0 24x DVD R/W DL Win7 Ultermate 64 Acer 20in 1600x900 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
Compaq 20in 1600x900 17in Dell 1280x1024 19in Gateway 1280x1024 Razer Blackwidow mech w/ cherry MX blues 
PowerCaseMouseAudio
Kingwin LZ-750 HAF 932 + sound activated lights Logitech G500 Rosewill USB headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium 4 3.2ghz w/ HT HP Intel IGP 4gb Mushkin DDR2 
Hard DriveOSPowerCase
80gb sata WinXP Pro HP OEM HP Small form factor 
  hide details  
Reply
The Butthurt Box
(21 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5 2500K P67 Professional AMD Radeon HD 6950 unlock NVIDIA GeForce GTX 460 2gb 
RAMRAMHard DriveHard Drive
G.Skill Ripjaws G.Skill Ripjaws Intel X25-V Seagate Barracuda 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Goflex USB 3.0 24x DVD R/W DL Win7 Ultermate 64 Acer 20in 1600x900 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
Compaq 20in 1600x900 17in Dell 1280x1024 19in Gateway 1280x1024 Razer Blackwidow mech w/ cherry MX blues 
PowerCaseMouseAudio
Kingwin LZ-750 HAF 932 + sound activated lights Logitech G500 Rosewill USB headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium 4 3.2ghz w/ HT HP Intel IGP 4gb Mushkin DDR2 
Hard DriveOSPowerCase
80gb sata WinXP Pro HP OEM HP Small form factor 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
Thread Starter 
Well, I kinda think that something is wrong because I usually get the whole loop full with no problems, and then you got to get the air out.

I tried all the tricks that I have heard about thus far....tilt the puter front, back, and side to side for a while, with no luck.
my stuff
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
core i7 920 Asrock Z68 professional Gen. 3.0 Fatality edition  EVGA GTX 580 Black Ops  12Gb Corsair 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2 640's in raid 0, 1.5 tb backup Heatkiller 3.0 with MCR220QP  win. 7 x64 28" I-Inc 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Logitech wave  corsair 1000 Corsair Air 540 Black  Razor  
  hide details  
Reply
my stuff
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
core i7 920 Asrock Z68 professional Gen. 3.0 Fatality edition  EVGA GTX 580 Black Ops  12Gb Corsair 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2 640's in raid 0, 1.5 tb backup Heatkiller 3.0 with MCR220QP  win. 7 x64 28" I-Inc 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Logitech wave  corsair 1000 Corsair Air 540 Black  Razor  
  hide details  
Reply
post #4 of 6
Thread Starter 
could it be that my reservoir is too low in the loop order?

It is even with the gpu2
my stuff
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
core i7 920 Asrock Z68 professional Gen. 3.0 Fatality edition  EVGA GTX 580 Black Ops  12Gb Corsair 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2 640's in raid 0, 1.5 tb backup Heatkiller 3.0 with MCR220QP  win. 7 x64 28" I-Inc 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Logitech wave  corsair 1000 Corsair Air 540 Black  Razor  
  hide details  
Reply
my stuff
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
core i7 920 Asrock Z68 professional Gen. 3.0 Fatality edition  EVGA GTX 580 Black Ops  12Gb Corsair 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2 640's in raid 0, 1.5 tb backup Heatkiller 3.0 with MCR220QP  win. 7 x64 28" I-Inc 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Logitech wave  corsair 1000 Corsair Air 540 Black  Razor  
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Nah. Make sure you have all your stop fittings installed as you want to begin to bleed your system in a vacuum.
ThermoChilled
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1100T ASUS Crosshair IV Extreme EVGA GTX 580 SuperClocked STT WX200UB2G7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
VelociRaptor WD6000HLHX Sony Optiarc AD-7260S Arch Linux x86_64 + JWM NEC MultiSync PA241W-BK 
KeyboardPowerCaseMouse
Topre Realforce 87UKB Corsair CMPSU-850AX Lian Li Tyr PC-X500FX Logitech G9x 
Mouse Pad
ZOWIE GEAR P-TF 
  hide details  
Reply
ThermoChilled
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1100T ASUS Crosshair IV Extreme EVGA GTX 580 SuperClocked STT WX200UB2G7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
VelociRaptor WD6000HLHX Sony Optiarc AD-7260S Arch Linux x86_64 + JWM NEC MultiSync PA241W-BK 
KeyboardPowerCaseMouse
Topre Realforce 87UKB Corsair CMPSU-850AX Lian Li Tyr PC-X500FX Logitech G9x 
Mouse Pad
ZOWIE GEAR P-TF 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Thread Starter 
well, good news! It started go through. But, I threw out all the distilled water because of a leak in the jug...thinking I would have to wait a bit to use anymore.
my stuff
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
core i7 920 Asrock Z68 professional Gen. 3.0 Fatality edition  EVGA GTX 580 Black Ops  12Gb Corsair 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2 640's in raid 0, 1.5 tb backup Heatkiller 3.0 with MCR220QP  win. 7 x64 28" I-Inc 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Logitech wave  corsair 1000 Corsair Air 540 Black  Razor  
  hide details  
Reply
my stuff
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
core i7 920 Asrock Z68 professional Gen. 3.0 Fatality edition  EVGA GTX 580 Black Ops  12Gb Corsair 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2 640's in raid 0, 1.5 tb backup Heatkiller 3.0 with MCR220QP  win. 7 x64 28" I-Inc 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
Logitech wave  corsair 1000 Corsair Air 540 Black  Razor  
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Ran into a speed bump...