Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › is it my psu?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

is it my psu?

post #1 of 3
Thread Starter 
been having this problem for about a week now, when my computer boots up it will sometimes shut off and restart after about 10 seconds... on top of that none of my addons (keyboard monitor mouse ext are recognized)... it takes me a good 5-10 trys before my pc finally turns fully on but once it's on its perfectly fine, hell I had it on for 3 days straight now without problems but every time i turn it off it doesn't wanna start up. also the fans and everything seem to be on as well as the leds when I have this issue it sounds like my pc is pefectly fine just nothing turns on besides the tower components.

specs

650 watt antec EA-650
i5 oced at 3.91 ghz (2.67 stock)
dual hd 5770s
4 gig hyper x
Asus p7p LE mobo
windows 7 64 bit ultimate
post #2 of 3
Personally I would do a tear down and put the entire thing back together. it sounds like there's a connection that is either bad or loose. It could also be ur motherboard, but lets hope for the best
 
Project Atlantis
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3960X w/ EK Supreme HF  Asus Rampage IV Extreme w/ EK full cover Tri SLi EVGA GTX TITAN SC w/ EK full cover & Ba... 64 GB Dominator w/ MIPS Ram Cooler 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
1TB Samsung EVO 850 2x 2TB Western Digital Caviar Black 1x Hardware Labs Black Ice GTX 560  Bitspower Pump Upgrade Kit 
CoolingCoolingCoolingCooling
2x Hardware Labs Black Ice GTX 280 Hardware Labs Black Ice GTX 480 Dual Uber MCP655 Noiseblocker PK-3  
CoolingCoolingCoolingOS
Bitspower Compression Fittings Lamptron FC-8 Noiseblocker PL-2 Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus PB287Q 4K Steelseries 7G Custum wired EVGA NEX 1500 Caselabs SMA8 
MouseMouse Pad
Rat 7 Razer Goliathus XL 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 c0 @ 4.2 Ghz w/ 1.4v max 4.6ghz @1.55v w... Asus P6T6 WS Revolution w/ koolance nb/sb+mosfe... EVGA GTX 480 x3 w/ Koolance Vid-NX480 12gb Corsair Dominator 1600mhz w/ MIPS Ramcooler 6 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1.5 Tb Seagate barracuda x3 LG Bluray Burner 2x SR1 360, RX 360, SR1 240, SR1 120, 2x MCP355... Win 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung t260 x3 Razer Black Widow Ultimate Silverstone st1200 Mountain Mods U2UFO w/ MM Pedestal Addition 
MouseMouse PadAudioAudio
Razer Mamba Razer Destructor X-Fi Fata1ity Logitech Z-5500 
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 3840QM 650ti 8GB 1333mhz DDR3 256gb ssd 
OSMonitorPowerCase
OSX Mountain Lion Retina Display 85w Magsafe Power Adapter Aluminum Unibody 
  hide details  
Reply
 
Project Atlantis
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3960X w/ EK Supreme HF  Asus Rampage IV Extreme w/ EK full cover Tri SLi EVGA GTX TITAN SC w/ EK full cover & Ba... 64 GB Dominator w/ MIPS Ram Cooler 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
1TB Samsung EVO 850 2x 2TB Western Digital Caviar Black 1x Hardware Labs Black Ice GTX 560  Bitspower Pump Upgrade Kit 
CoolingCoolingCoolingCooling
2x Hardware Labs Black Ice GTX 280 Hardware Labs Black Ice GTX 480 Dual Uber MCP655 Noiseblocker PK-3  
CoolingCoolingCoolingOS
Bitspower Compression Fittings Lamptron FC-8 Noiseblocker PL-2 Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus PB287Q 4K Steelseries 7G Custum wired EVGA NEX 1500 Caselabs SMA8 
MouseMouse Pad
Rat 7 Razer Goliathus XL 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 c0 @ 4.2 Ghz w/ 1.4v max 4.6ghz @1.55v w... Asus P6T6 WS Revolution w/ koolance nb/sb+mosfe... EVGA GTX 480 x3 w/ Koolance Vid-NX480 12gb Corsair Dominator 1600mhz w/ MIPS Ramcooler 6 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1.5 Tb Seagate barracuda x3 LG Bluray Burner 2x SR1 360, RX 360, SR1 240, SR1 120, 2x MCP355... Win 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung t260 x3 Razer Black Widow Ultimate Silverstone st1200 Mountain Mods U2UFO w/ MM Pedestal Addition 
MouseMouse PadAudioAudio
Razer Mamba Razer Destructor X-Fi Fata1ity Logitech Z-5500 
CPUGraphicsRAMHard Drive
i7 3840QM 650ti 8GB 1333mhz DDR3 256gb ssd 
OSMonitorPowerCase
OSX Mountain Lion Retina Display 85w Magsafe Power Adapter Aluminum Unibody 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by fat_italian_stallion View Post
Personally I would do a tear down and put the entire thing back together. it sounds like there's a connection that is either bad or loose. It could also be ur motherboard, but lets hope for the best
thats my problem I'm not really a modder... hell the only things ive changed is a few graphics cards and rams so i dont know what im doing...

i got this thing off kijiji about 8 months ago for 700 bucks and no issues till now
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Power Supplies
Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › is it my psu?