Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Pump acting up?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Pump acting up?

post #1 of 18
Thread Starter 
Ok I was filling up my pump and res just now and it just turned off. I didn't let it suck air at all. Whenever I turn my PSU on the pump doesn't turn on, my system is entirely full of water. Any idea? Or is it just so quiet that it is silent once full of water? I don't see any bubbles move near the pump intake...
post #2 of 18
Does it vibrate? That's how I can tell mine is on.
New
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k @5ghz Asus P8P67 Evo 6970 @ 1000/1450 8GB Ripjaws DDR31600 Cas8 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 128GB + WD 1TB XSPC Rasa,RX360,D5 w/EK top,Ek150 res,AP-15's 7 Pro Asus VW266H 
KeyboardPowerCase
G11 AX850 Corsair 800D 
  hide details  
Reply
New
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k @5ghz Asus P8P67 Evo 6970 @ 1000/1450 8GB Ripjaws DDR31600 Cas8 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 850 Pro 128GB + WD 1TB XSPC Rasa,RX360,D5 w/EK top,Ek150 res,AP-15's 7 Pro Asus VW266H 
KeyboardPowerCase
G11 AX850 Corsair 800D 
  hide details  
Reply
post #3 of 18
I am assuming you checked all connections? There maybe a bubble stuck in the pump try knocking it around a bit.
Performance 1
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 950 @ 4.4GHz Asus P6X58D-E 2x eVGA GTX 470 SLi G.skill Ripjaws 6GB @ 1603MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
3x Samsung f3 Heatkiller 3.0 (Feser 480) windows 7 64-Bit 2x LG 20" lcds 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft (G19 dead) Thermaltake 850w Thermaltake Armor logitech mx-518 
Mouse Pad
Puppy dog mouse pad 
  hide details  
Reply
Performance 1
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 950 @ 4.4GHz Asus P6X58D-E 2x eVGA GTX 470 SLi G.skill Ripjaws 6GB @ 1603MHz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
3x Samsung f3 Heatkiller 3.0 (Feser 480) windows 7 64-Bit 2x LG 20" lcds 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft (G19 dead) Thermaltake 850w Thermaltake Armor logitech mx-518 
Mouse Pad
Puppy dog mouse pad 
  hide details  
Reply
post #4 of 18
Thread Starter 
ugh I got it working. PSU wouldn't turn off too small of a load. >.< Everything is hooked up and working. That was a rather painful ordeal.


Like 10 hours start to finish.
post #5 of 18
ouch.
post #6 of 18
Thread Starter 
Is 67-70c with a max core of 72c at 4.2Ghz 1.325v good?

Then my GPU at 1.125v 900 core 46c max.

This is all while folding.
post #7 of 18
post a pic of your loop so i can tell ya. but it seems high...
post #8 of 18
That seems really high for WC..
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 gigabyte x58a-ud3r EVGA 580 GTX ocz gold 6 gb 
Hard DriveOSPowerCase
2x vertex 2 120gb in raid 0 windows 7 corsair 850tx antec 1200 
Mouse
r.a.t. 9 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 gigabyte x58a-ud3r EVGA 580 GTX ocz gold 6 gb 
Hard DriveOSPowerCase
2x vertex 2 120gb in raid 0 windows 7 corsair 850tx antec 1200 
Mouse
r.a.t. 9 
  hide details  
Reply
post #9 of 18
Thread Starter 
What should I be getting? I am so damn frustrated right now. With the leak now I just want to pack it all up and send it back but that would be harder then fixing it.
post #10 of 18
Are you in push pull with good fans?
ThermoChilled
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1100T ASUS Crosshair IV Extreme EVGA GTX 580 SuperClocked STT WX200UB2G7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
VelociRaptor WD6000HLHX Sony Optiarc AD-7260S Arch Linux x86_64 + JWM NEC MultiSync PA241W-BK 
KeyboardPowerCaseMouse
Topre Realforce 87UKB Corsair CMPSU-850AX Lian Li Tyr PC-X500FX Logitech G9x 
Mouse Pad
ZOWIE GEAR P-TF 
  hide details  
Reply
ThermoChilled
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1100T ASUS Crosshair IV Extreme EVGA GTX 580 SuperClocked STT WX200UB2G7 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
VelociRaptor WD6000HLHX Sony Optiarc AD-7260S Arch Linux x86_64 + JWM NEC MultiSync PA241W-BK 
KeyboardPowerCaseMouse
Topre Realforce 87UKB Corsair CMPSU-850AX Lian Li Tyr PC-X500FX Logitech G9x 
Mouse Pad
ZOWIE GEAR P-TF 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Pump acting up?