Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › strange problem with WoW fps
New Posts  All Forums:Forum Nav:

strange problem with WoW fps - Page 2

post #11 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Lune View Post
Up to you I personally would get annoyed by all the bars down there (window bars) Too much white

mhm, hmm
post #12 of 21
Quote:
Originally Posted by pangeltveit View Post
mhm, hmm
Should suck it up I guess Mine works perfectly fine... and I don't have a PC right now to help you I could try some things in 2 days or so and post here.

This might sound weird, but since we all running water and never turn off our pcs.... did you try restarting your PC?
Randomness
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 980x @ 4.4 / Upgrade - Ivy Bridge X58A-UD3R [EVGA] 2x EVGA GTX 580 3GB 12GB Corsair DDR3-1600  
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda XT ST32000641AS 2TB HDD Windows 7 64 bit nVidia Surround - 3x U2410 IPS 6048x1200 G15 
PowerCaseMouse
Thermaltake Toughpower 1200 Thermaltake SwordM Razer Naga, G400 
  hide details  
Reply
Randomness
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 980x @ 4.4 / Upgrade - Ivy Bridge X58A-UD3R [EVGA] 2x EVGA GTX 580 3GB 12GB Corsair DDR3-1600  
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda XT ST32000641AS 2TB HDD Windows 7 64 bit nVidia Surround - 3x U2410 IPS 6048x1200 G15 
PowerCaseMouse
Thermaltake Toughpower 1200 Thermaltake SwordM Razer Naga, G400 
  hide details  
Reply
post #13 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Lune View Post
Should suck it up I guess Mine works perfectly fine... and I don't have a PC right now to help you I could try some things in 2 days or so and post here.

This might sound weird, but since we all running water and never turn off our pcs.... did you try restarting your PC?
I turn mine off every night, since I have it in my room, but I'll give it a try.

Edit: nope, still happening
Edited by Norlig - 2/4/11 at 3:45pm
post #14 of 21
:O how dare you use MMO champion!
http://www.mmo-champion.com/threads/...1#post10337841

But in all serious notes, wow=crap engine=terrible FPS in some places.
But on another note, are you running wow as a administrator?
Edited by xXjay247Xx - 2/4/11 at 3:48pm
post #15 of 21
LIke a few people have said, what is the background usage set at? try to set them both to 100%
post #16 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by xXjay247Xx View Post
:O how dare you use MMO champion!
http://www.mmo-champion.com/threads/...1#post10337841

But in all serious notes, wow=crap engine=terrible FPS in some places.
But on another note, are you running wow as a administrator?
I posted here first

and yes, I'm the only user of this computer, and my account is administor.

this is the first time ive had this problem
post #17 of 21
Oh yeah... like that guy said on MMO champion, it's probably your clocks Make sure its running full clocks
Randomness
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 980x @ 4.4 / Upgrade - Ivy Bridge X58A-UD3R [EVGA] 2x EVGA GTX 580 3GB 12GB Corsair DDR3-1600  
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda XT ST32000641AS 2TB HDD Windows 7 64 bit nVidia Surround - 3x U2410 IPS 6048x1200 G15 
PowerCaseMouse
Thermaltake Toughpower 1200 Thermaltake SwordM Razer Naga, G400 
  hide details  
Reply
Randomness
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 980x @ 4.4 / Upgrade - Ivy Bridge X58A-UD3R [EVGA] 2x EVGA GTX 580 3GB 12GB Corsair DDR3-1600  
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate Barracuda XT ST32000641AS 2TB HDD Windows 7 64 bit nVidia Surround - 3x U2410 IPS 6048x1200 G15 
PowerCaseMouse
Thermaltake Toughpower 1200 Thermaltake SwordM Razer Naga, G400 
  hide details  
Reply
post #18 of 21
Quote:
Originally Posted by Lune View Post
Oh yeah... like that guy said on MMO champion, it's probably your clocks Make sure its running full clocks
This like the guy said on mmo champion, I'm sure there is a feature in MSI afterburner, that forced you to use 3D clocks, something like that, look around in the options I'm sure something will be there.
post #19 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by xXjay247Xx View Post
This like the guy said on mmo champion, I'm sure there is a feature in MSI afterburner, that forced you to use 3D clocks, something like that, look around in the options I'm sure something will be there.
running 960Mhz while 11 fps. Only change is GPU usage drops to 11%



Edit: Updated to newest Graphics card driver, didnt help

Edited by Norlig - 2/4/11 at 4:09pm
post #20 of 21
Thread Starter 
bump
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › strange problem with WoW fps