post #1 of 1
Thread Starter 
So I just bought a new stylus and phono preamp for the Pioneer PL-7 turntable my dad gave me. It was working when we pulled it out of the box, and then my neighbors drove it up to my apartment for me and now it's doing this:


Any clue as to what's wrong with it? As you can see, it's spinning in both directions, but predominantly the WRONG direction.... Somehow quartz lock flashes on and off as well....


Problem fixed itself...?
Edited by theCanadian - 2/6/11 at 3:17pm
Move On It v2
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790X-UD4P XFX Radeon HD 5750 G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 500GB WD + 160 WD + 500GB WD + 1TB WD DVD/Lightscribe Burner Thermaltake Big Typhoon 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7/ Windows XP Pro Performance Edition HANNspree HF229H 22" Dell AT101W SevenTeam ST-750ZAF 750W Modular 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master CM 690 Microsoft SideWinder X5 Nova Master Xonar D1 
  hide details  
Reply
Move On It v2
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790X-UD4P XFX Radeon HD 5750 G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
G.Skill Pi F2-8800CL5-2GBPI 500GB WD + 160 WD + 500GB WD + 1TB WD DVD/Lightscribe Burner Thermaltake Big Typhoon 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7/ Windows XP Pro Performance Edition HANNspree HF229H 22" Dell AT101W SevenTeam ST-750ZAF 750W Modular 
CaseMouseMouse PadAudio
Cooler Master CM 690 Microsoft SideWinder X5 Nova Master Xonar D1 
  hide details  
Reply