Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › VMware help needed
New Posts  All Forums:Forum Nav:

VMware help needed - Page 3

post #21 of 24
Quote:
Originally Posted by jessonei;12297391 
How?

There is a menu option from the VMWare player top menu to install the tools.

VM > Install VMWare tools
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 @ 3.5 (1.39v) Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ASUS 5850 @ 880/1180 (1.118v) 4gb 1333mhz G.Skill DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
64gb Crucial M4 SSD 3x 250gb WD2500JD - RAID0 1tb WD1001FALS 1tb WD10EARS 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Pioneer DLDVD/CDRW Arctic Freezer Pro 64 Win 7 64bit Ultimate E2305 LG 23" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch II Ninja Tenkeyless Fortron BlueStorm II 500w CM 690II Advanced Razer DeathAdder 
Mouse PadAudioAudio
generic Echo Miamidi PCI M-Audio BX5a Studio Monitors 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 @ 3.5 (1.39v) Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ASUS 5850 @ 880/1180 (1.118v) 4gb 1333mhz G.Skill DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
64gb Crucial M4 SSD 3x 250gb WD2500JD - RAID0 1tb WD1001FALS 1tb WD10EARS 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Pioneer DLDVD/CDRW Arctic Freezer Pro 64 Win 7 64bit Ultimate E2305 LG 23" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch II Ninja Tenkeyless Fortron BlueStorm II 500w CM 690II Advanced Razer DeathAdder 
Mouse PadAudioAudio
generic Echo Miamidi PCI M-Audio BX5a Studio Monitors 
  hide details  
Reply
post #22 of 24
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by _02 View Post
There is a menu option from the VMWare player top menu to install the tools.

VM > Install VMWare tools
It was already installed but I am reinstalling them now. It takes already 30 minutes?
My pc
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 @ 3,33 Ghz Asustek, P5KPL Ati 3870 512 MB 4 Gigabyte (3,5 or something used) 
  hide details  
Reply
My pc
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 @ 3,33 Ghz Asustek, P5KPL Ati 3870 512 MB 4 Gigabyte (3,5 or something used) 
  hide details  
Reply
post #23 of 24
Quote:
Originally Posted by jessonei View Post
It was already installed but I am reinstalling them now. It takes already 30 minutes?
It takes me about 1 minute. Not sure what's going on there, but I think it does download content, so if you are on a bad connection or somehow getting bad rates...
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 @ 3.5 (1.39v) Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ASUS 5850 @ 880/1180 (1.118v) 4gb 1333mhz G.Skill DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
64gb Crucial M4 SSD 3x 250gb WD2500JD - RAID0 1tb WD1001FALS 1tb WD10EARS 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Pioneer DLDVD/CDRW Arctic Freezer Pro 64 Win 7 64bit Ultimate E2305 LG 23" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch II Ninja Tenkeyless Fortron BlueStorm II 500w CM 690II Advanced Razer DeathAdder 
Mouse PadAudioAudio
generic Echo Miamidi PCI M-Audio BX5a Studio Monitors 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 @ 3.5 (1.39v) Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ASUS 5850 @ 880/1180 (1.118v) 4gb 1333mhz G.Skill DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
64gb Crucial M4 SSD 3x 250gb WD2500JD - RAID0 1tb WD1001FALS 1tb WD10EARS 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Pioneer DLDVD/CDRW Arctic Freezer Pro 64 Win 7 64bit Ultimate E2305 LG 23" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch II Ninja Tenkeyless Fortron BlueStorm II 500w CM 690II Advanced Razer DeathAdder 
Mouse PadAudioAudio
generic Echo Miamidi PCI M-Audio BX5a Studio Monitors 
  hide details  
Reply
post #24 of 24
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by _02 View Post
It takes me about 1 minute. Not sure what's going on there, but I think it does download content, so if you are on a bad connection or somehow getting bad rates...
Never mind, I installed it manually. But the VM menu in the VM workstation is still greyed out! I am only one step from having 2 users on 1 pc!
My pc
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 @ 3,33 Ghz Asustek, P5KPL Ati 3870 512 MB 4 Gigabyte (3,5 or something used) 
  hide details  
Reply
My pc
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 @ 3,33 Ghz Asustek, P5KPL Ati 3870 512 MB 4 Gigabyte (3,5 or something used) 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Operating Systems
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › VMware help needed