Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › bsod after overclocking my gpu
New Posts  All Forums:Forum Nav:

bsod after overclocking my gpu

post #1 of 3
Thread Starter 
after i ran stability test for 25mins, i did not see any artifacts while im running stability test. i followed the tutorial "how to overclock your gpu using mSi afterburner". i did some benchmark on crysis, 20avg fps for stock setting which is 765/1125 and 26.7fps with 850/1165..

the problem is while i was watching youtube, the video turned green and it says the amd driver stopped. i played the video again and got bsod..

is it the driver issue? btw, i lowered my OC but still having problem on it..

if im gonna crossfire, can i choose different gpu http://www.newegg.com/Product/Produc...-370-_-Product like this. it has the same setting as mine..

whats the downside of having two different kinds of gpu with same stock setting?
love mah rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4670k azrock z87 extreme 4 MSI 7950 windforce (Xfire) Corsair DDR3 8gb 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
hyperX 120gb  wd black 600gb WD green 1.5tb zalman 9900 max 
OSMonitorKeyboardPower
windows 7 ultimate(x64) Vizio 32" corsair  corsait 750watts 
CaseMouse
thermaltake chaser mk-1 logitech G500 
  hide details  
Reply
love mah rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4670k azrock z87 extreme 4 MSI 7950 windforce (Xfire) Corsair DDR3 8gb 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
hyperX 120gb  wd black 600gb WD green 1.5tb zalman 9900 max 
OSMonitorKeyboardPower
windows 7 ultimate(x64) Vizio 32" corsair  corsait 750watts 
CaseMouse
thermaltake chaser mk-1 logitech G500 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Sounds like a driver problem. Has it reoccurred since you restarted?

As for the X-fire, you'll be fine. X-fire is pretty accepting when running the cards together.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[INTEL] i7 930, 4.4ghz @ 1.27V [Asus] Rampage III Extreme [Sapphire] 2X 6950's Flashed to 6970's @950/1425 [G.SKILL] Ripjaws X Series 12GB DDR3 @ 2133 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[Crucial] 2X C300's in Raid0 & [Samsung] 2X 1TB F3 [Hewlett-Packard] DVD-RW [Microsoft] Windows 7 64-bit [Asus] 3X 23" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
[Microsoft] Sidewinder X6 [Kingwin] Lazer LZ-1000 [Xigmatek] Elysium (Being Modded) [Microsoft] Sidewinder 
Mouse Pad
[XTrac] Ripper 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
[INTEL] i7 930, 4.4ghz @ 1.27V [Asus] Rampage III Extreme [Sapphire] 2X 6950's Flashed to 6970's @950/1425 [G.SKILL] Ripjaws X Series 12GB DDR3 @ 2133 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[Crucial] 2X C300's in Raid0 & [Samsung] 2X 1TB F3 [Hewlett-Packard] DVD-RW [Microsoft] Windows 7 64-bit [Asus] 3X 23" LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
[Microsoft] Sidewinder X6 [Kingwin] Lazer LZ-1000 [Xigmatek] Elysium (Being Modded) [Microsoft] Sidewinder 
Mouse Pad
[XTrac] Ripper 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Senator View Post
Sounds like a driver problem. Has it reoccurred since you restarted?

As for the X-fire, you'll be fine. X-fire is pretty accepting when running the cards together.
i used amd overdrive to overclock my gpu. i did not have any problem watching youtube video or running stabillity test. im not sure why msi afterburner is causing this problem..

i tried using msi afterburner again after i used amd overdrive. i watched youtube then bang, video turned green again and amd driver stopped,recoverd again.. should i just use amd overdrive instead of msi afterburner?
love mah rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4670k azrock z87 extreme 4 MSI 7950 windforce (Xfire) Corsair DDR3 8gb 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
hyperX 120gb  wd black 600gb WD green 1.5tb zalman 9900 max 
OSMonitorKeyboardPower
windows 7 ultimate(x64) Vizio 32" corsair  corsait 750watts 
CaseMouse
thermaltake chaser mk-1 logitech G500 
  hide details  
Reply
love mah rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4670k azrock z87 extreme 4 MSI 7950 windforce (Xfire) Corsair DDR3 8gb 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
hyperX 120gb  wd black 600gb WD green 1.5tb zalman 9900 max 
OSMonitorKeyboardPower
windows 7 ultimate(x64) Vizio 32" corsair  corsait 750watts 
CaseMouse
thermaltake chaser mk-1 logitech G500 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › bsod after overclocking my gpu