Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI'ing 470's...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SLI'ing 470's... - Page 2

post #11 of 17
Shot in the dark here...

Contact ASUS directly.
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5 2500K P8P67 PRO NVIDIA GeForce GTX 470 NVIDIA GeForce GTX 470 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce 9800 GT G-Skill A-Data G-Skill 
RAMHard DriveOptical DriveOS
A-Data Crucial M4 64GB + 1TB F3 Spinpoint $155 LS/DL DVD RW $?? Windows 8 64-bit "Epic Registry" Edition 
MonitorPowerCase
ASUS 21.5 1920x1080 2ms $135 CORSAIR HX850 $120 Mother Earth $free 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5 2500K P8P67 PRO NVIDIA GeForce GTX 470 NVIDIA GeForce GTX 470 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce 9800 GT G-Skill A-Data G-Skill 
RAMHard DriveOptical DriveOS
A-Data Crucial M4 64GB + 1TB F3 Spinpoint $155 LS/DL DVD RW $?? Windows 8 64-bit "Epic Registry" Edition 
MonitorPowerCase
ASUS 21.5 1920x1080 2ms $135 CORSAIR HX850 $120 Mother Earth $free 
  hide details  
Reply
post #12 of 17
Thread Starter 
thanks ill try that, question, im about to sweep my drivers, what all do I wanna sweep? the driver, the chipset and the physx or just one of them?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.4ghz ASUS P8P67 PRO EVGA GTX 580 Crucial Ballistix DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital 1tb Win 7 ASUS 23'' 120hz LCD Logitech G15 
PowerMouseMouse Pad
Corsair 850w Logitech Mx518 "11years old" Steel series "small" 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.4ghz ASUS P8P67 PRO EVGA GTX 580 Crucial Ballistix DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital 1tb Win 7 ASUS 23'' 120hz LCD Logitech G15 
PowerMouseMouse Pad
Corsair 850w Logitech Mx518 "11years old" Steel series "small" 
  hide details  
Reply
post #13 of 17
Sometimes reinstalling the the drivers on top of the same drivers helps but You shouldn't have to do so and other times just rebooting can help.

Which drivers are You trying to install?

My suggestion is download the drivers again and download Driver Sweeper:

Driver sweeper:

http://phyxion.net/item/driver-sweeper.html

Install Driver sweeper ( Don't use yet) --> Uninstall Your video drivers --> reboot into safe mode --> run Driver Sweeper -->Place a Check mark in "Nvidia-Display" and "Nvidia-PhysX" --> Click "Analyze" --> Click "Clean" --> Reboot into Windows --> install new drivers
post #14 of 17
Thread Starter 
Did that... nothing changed =(
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.4ghz ASUS P8P67 PRO EVGA GTX 580 Crucial Ballistix DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital 1tb Win 7 ASUS 23'' 120hz LCD Logitech G15 
PowerMouseMouse Pad
Corsair 850w Logitech Mx518 "11years old" Steel series "small" 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.4ghz ASUS P8P67 PRO EVGA GTX 580 Crucial Ballistix DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital 1tb Win 7 ASUS 23'' 120hz LCD Logitech G15 
PowerMouseMouse Pad
Corsair 850w Logitech Mx518 "11years old" Steel series "small" 
  hide details  
Reply
post #15 of 17
removing the card and putting it back in might also help
Bubbles
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 3570k @4.7 GA-z77x-ud5h Crossfire 7950's / Heatkiller GPU-X³ 79X0 16gb Samsung 30nm  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung F3 OCZ Vertex 3 XSPC Raystorm EK Coolstream 360 + XSPC RX240 
OSMonitorKeyboardCase
Windows 8 Pro Crossover Q27 CM Quick Fire Rapid (Reds) NZXT Switch 810 
Mouse
Roccat Savu  
  hide details  
Reply
Bubbles
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 3570k @4.7 GA-z77x-ud5h Crossfire 7950's / Heatkiller GPU-X³ 79X0 16gb Samsung 30nm  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung F3 OCZ Vertex 3 XSPC Raystorm EK Coolstream 360 + XSPC RX240 
OSMonitorKeyboardCase
Windows 8 Pro Crossover Q27 CM Quick Fire Rapid (Reds) NZXT Switch 810 
Mouse
Roccat Savu  
  hide details  
Reply
post #16 of 17
Have You tried swapping the card around?

So the card thats in Slot #1 move to where the other card is Slot #2 etc.?
post #17 of 17
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by XxBeNigNxX View Post
Have You tried swapping the card around?

So the card thats in Slot #1 move to where the other card is Slot #2 etc.?
Just swapped them, video runs great but no SLI
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.4ghz ASUS P8P67 PRO EVGA GTX 580 Crucial Ballistix DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital 1tb Win 7 ASUS 23'' 120hz LCD Logitech G15 
PowerMouseMouse Pad
Corsair 850w Logitech Mx518 "11years old" Steel series "small" 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.4ghz ASUS P8P67 PRO EVGA GTX 580 Crucial Ballistix DDR3 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital 1tb Win 7 ASUS 23'' 120hz LCD Logitech G15 
PowerMouseMouse Pad
Corsair 850w Logitech Mx518 "11years old" Steel series "small" 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI'ing 470's...