Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › gtx 570 problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

gtx 570 problems

post #1 of 4
Thread Starter 
hello i have had 2 gtx 570s and the first one ran great for 4-5 days and then started having flickering issues in bfbc2. The newer one is doing the same thing as well as stuttering.... I am running a corsair ax 750 psu, i7 860 2.8 stock, 4 gigs gskill ddr3 1600, asus maximus gene iii . My main question is what could be causing this problem? I know getting two faulty cards from different manufacturers is not impossible, but i feel that the chance is so low that it may be something else. My first was a palit , my new card is the msi twin frozr. Thanks, Matt.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 @ 2.8 (stock) Asus Maximus III Gene MSI Twin Frozr II GTX 570 8 gigs Gskill DDR3 1600 
Hard DrivePowerCase
Seagate Barracude 7200 1TB Corsair AX 750 CM Storm Sniper 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 @ 2.8 (stock) Asus Maximus III Gene MSI Twin Frozr II GTX 570 8 gigs Gskill DDR3 1600 
Hard DrivePowerCase
Seagate Barracude 7200 1TB Corsair AX 750 CM Storm Sniper 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Run memory test. Sounds like a flakey stick to me.

Perhaps try a different lead from your power supply.
Stacker 810 V3 :)
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.5 GHZ ASUS P8P67 WS REVOLUTION EVGA GTX 980  16gb G.skill Ripjaws 2400mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
2x 64gb ADATA SSD RAID0 + 2x 4 TB spinners 2x Asus DVD+RW Swiftech Watercooling 360 rad mcp655 win 7 x64 Ubuntu x64 
MonitorKeyboardPowerCase
3x DELL S2740L 27'' IPS screens  Logitech G15 Corsair 1000 Watt Modular CM Stacker 810 
MouseMouse Pad
Logitech G9 OCZ Behemoth 
  hide details  
Reply
Stacker 810 V3 :)
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k 4.5 GHZ ASUS P8P67 WS REVOLUTION EVGA GTX 980  16gb G.skill Ripjaws 2400mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
2x 64gb ADATA SSD RAID0 + 2x 4 TB spinners 2x Asus DVD+RW Swiftech Watercooling 360 rad mcp655 win 7 x64 Ubuntu x64 
MonitorKeyboardPowerCase
3x DELL S2740L 27'' IPS screens  Logitech G15 Corsair 1000 Watt Modular CM Stacker 810 
MouseMouse Pad
Logitech G9 OCZ Behemoth 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
ok will do, ill switch the lead at this point, and run memtest, if that doesnt work ill also switch the actual power cable from the psu to the card.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 @ 2.8 (stock) Asus Maximus III Gene MSI Twin Frozr II GTX 570 8 gigs Gskill DDR3 1600 
Hard DrivePowerCase
Seagate Barracude 7200 1TB Corsair AX 750 CM Storm Sniper 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 @ 2.8 (stock) Asus Maximus III Gene MSI Twin Frozr II GTX 570 8 gigs Gskill DDR3 1600 
Hard DrivePowerCase
Seagate Barracude 7200 1TB Corsair AX 750 CM Storm Sniper 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
ok i changed the lead and i also changed the ram completely to four different sticks that i know work and it still is doing the same thing
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 @ 2.8 (stock) Asus Maximus III Gene MSI Twin Frozr II GTX 570 8 gigs Gskill DDR3 1600 
Hard DrivePowerCase
Seagate Barracude 7200 1TB Corsair AX 750 CM Storm Sniper 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 860 @ 2.8 (stock) Asus Maximus III Gene MSI Twin Frozr II GTX 570 8 gigs Gskill DDR3 1600 
Hard DrivePowerCase
Seagate Barracude 7200 1TB Corsair AX 750 CM Storm Sniper 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › gtx 570 problems