Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › EVGA GTX 295 SLI Problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

EVGA GTX 295 SLI Problems

post #1 of 3
Thread Starter 
I've have had two GTX 295's in SLI for over a year and while they weren't perfect, they worked well enough to play MW2. Now with BlOps, I have to disable SLI to play. I have the latest driver (266.58) and the game plays fine with SLI disabled, but I want to use what I paid for, it should be better. I tried to disable multi_GPS in BlOps config, but that doesn't work, so I would have to turn SLI off and on between game times or else leave it off. Any ideas? Thanks
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 965 Extreme EVGA X58 SLI 2xGTX 295 12g Corsair Dominator 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair 120 Sandforce Patriot Warp 128 SSD Win 7/64 2xSamsung 24 inch 1200 
CaseMouse
Thermaltake MS Sidewinder 5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 965 Extreme EVGA X58 SLI 2xGTX 295 12g Corsair Dominator 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair 120 Sandforce Patriot Warp 128 SSD Win 7/64 2xSamsung 24 inch 1200 
CaseMouse
Thermaltake MS Sidewinder 5 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
try downloading an older driver.

EDIT: Its not SLI but ive been having a lot of issues with the newest drivers too.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.02 ghz Asus p6x58d-e EVGA gtx 580 (stock) Corsair Dominator 2x4gb 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
2xWD 500gb / Crucial C300 Asus blu ray drive samsung 2494sw , Asus vg236he, Corsair 750w 
Case
CM HAF X 942 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.02 ghz Asus p6x58d-e EVGA gtx 580 (stock) Corsair Dominator 2x4gb 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
2xWD 500gb / Crucial C300 Asus blu ray drive samsung 2494sw , Asus vg236he, Corsair 750w 
Case
CM HAF X 942 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
I went back and it's the same. Tried 197.45 then 258.96 and up.

I ran Furmark adn got 4513 pts. It says it only used 1 GPU even when it was set up for SLI.
Edited by Ruler58 - 2/10/11 at 8:01pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 965 Extreme EVGA X58 SLI 2xGTX 295 12g Corsair Dominator 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair 120 Sandforce Patriot Warp 128 SSD Win 7/64 2xSamsung 24 inch 1200 
CaseMouse
Thermaltake MS Sidewinder 5 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 965 Extreme EVGA X58 SLI 2xGTX 295 12g Corsair Dominator 1600 
Hard DriveOSMonitorPower
Corsair 120 Sandforce Patriot Warp 128 SSD Win 7/64 2xSamsung 24 inch 1200 
CaseMouse
Thermaltake MS Sidewinder 5 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › EVGA GTX 295 SLI Problems