Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › *SOLVED* Driver sweeper problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

*SOLVED* Driver sweeper problem

post #1 of 5
Thread Starter 
Can someone direct me in the way to download the files that driver sweeper deletes so I can run sp1 again without reinstalling?

Somebody from Phyxion made a fix for it in their forum, but everytime I try to go, it says the site is dead?!!?

Thanks and rep in advanced.
Edited by Jonesey I7 - 2/11/11 at 10:14am
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Evo VIII 475whp/405tq NONE BATTLEFIELD UNTIL 
Hard DrivePowerCase
COMES OUT!!!!! 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Evo VIII 475whp/405tq NONE BATTLEFIELD UNTIL 
Hard DrivePowerCase
COMES OUT!!!!! 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
need more info on exact problem, file details or problem details
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955BE ASUS M4A88TD-V-EVO/USB3 MSI GTX 560Ti TwinFROZR II OC Corsair XMS3 2x2GB 1600MHz C9 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500GB Seagate Windows 7 Ultimate 32bit Samsung 20" B2030 Corsair TX650 V2 
Case
CM HAF932 (painted black) 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955BE ASUS M4A88TD-V-EVO/USB3 MSI GTX 560Ti TwinFROZR II OC Corsair XMS3 2x2GB 1600MHz C9 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500GB Seagate Windows 7 Ultimate 32bit Samsung 20" B2030 Corsair TX650 V2 
Case
CM HAF932 (painted black) 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by leopold1985 View Post
need more info on exact problem, file details or problem details
If you have used some of the older driver sweeper versions, it deletes some key files sp1 for windows 7 checks for and results in not being able to install it. The makers of driver sweeper *phyxion* at their forums, had made a "fix" to the problem. BUT when I try to go to their forum *forum.phyxion.net* the site is screwed up, so I can't find out how to freaking fix it. I think he put together a download of all the missing files.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Evo VIII 475whp/405tq NONE BATTLEFIELD UNTIL 
Hard DrivePowerCase
COMES OUT!!!!! 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Evo VIII 475whp/405tq NONE BATTLEFIELD UNTIL 
Hard DrivePowerCase
COMES OUT!!!!! 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Never use driver sweeper used it once had to reload windows, this program should have some default "safe" setting.
Arrowslinger
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Gigabyte Z68AP-D3 Gigabyte 5870 HD Kingston HyperX 8GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Blue LG UH12LS28 Super Multi Blue Corsair Hydro Series H60 High Performance Liqui... Windows 7 Home Premium (64-bit Edition) 
MonitorKeyboardPowerCase
LG Flatron W2600H 26" LCD Razer Lycosa Raidmax RX-1000AE 80 Plus Gold Zalman Z9 Plus  
MouseAudio
Razer Lachesis Realtek Onboard 
  hide details  
Reply
Arrowslinger
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Gigabyte Z68AP-D3 Gigabyte 5870 HD Kingston HyperX 8GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Western Digital Caviar Blue LG UH12LS28 Super Multi Blue Corsair Hydro Series H60 High Performance Liqui... Windows 7 Home Premium (64-bit Edition) 
MonitorKeyboardPowerCase
LG Flatron W2600H 26" LCD Razer Lycosa Raidmax RX-1000AE 80 Plus Gold Zalman Z9 Plus  
MouseAudio
Razer Lachesis Realtek Onboard 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
Solved, Phyxion back up today. Thanks guys.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Evo VIII 475whp/405tq NONE BATTLEFIELD UNTIL 
Hard DrivePowerCase
COMES OUT!!!!! 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Evo VIII 475whp/405tq NONE BATTLEFIELD UNTIL 
Hard DrivePowerCase
COMES OUT!!!!! 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › *SOLVED* Driver sweeper problem