Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Asus p8p67 Pro NOT POST CONSTANT RED CPU LIGHT [SOLVED].
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Asus p8p67 Pro NOT POST CONSTANT RED CPU LIGHT [SOLVED]. - Page 2

post #11 of 33
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by compuman145 View Post
No, the grain of rice would be fine.

I would say take off your waterblock and try the stock cooler. Also, did you do the 24 hour leak test?

Comps
not 24 hours but 12/13 hours, also havnt tried the stock cooler, that would be my next move, gives me a chance to check the cpu PROPERLY


Quote:
Originally Posted by Johnny Guitar View Post
try the ram in the colored slots
Tried that aswell, dram lights dont come on so I dont think its the ram.


Quote:
Originally Posted by kevink82 View Post
Did you Pull the sticker off your CPU block?
sticker on the actual block? I dont think that it has a sticker on the block that would be a bit stupid on intels part, could leave sticky residue or somethink. I just took it out of the box, cleaned it with isopropyl alcohol and put it on. But i'll double check.

trying stock cooler and will report back in 30mins.
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
post #12 of 33
Thread Starter 
Just tried it with the stock cooler and same thing. still a red ****ing light. its really pissing me off. help please




what should i do?
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
post #13 of 33
Did you try reseating the cpu? Also try to clear CMOS.
Edited by nagle3092 - 2/12/11 at 9:29am
 
Media Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4770K MSI Z97S Krait XFX RX 480 Black Edition XFX RX 480 Black Edition 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
G.Skill Trident X 2666mhz Intel 530 Sandisk Extreme Pro LG WH14NS40 
Optical DriveCoolingOSMonitor
LG WH16NS40 Noctua NH-D14 Win 10 64-Bit BenQ XL2730Z 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Seasonic Platinum 1000w Fractal Design R5 Zowie FK1+ 
Mouse PadOtherOther
XTrac Ripper XXL  4 x Vardar F-4 120mm (2x NH-D14, 2x Bottom Intake) 3 x Vardar F-3 140mm Intake (two front, one side) 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Celeron J1800 QNAP Proprietary  Intel HD Graphics Crucial 8GB Kit 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 
CoolingOSPowerCase
Stock Embedded Linux External, 96 W, 100-240 V TS-451 
  hide details  
Reply
 
Media Server
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4770K MSI Z97S Krait XFX RX 480 Black Edition XFX RX 480 Black Edition 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
G.Skill Trident X 2666mhz Intel 530 Sandisk Extreme Pro LG WH14NS40 
Optical DriveCoolingOSMonitor
LG WH16NS40 Noctua NH-D14 Win 10 64-Bit BenQ XL2730Z 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Seasonic Platinum 1000w Fractal Design R5 Zowie FK1+ 
Mouse PadOtherOther
XTrac Ripper XXL  4 x Vardar F-4 120mm (2x NH-D14, 2x Bottom Intake) 3 x Vardar F-3 140mm Intake (two front, one side) 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Celeron J1800 QNAP Proprietary  Intel HD Graphics Crucial 8GB Kit 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 4TB Western Digital Red Pro 
CoolingOSPowerCase
Stock Embedded Linux External, 96 W, 100-240 V TS-451 
  hide details  
Reply
post #14 of 33
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by nagle3092 View Post
Did you try reseating the cpu? Also try to clear CMOS.
yes i've already tried that, originally when I setup it up first time I used my waterblock, so i disconnected the watercooling to eliminate any shorting and thought I'll give the stock fan a go, it's still not working.
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
post #15 of 33
your ram in slot 2 and 4,turn on and press and hold " mem ok" till the light start blinking
if that won't work re-seat your ram or try one stick at the time

this LED is cpu ..could be band pins
Edited by coolhandluke41 - 2/12/11 at 10:59am
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4930K Rampage IV Gene SLI Evga GTX 780 Classy 16Gb TeamX2400c9 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 840 Pro/ Hitachi Deskstar 1TB  H20 (NexXxoS 420+280) w7x64 VG248QE 
KeyboardPowerMouseAudio
Logitech G110 SuperNOVA 1300 G2 G502 Proteus Core Foobar2K/WASAPI >NuForce Icon HDP >Crack with S... 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4930K Rampage IV Gene SLI Evga GTX 780 Classy 16Gb TeamX2400c9 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 840 Pro/ Hitachi Deskstar 1TB  H20 (NexXxoS 420+280) w7x64 VG248QE 
KeyboardPowerMouseAudio
Logitech G110 SuperNOVA 1300 G2 G502 Proteus Core Foobar2K/WASAPI >NuForce Icon HDP >Crack with S... 
  hide details  
Reply
post #16 of 33
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by coolhandluke41 View Post
your ram in slot 2 and 4,turn on and press and hold " mem ok" till the light start blinking
if that won't work re-seat your ram or try one stick at the time

this LED is cpu ..could be band pins
ram is not the problem, its the cpu. You could be right and it could be the mobo, I just took everything apart and tried my old x38 build and it works fine also the front panel with all the switches worked right away, I think the mobo's completely f***ed. I'll try and switch the new build around one more time and see what happens then if it still occurs then i think I'll be contacting asus on monday.

Anyhow does anyone know how the rma service will work if I bought the mobo from abroad? I got it last week or so from the microcenter in the states when I was visiting. Asus should sort something out right????
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
post #17 of 33
Quote:
Originally Posted by munaim1 View Post
ram is not the problem, its the cpu. You could be right and it could be the mobo, I just took everything apart and tried my old x38 build and it works fine also the front panel with all the switches worked right away, I think the mobo's completely f***ed. I'll try and switch the new build around one more time and see what happens then if it still occurs then i think I'll be contacting asus on monday.

Anyhow does anyone know how the rma service will work if I bought the mobo from abroad? I got it last week or so from the microcenter in the states when I was visiting. Asus should sort something out right????
if you from Canada should't be a problem
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4930K Rampage IV Gene SLI Evga GTX 780 Classy 16Gb TeamX2400c9 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 840 Pro/ Hitachi Deskstar 1TB  H20 (NexXxoS 420+280) w7x64 VG248QE 
KeyboardPowerMouseAudio
Logitech G110 SuperNOVA 1300 G2 G502 Proteus Core Foobar2K/WASAPI >NuForce Icon HDP >Crack with S... 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4930K Rampage IV Gene SLI Evga GTX 780 Classy 16Gb TeamX2400c9 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 840 Pro/ Hitachi Deskstar 1TB  H20 (NexXxoS 420+280) w7x64 VG248QE 
KeyboardPowerMouseAudio
Logitech G110 SuperNOVA 1300 G2 G502 Proteus Core Foobar2K/WASAPI >NuForce Icon HDP >Crack with S... 
  hide details  
Reply
post #18 of 33
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by coolhandluke41 View Post
if you from Canada should't be a problem
actually the uk.
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
post #19 of 33
I was going to give you link so you could start your replacement process (US/CAN) ,don't know how that works for overseas costumers ,sorry
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4930K Rampage IV Gene SLI Evga GTX 780 Classy 16Gb TeamX2400c9 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 840 Pro/ Hitachi Deskstar 1TB  H20 (NexXxoS 420+280) w7x64 VG248QE 
KeyboardPowerMouseAudio
Logitech G110 SuperNOVA 1300 G2 G502 Proteus Core Foobar2K/WASAPI >NuForce Icon HDP >Crack with S... 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4930K Rampage IV Gene SLI Evga GTX 780 Classy 16Gb TeamX2400c9 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 840 Pro/ Hitachi Deskstar 1TB  H20 (NexXxoS 420+280) w7x64 VG248QE 
KeyboardPowerMouseAudio
Logitech G110 SuperNOVA 1300 G2 G502 Proteus Core Foobar2K/WASAPI >NuForce Icon HDP >Crack with S... 
  hide details  
Reply
post #20 of 33
Thread Starter 
that wouldn't be a problem right?? I need some good news.........
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
it looks alive
(17 items)
 
Sandy Transformed
(69 photos)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K [5ghz 1.44v 24/7] Asus Maximus IV Extreme SLI GTX 460 @ 920/1840/4100 [1.11v] 4GB Dominator GT @ 2133mhz CL8 [1.65v] 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel X25-M G2 80GB 3x Samsung F3 500GB RAID 0 EK Supreme HF Full Copper Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorPowerCaseAudio
LG42SL9500 42" 1080p [Surround Soon] XFX XXX Edition 650w Xigmatec Elysium JVC HA-RX700 [foam mod] 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Asus p8p67 Pro NOT POST CONSTANT RED CPU LIGHT [SOLVED].