Overclock.net › Forums › Case Mods & Cases › Builds & Case Mods › Build Logs › Imperial II-Class Star Destroyer: The Avenger - *UPDATE On PAGE 2* 02/22
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Imperial II-Class Star Destroyer: The Avenger - *UPDATE On PAGE 2* 02/22 - Page 2

post #11 of 32
Quote:
Originally Posted by Ktulu;12379185 
Thanks for all the subs guys. I added the pictures and a part of a review. Let me know what you think of the build, the thread theme and the formatting I am using for this thread.

Holy Wall of graphics Batman! My head just sploded eek.gif
post #12 of 32
Quote:
Originally Posted by Ktulu View Post
Thanks for all the subs guys. I added the pictures and a part of a review. Let me know what you think of the build, the thread theme and the formatting I am using for this thread.
Nah... loving it!

Oops double post
post #13 of 32
Looking good, nice cable management. Nice clean computer. I like the theme too.
post #14 of 32
Athlon II x3 unlocked to Phenom II x4 @ 4.2Ghz @ 1.26V.
Gold indeed
Hope you don't have any issues with that RAM, I know that a lot of AMD users usually get issues with A-Data 1600 CL9 kits.
post #15 of 32
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by xd_1771 View Post
Athlon II x3 unlocked to Phenom II x4 @ 4.2Ghz @ 1.26V.
Gold indeed
Hope you don't have any issues with that RAM, I know that a lot of AMD users usually get issues with A-Data 1600 CL9 kits.
Ewwww, hmm thanks for the heads up. I had windows install up a few days ago. I finally fixed a problem with the fan controller, but now I can't get the BIOS to load. Awesome, I am calling it a night haha.
Avenger
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Unlocked Phenom II X4 ASUS M4A79T Deluxe EVGA GTX 580 A-DATA AX3U1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung F3 RAID5 + SSD Asus DRW-24B1ST Windows 7 Ultimate x64 Syncmaster XL2370 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell AT101W Corsair CMPSU-650TX Antec 300 Logitech G500 
Mouse Pad
Ratzpad 
  hide details  
Reply
Avenger
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Unlocked Phenom II X4 ASUS M4A79T Deluxe EVGA GTX 580 A-DATA AX3U1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung F3 RAID5 + SSD Asus DRW-24B1ST Windows 7 Ultimate x64 Syncmaster XL2370 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell AT101W Corsair CMPSU-650TX Antec 300 Logitech G500 
Mouse Pad
Ratzpad 
  hide details  
Reply
post #16 of 32
You just might want to watch the mobo there, 3+1 unheatsinked is definitely a killer on 125W overclocked processors (x3 unlocked + L3 = 125W) - however considering the low volts you're pretty good. You should at least add some mosfet heatsinks as otehrwise they're getting no cooling whatsoever and are nearly pushing max TDP.
post #17 of 32
Thread Starter 
So now I can't even get the things to POST. Mobo lights up, GPU fan spins, everything starts up, but there is no signal to the keyboard, mouse or monitor.

I had windows up yesterday, I hope i didn't break something loose when I was fixing the fans.
Avenger
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Unlocked Phenom II X4 ASUS M4A79T Deluxe EVGA GTX 580 A-DATA AX3U1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung F3 RAID5 + SSD Asus DRW-24B1ST Windows 7 Ultimate x64 Syncmaster XL2370 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell AT101W Corsair CMPSU-650TX Antec 300 Logitech G500 
Mouse Pad
Ratzpad 
  hide details  
Reply
Avenger
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Unlocked Phenom II X4 ASUS M4A79T Deluxe EVGA GTX 580 A-DATA AX3U1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung F3 RAID5 + SSD Asus DRW-24B1ST Windows 7 Ultimate x64 Syncmaster XL2370 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell AT101W Corsair CMPSU-650TX Antec 300 Logitech G500 
Mouse Pad
Ratzpad 
  hide details  
Reply
post #18 of 32
Quote:
Originally Posted by Ktulu View Post
So now I can't even get the things to POST. Mobo lights up, GPU fan spins, everything starts up, but there is no signal to the keyboard, mouse or monitor.

I had windows up yesterday, I hope i didn't break something loose when I was fixing the fans.
Sounds like a short. Double check your fans and wiring and stuff.
post #19 of 32
UH OH
Silent mosfet failure anyone?
I mean... hey.... it can happen


EDIT: Whoops... just realized the mobo is an M4A79T Deluxe with quality VRMs
Not that you should rule out the motherboard from troubleshooting..... shti happens
post #20 of 32
Thread Starter 
Any trouble shooting tips would be appreciated.
Avenger
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Unlocked Phenom II X4 ASUS M4A79T Deluxe EVGA GTX 580 A-DATA AX3U1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung F3 RAID5 + SSD Asus DRW-24B1ST Windows 7 Ultimate x64 Syncmaster XL2370 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell AT101W Corsair CMPSU-650TX Antec 300 Logitech G500 
Mouse Pad
Ratzpad 
  hide details  
Reply
Avenger
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Unlocked Phenom II X4 ASUS M4A79T Deluxe EVGA GTX 580 A-DATA AX3U1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung F3 RAID5 + SSD Asus DRW-24B1ST Windows 7 Ultimate x64 Syncmaster XL2370 
KeyboardPowerCaseMouse
Dell AT101W Corsair CMPSU-650TX Antec 300 Logitech G500 
Mouse Pad
Ratzpad 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Build Logs
Overclock.net › Forums › Case Mods & Cases › Builds & Case Mods › Build Logs › Imperial II-Class Star Destroyer: The Avenger - *UPDATE On PAGE 2* 02/22