Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › Anyone with Call of Pripyat Installed?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Anyone with Call of Pripyat Installed?

post #1 of 12
Thread Starter 
So I'm having a bug issue with the main mission in Stalker Call of Pripyat and was hoping someone could help me out.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=4Dw9dMLKnvs[/ame]

This keeps happening to me. (except not at that exact spot)

I was hoping someone could try loading my save file and getting through the cutscene and then send it back so I can finish the game. I would really appreciate it.

http://www.megaupload.com/?d=O9180UFS Here it is if anyone is willing to help.
post #2 of 12
Will give it a go... Do you have any mods installed?
 
Fun inside...
(17 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 9800GX2 (wet) 1998Mhz Shader 4.5GB mixed WD Caviar black 20GB 'SS' 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Cheap beige DVD ROM Koolance full copper GX2 block Vista 32bit LG W2486L 
PowerCase
Antec EA650 Antec 900 
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 D0 P6X58D-6 [Full mosfet/Northbridge blocks) GTX480 3x 2GB Dominator 1600Mhz 8-8-8-24 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
M4 64GB WD Green 1.5TB 2x WD CB 640GB Lite-on 22x dual layer, ASUS Blu-ray 
CoolingOSMonitorKeyboard
Custom loop Windows 7 64 bit LG W2486L Microsoft (cheapest they had) 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX950 Lancool PC-K62 Microsoft X5 Akira theme 
Audio
Logitec 5.1 
MotherboardRAMHard DriveOptical Drive
EVGA P55 2x 2GB Corsa 2133MHz 250GB DVD-RW 
CoolingOSMonitor
Air Vista Business 32bit 17" 
  hide details  
Reply
 
Fun inside...
(17 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 9800GX2 (wet) 1998Mhz Shader 4.5GB mixed WD Caviar black 20GB 'SS' 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Cheap beige DVD ROM Koolance full copper GX2 block Vista 32bit LG W2486L 
PowerCase
Antec EA650 Antec 900 
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 D0 P6X58D-6 [Full mosfet/Northbridge blocks) GTX480 3x 2GB Dominator 1600Mhz 8-8-8-24 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
M4 64GB WD Green 1.5TB 2x WD CB 640GB Lite-on 22x dual layer, ASUS Blu-ray 
CoolingOSMonitorKeyboard
Custom loop Windows 7 64 bit LG W2486L Microsoft (cheapest they had) 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX950 Lancool PC-K62 Microsoft X5 Akira theme 
Audio
Logitec 5.1 
MotherboardRAMHard DriveOptical Drive
EVGA P55 2x 2GB Corsa 2133MHz 250GB DVD-RW 
CoolingOSMonitor
Air Vista Business 32bit 17" 
  hide details  
Reply
post #3 of 12
I have it but haven't begun to play it, seeing as how I haven't finished Shadows of Chernobyl.

Could be a mod issue or maybe something with your HDD seeking. If its the steam version, try to defrag the cache on it.
BiTStream
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 BE 3.9GHz MSI 790FX-GD70 MSI GTX 580 TFII | MSI GTS 250 TF G.SKILL Ripjaws 8GB (2x4) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
X25-M (OS) X25-V (Games) | 2x Spinpoint F3 1TB Lite-on/Samsung Win7 Pro x64 | Ubuntu Studio x64 Samsung B2430H | Acer AL2216W 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair TX750 Antec 900 (Modded) Logitech G500 
  hide details  
Reply
BiTStream
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 BE 3.9GHz MSI 790FX-GD70 MSI GTX 580 TFII | MSI GTS 250 TF G.SKILL Ripjaws 8GB (2x4) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
X25-M (OS) X25-V (Games) | 2x Spinpoint F3 1TB Lite-on/Samsung Win7 Pro x64 | Ubuntu Studio x64 Samsung B2430H | Acer AL2216W 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair TX750 Antec 900 (Modded) Logitech G500 
  hide details  
Reply
post #4 of 12
Does the same thing... Im running 1.6 without any mods.... Looks like you may have to start over.... frown.gif
 
Fun inside...
(17 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 9800GX2 (wet) 1998Mhz Shader 4.5GB mixed WD Caviar black 20GB 'SS' 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Cheap beige DVD ROM Koolance full copper GX2 block Vista 32bit LG W2486L 
PowerCase
Antec EA650 Antec 900 
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 D0 P6X58D-6 [Full mosfet/Northbridge blocks) GTX480 3x 2GB Dominator 1600Mhz 8-8-8-24 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
M4 64GB WD Green 1.5TB 2x WD CB 640GB Lite-on 22x dual layer, ASUS Blu-ray 
CoolingOSMonitorKeyboard
Custom loop Windows 7 64 bit LG W2486L Microsoft (cheapest they had) 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX950 Lancool PC-K62 Microsoft X5 Akira theme 
Audio
Logitec 5.1 
MotherboardRAMHard DriveOptical Drive
EVGA P55 2x 2GB Corsa 2133MHz 250GB DVD-RW 
CoolingOSMonitor
Air Vista Business 32bit 17" 
  hide details  
Reply
 
Fun inside...
(17 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon 64 3500+ 2.2Ghz 9800GX2 (wet) 1998Mhz Shader 4.5GB mixed WD Caviar black 20GB 'SS' 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Cheap beige DVD ROM Koolance full copper GX2 block Vista 32bit LG W2486L 
PowerCase
Antec EA650 Antec 900 
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 920 D0 P6X58D-6 [Full mosfet/Northbridge blocks) GTX480 3x 2GB Dominator 1600Mhz 8-8-8-24 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
M4 64GB WD Green 1.5TB 2x WD CB 640GB Lite-on 22x dual layer, ASUS Blu-ray 
CoolingOSMonitorKeyboard
Custom loop Windows 7 64 bit LG W2486L Microsoft (cheapest they had) 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair TX950 Lancool PC-K62 Microsoft X5 Akira theme 
Audio
Logitec 5.1 
MotherboardRAMHard DriveOptical Drive
EVGA P55 2x 2GB Corsa 2133MHz 250GB DVD-RW 
CoolingOSMonitor
Air Vista Business 32bit 17" 
  hide details  
Reply
post #5 of 12
I can't load the sites at work, but the glitch is mentioned on several google search results for "underpass schematic bug".

Could be worth investigating.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 @ 3.5 (1.39v) Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ASUS 5850 @ 880/1180 (1.118v) 4gb 1333mhz G.Skill DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
64gb Crucial M4 SSD 3x 250gb WD2500JD - RAID0 1tb WD1001FALS 1tb WD10EARS 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Pioneer DLDVD/CDRW Arctic Freezer Pro 64 Win 7 64bit Ultimate E2305 LG 23" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch II Ninja Tenkeyless Fortron BlueStorm II 500w CM 690II Advanced Razer DeathAdder 
Mouse PadAudioAudio
generic Echo Miamidi PCI M-Audio BX5a Studio Monitors 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 @ 3.5 (1.39v) Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ASUS 5850 @ 880/1180 (1.118v) 4gb 1333mhz G.Skill DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
64gb Crucial M4 SSD 3x 250gb WD2500JD - RAID0 1tb WD1001FALS 1tb WD10EARS 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Pioneer DLDVD/CDRW Arctic Freezer Pro 64 Win 7 64bit Ultimate E2305 LG 23" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch II Ninja Tenkeyless Fortron BlueStorm II 500w CM 690II Advanced Razer DeathAdder 
Mouse PadAudioAudio
generic Echo Miamidi PCI M-Audio BX5a Studio Monitors 
  hide details  
Reply
post #6 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TheReaperWaits;12395795 
Does the same thing... Im running 1.6 without any mods.... Looks like you may have to start over.... frown.gif

Really? T_T I really don't like the sound of starting over. I've even loaded a save that was an hour or two behind that one and it still does it. I'd be really pissed if I started a whole new game just for it to happen again.

Does anyone happen to have a save file around this part. T_T
Edited by Vorgier - 2/15/11 at 11:16am
post #7 of 12
Saw this on SPUF
Quote:
Try just using an earlier save, then get those documents again and see if it works ok. I found you can usually avoid any of the cutscene glitches (which only happened to me once in over 20 play throughs), is to put your gun away before checking out a helo or grabbing important documents that call up a cutscene. The first time you play, of course u don't realize it's going to play a cutscene, but once u do know, put your gun away before hitting use key to avoid game bug or crash.

I always put my gun away too before saving. Couple times in SoC, CS & CoP I have saved and then when I loaded back up my gun I was holding was gone.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1440320

See if it helps any
BiTStream
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 BE 3.9GHz MSI 790FX-GD70 MSI GTX 580 TFII | MSI GTS 250 TF G.SKILL Ripjaws 8GB (2x4) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
X25-M (OS) X25-V (Games) | 2x Spinpoint F3 1TB Lite-on/Samsung Win7 Pro x64 | Ubuntu Studio x64 Samsung B2430H | Acer AL2216W 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair TX750 Antec 900 (Modded) Logitech G500 
  hide details  
Reply
BiTStream
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 BE 3.9GHz MSI 790FX-GD70 MSI GTX 580 TFII | MSI GTS 250 TF G.SKILL Ripjaws 8GB (2x4) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
X25-M (OS) X25-V (Games) | 2x Spinpoint F3 1TB Lite-on/Samsung Win7 Pro x64 | Ubuntu Studio x64 Samsung B2430H | Acer AL2216W 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair TX750 Antec 900 (Modded) Logitech G500 
  hide details  
Reply
post #8 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Denz;12396461 
Saw this on SPUF



http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1440320

See if it helps any


Yeah, I've also tried that, unfortunately, still no go. frown.gif
post #9 of 12
Hmm I tried, wouldn't work.. you might be able to disable cutscenes some how though..
post #10 of 12
Thread Starter 
Well, this is quite unfortunate. Time to find a new game to play I guess. :/
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › Anyone with Call of Pripyat Installed?