Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Mouse lag still not fixed?!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Mouse lag still not fixed?! - Page 2

post #11 of 21
It's completely fine for me. Maybe it's just the 6000 series?
Current i5 Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5-760 (4.0ghz @ 1.28v) GIGABYTE P55-USB3 Asus GTX 770 DirectCU II OC 2GB 4GB DDR3 (XMS3 1600) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb + 2.5TB HDDs LG Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium x64 
MonitorKeyboardPowerCase
23" Acer X233H + 19" GNR Logitech G110 OCZ ModXStream Pro 700W Coolermaster 690 
MouseMouse Pad
Logitech G500 Razer Sphex 
  hide details  
Reply
Current i5 Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5-760 (4.0ghz @ 1.28v) GIGABYTE P55-USB3 Asus GTX 770 DirectCU II OC 2GB 4GB DDR3 (XMS3 1600) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb + 2.5TB HDDs LG Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium x64 
MonitorKeyboardPowerCase
23" Acer X233H + 19" GNR Logitech G110 OCZ ModXStream Pro 700W Coolermaster 690 
MouseMouse Pad
Logitech G500 Razer Sphex 
  hide details  
Reply
post #12 of 21
Are you talking about the ghosting from your monitor? Virtually every computer with an LCD monitor does that.
Cataclysm
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 GA-EP45-UD3P Rev. 1.0 Sapphire 4850 4x 2GB DDR2-1066 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD1600AAJS Random IDE Sony DVD Burner Tuniq Tower 120 
CoolingCoolingCoolingOS
6x 120mm Scythe SY1225SL12SH Fans Thermalright T-RAD2 2x 92mm Scythe DFS922512M-PWM Fans Windows 7 Ultimate x64 SP1 
MonitorMonitorKeyboardPower
Acer 19" @ 1400x900 Sceptre 19" @ 1280x1024 Cherry G81-7000LPAUS-2 (MY Switches) Corsair 650TX 
CaseMouseMouse PadAudio
Antec 900 Razer Diamondback 3G A black one with a cat in a hammock Asus Xonar D1 
  hide details  
Reply
Cataclysm
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 G0 GA-EP45-UD3P Rev. 1.0 Sapphire 4850 4x 2GB DDR2-1066 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD1600AAJS Random IDE Sony DVD Burner Tuniq Tower 120 
CoolingCoolingCoolingOS
6x 120mm Scythe SY1225SL12SH Fans Thermalright T-RAD2 2x 92mm Scythe DFS922512M-PWM Fans Windows 7 Ultimate x64 SP1 
MonitorMonitorKeyboardPower
Acer 19" @ 1400x900 Sceptre 19" @ 1280x1024 Cherry G81-7000LPAUS-2 (MY Switches) Corsair 650TX 
CaseMouseMouse PadAudio
Antec 900 Razer Diamondback 3G A black one with a cat in a hammock Asus Xonar D1 
  hide details  
Reply
post #13 of 21
I notice a small amount of lag where the mouse pointer jumps a little.
post #14 of 21
Thread Starter 
http://forums.overclockers.co.uk/sho...php?t=18240966
Somehow pointer shadows causes this with some people.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T BE @ 4 GHz Asus Crosshair Formula IV 2 x Asus Radeon HD EAH 6970 Mushkin 4 x 2GB PC3 10666 7-7-7-20 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung SpinPoint F3 1TB Windows 7 Ultimate x64 Edition Asus VW246H Basic Logitech USB KB 
PowerCaseMouse
Corsair TX 850 Watt Corsair Obsidian 800D Logitech G5 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T BE @ 4 GHz Asus Crosshair Formula IV 2 x Asus Radeon HD EAH 6970 Mushkin 4 x 2GB PC3 10666 7-7-7-20 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung SpinPoint F3 1TB Windows 7 Ultimate x64 Edition Asus VW246H Basic Logitech USB KB 
PowerCaseMouse
Corsair TX 850 Watt Corsair Obsidian 800D Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #15 of 21
Quote:
Originally Posted by solidsteel144 View Post
I don't know exactly how long this bug has existed, but I know it's been a while.
How is it not fixed yet?
It's not a big bother to me, but it is sloppy of them.
I've noticed it since 10.12 and it does bother me...
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-930 Asus P6x-58D Premium HD5970+5870 950/1200 12gb Kingston HyperX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x100GbOCZ VertexLE+2x120Gb Vertex2 RAID0 LG Win7 Professional Asus M276HE 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa ABS 1100watt Thermaltake SwordM Razer DeathAdder 
Mouse Pad
wowpad 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-930 Asus P6x-58D Premium HD5970+5870 950/1200 12gb Kingston HyperX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x100GbOCZ VertexLE+2x120Gb Vertex2 RAID0 LG Win7 Professional Asus M276HE 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa ABS 1100watt Thermaltake SwordM Razer DeathAdder 
Mouse Pad
wowpad 
  hide details  
Reply
post #16 of 21
Thread Starter 
Hmm, I disabled pointer shadows and I still have the lag.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T BE @ 4 GHz Asus Crosshair Formula IV 2 x Asus Radeon HD EAH 6970 Mushkin 4 x 2GB PC3 10666 7-7-7-20 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung SpinPoint F3 1TB Windows 7 Ultimate x64 Edition Asus VW246H Basic Logitech USB KB 
PowerCaseMouse
Corsair TX 850 Watt Corsair Obsidian 800D Logitech G5 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T BE @ 4 GHz Asus Crosshair Formula IV 2 x Asus Radeon HD EAH 6970 Mushkin 4 x 2GB PC3 10666 7-7-7-20 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung SpinPoint F3 1TB Windows 7 Ultimate x64 Edition Asus VW246H Basic Logitech USB KB 
PowerCaseMouse
Corsair TX 850 Watt Corsair Obsidian 800D Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #17 of 21
Quote:
Originally Posted by solidsteel144 View Post
http://forums.overclockers.co.uk/sho...php?t=18240966
Somehow pointer shadows causes this with some people.
Yep, unchecking the box, "enable shadows under mouse pointer" solves it.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-930 Asus P6x-58D Premium HD5970+5870 950/1200 12gb Kingston HyperX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x100GbOCZ VertexLE+2x120Gb Vertex2 RAID0 LG Win7 Professional Asus M276HE 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa ABS 1100watt Thermaltake SwordM Razer DeathAdder 
Mouse Pad
wowpad 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-930 Asus P6x-58D Premium HD5970+5870 950/1200 12gb Kingston HyperX 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x100GbOCZ VertexLE+2x120Gb Vertex2 RAID0 LG Win7 Professional Asus M276HE 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa ABS 1100watt Thermaltake SwordM Razer DeathAdder 
Mouse Pad
wowpad 
  hide details  
Reply
post #18 of 21
Wow, that issue appears to be a minority problem. How about a continuation from my previous post then? You know, start looking at your own PC as the possible cause? Again, start by removing those 3rd party programs hooking rundl32 and dlhost.
Edited by EastCoast - 2/15/11 at 3:45pm
post #19 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by EastCoast View Post
Wow, that issue appears to be a minority problem. How about a continuation from my previous post then? You know, start looking at your own PC as the possible cause? Again, start by removing those 3rd party programs hooking rundl32 and dlhost.
It happens even on a clean system.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T BE @ 4 GHz Asus Crosshair Formula IV 2 x Asus Radeon HD EAH 6970 Mushkin 4 x 2GB PC3 10666 7-7-7-20 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung SpinPoint F3 1TB Windows 7 Ultimate x64 Edition Asus VW246H Basic Logitech USB KB 
PowerCaseMouse
Corsair TX 850 Watt Corsair Obsidian 800D Logitech G5 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T BE @ 4 GHz Asus Crosshair Formula IV 2 x Asus Radeon HD EAH 6970 Mushkin 4 x 2GB PC3 10666 7-7-7-20 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung SpinPoint F3 1TB Windows 7 Ultimate x64 Edition Asus VW246H Basic Logitech USB KB 
PowerCaseMouse
Corsair TX 850 Watt Corsair Obsidian 800D Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #20 of 21
Quote:
Originally Posted by EastCoast View Post
Wow, that issue appears to be a minority problem. How about a continuation from my previous post then? You know, start looking at your own PC as the possible cause? Again, start by removing those 3rd party programs hooking rundl32 and dlhost.
This.
I am still unable to reproduce the problem.
Sufficient
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 R3E 6850 CF 
Hard DriveOSPowerCase
Black 7 x64 600 902 
  hide details  
Reply
Sufficient
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 R3E 6850 CF 
Hard DriveOSPowerCase
Black 7 x64 600 902 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Mouse lag still not fixed?!