Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI on ASRock P67 Extreme4
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SLI on ASRock P67 Extreme4

post #1 of 3
Thread Starter 
Okay so I have 2 9800GT cards and I finally decided to fix one of them by baking it and it fixed it..
So I put them both in and bridged them with the connector. Booted up and reinstalled the drivers for the cards and rebooted again and I'm not getting the SLI notification...??
In the NVidia control panel it gives me a physx but says nothing about sli...
Anyone know what I'm doing wrong??

Edit: I figured it out.. I totally forgot that they have different size memory... It's been way too long since I bought them lol...
Edited by SirBash - 2/16/11 at 6:01pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k ASRocks Extreme4 5870 2GB G.Skill 2x2 @ 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
500gb+750gb+kingston 120 V+ 7 - 64 bit Acer Logitech wave 
PowerCaseMouseMouse Pad
NZXT HALE82 HALE82-650-M 650W NZXT Phantom 410 Cheapo Logitech wireless Razer (hard surface crap) 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k ASRocks Extreme4 5870 2GB G.Skill 2x2 @ 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
500gb+750gb+kingston 120 V+ 7 - 64 bit Acer Logitech wave 
PowerCaseMouseMouse Pad
NZXT HALE82 HALE82-650-M 650W NZXT Phantom 410 Cheapo Logitech wireless Razer (hard surface crap) 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Do you see an option that says high performance mode (something like that in the section that you can click for PhysX, I would tell you exactly what it says, but I'm not on my sig rig right now), something along those lines? Click that and it will enable SLI
The Laptop
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 2860QM AMD Radeon HD 6770M Corsair Vengence 1600MHz Samsung 840 Pro 256GB 
OSMonitor
Mac OS X 10.8 1680 x 1050 anti-glare high resolution  
  hide details  
Reply
The Laptop
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 2860QM AMD Radeon HD 6770M Corsair Vengence 1600MHz Samsung 840 Pro 256GB 
OSMonitor
Mac OS X 10.8 1680 x 1050 anti-glare high resolution  
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by appleg33k85 View Post
Do you see an option that says high performance mode (something like that in the section that you can click for PhysX, I would tell you exactly what it says, but I'm not on my sig rig right now), something along those lines? Click that and it will enable SLI
I don't see anything like that...
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k ASRocks Extreme4 5870 2GB G.Skill 2x2 @ 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
500gb+750gb+kingston 120 V+ 7 - 64 bit Acer Logitech wave 
PowerCaseMouseMouse Pad
NZXT HALE82 HALE82-650-M 650W NZXT Phantom 410 Cheapo Logitech wireless Razer (hard surface crap) 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k ASRocks Extreme4 5870 2GB G.Skill 2x2 @ 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
500gb+750gb+kingston 120 V+ 7 - 64 bit Acer Logitech wave 
PowerCaseMouseMouse Pad
NZXT HALE82 HALE82-650-M 650W NZXT Phantom 410 Cheapo Logitech wireless Razer (hard surface crap) 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI on ASRock P67 Extreme4