Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › BSOD Code: 0x000000c4 help please!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

BSOD Code: 0x000000c4 help please! - Page 3

post #21 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Gyro View Post
Check the event log entry just below the bugcheck error too. that may have more info.

Gyro
It just says :The previous system shutdown at 10:24:16 PM on ‎17/‎02/‎2011 was unexpected.

Thanks, Sir Overkill.

Edit: I have to go to bed now! But I still need help here if possible.

Thanks, Sir Overkill.
Edited by Sir Overkill - 2/17/11 at 10:54am
RIGIE
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
990X 4.5GHz 24/7 GA-X58A-UD9 4X EVGA SC 580 in SLI Dominator GT (3x2Gb)2000 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ 120GB SSD/WD 27" 32" Logitech MX 5500 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Quattro 1200W OC Lian-Li PC-P80 Logitech None 
  hide details  
Reply
RIGIE
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
990X 4.5GHz 24/7 GA-X58A-UD9 4X EVGA SC 580 in SLI Dominator GT (3x2Gb)2000 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ 120GB SSD/WD 27" 32" Logitech MX 5500 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Quattro 1200W OC Lian-Li PC-P80 Logitech None 
  hide details  
Reply
post #22 of 27
Hmm you should try taking it down to 4.0 ghz and 667 on the ram to see if the error is solved.
What kind of temps do you get ?
Dog Manure
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6600 Asrock P45XE HD 4650 1GB 650/500 3 gig of ram 810 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80-GB_IDE 160-GB_SATA STOCK Windows 7 GamerEdition 64 bit 19_inch 720 p i think 
KeyboardPowerCaseMouse
Some Wireless One Corsair CX430 CIT Venus 2 blue fans , 2 Cathodes R&B ,x1 Intake E-Blue Cobra 1600 DPI 
Mouse Pad
Very smooth surface 
  hide details  
Reply
Dog Manure
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6600 Asrock P45XE HD 4650 1GB 650/500 3 gig of ram 810 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80-GB_IDE 160-GB_SATA STOCK Windows 7 GamerEdition 64 bit 19_inch 720 p i think 
KeyboardPowerCaseMouse
Some Wireless One Corsair CX430 CIT Venus 2 blue fans , 2 Cathodes R&B ,x1 Intake E-Blue Cobra 1600 DPI 
Mouse Pad
Very smooth surface 
  hide details  
Reply
post #23 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by ShadowOfDeath View Post
Hmm you should try taking it down to 4.0 ghz and 667 on the ram to see if the error is solved.
What kind of temps do you get ?
Prime load of 70c, 34c Idle, anyone got any more ideas about this code?
RIGIE
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
990X 4.5GHz 24/7 GA-X58A-UD9 4X EVGA SC 580 in SLI Dominator GT (3x2Gb)2000 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ 120GB SSD/WD 27" 32" Logitech MX 5500 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Quattro 1200W OC Lian-Li PC-P80 Logitech None 
  hide details  
Reply
RIGIE
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
990X 4.5GHz 24/7 GA-X58A-UD9 4X EVGA SC 580 in SLI Dominator GT (3x2Gb)2000 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ 120GB SSD/WD 27" 32" Logitech MX 5500 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Quattro 1200W OC Lian-Li PC-P80 Logitech None 
  hide details  
Reply
post #24 of 27
Try going stock.
Reset the CMOS.
Strange ususaly SFC/Scannow usualy solves my errors.
Try going into MSCONFIG and and screenshoot all the tabs so we can have a look at you're services and start up tasks
Dog Manure
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6600 Asrock P45XE HD 4650 1GB 650/500 3 gig of ram 810 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80-GB_IDE 160-GB_SATA STOCK Windows 7 GamerEdition 64 bit 19_inch 720 p i think 
KeyboardPowerCaseMouse
Some Wireless One Corsair CX430 CIT Venus 2 blue fans , 2 Cathodes R&B ,x1 Intake E-Blue Cobra 1600 DPI 
Mouse Pad
Very smooth surface 
  hide details  
Reply
Dog Manure
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6600 Asrock P45XE HD 4650 1GB 650/500 3 gig of ram 810 Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80-GB_IDE 160-GB_SATA STOCK Windows 7 GamerEdition 64 bit 19_inch 720 p i think 
KeyboardPowerCaseMouse
Some Wireless One Corsair CX430 CIT Venus 2 blue fans , 2 Cathodes R&B ,x1 Intake E-Blue Cobra 1600 DPI 
Mouse Pad
Very smooth surface 
  hide details  
Reply
post #25 of 27
Give this a try http://www.resplendence.com/whocrashed.

It might be able to name the faulting driver,where the event viewer didn't/couldn't.

Gyro

Edit; After looking a little further into the error,can you try this "Delete existing settings

Deactivates all of Driver Verifier Manager options and deletes the list of drivers being verified. This takes effect after the next boot." http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...=VS.85%29.aspx
Edited by Gyro - 2/18/11 at 2:25am
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
post #26 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Gyro View Post
Give this a try http://www.resplendence.com/whocrashed.

It might be able to name the faulting driver,where the event viewer didn't/couldn't.

Gyro

Edit; After looking a little further into the error,can you try this "Delete existing settings

Deactivates all of Driver Verifier Manager options and deletes the list of drivers being verified. This takes effect after the next boot." http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...=VS.85%29.aspx
I deleted existing settings like you said but it said "No settings changed"Attachment 196334
Done, does this help?

Edited by Sir Overkill - 2/19/11 at 8:46am
RIGIE
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
990X 4.5GHz 24/7 GA-X58A-UD9 4X EVGA SC 580 in SLI Dominator GT (3x2Gb)2000 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ 120GB SSD/WD 27" 32" Logitech MX 5500 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Quattro 1200W OC Lian-Li PC-P80 Logitech None 
  hide details  
Reply
RIGIE
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
990X 4.5GHz 24/7 GA-X58A-UD9 4X EVGA SC 580 in SLI Dominator GT (3x2Gb)2000 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ 120GB SSD/WD 27" 32" Logitech MX 5500 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Quattro 1200W OC Lian-Li PC-P80 Logitech None 
  hide details  
Reply
post #27 of 27
Quote:
Originally Posted by Sir Overkill View Post
I deleted existing settings like you said but it said "No settings changed"Attachment 196334
Done, does this help?
For the 0x124 error see here http://www.overclock.net/general-pro...hen-ocing.html.

The zonealarm firewalling driver is the culprit of the 0xc4 error,try un/reinstalling zonealarm or another/different virus scanner/firewall.
Or check for an update for the following driver;vsdatant.sys, from zonealarm.

Good luck

Gyro
Edited by Gyro - 2/19/11 at 1:47pm
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ph IIx4 955 @ 3.2 Asus M2N32-sli dlx Asus GTX 460 1gb DirectCU MSI GTX 460 1gb Cyclone 
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x2gb OCZ ddr2 1066 plats seagate 320gb sata lg supermulti dvd WIN 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
acer p221w ms SS ST75F-P 750w CM 690modded w/KazeMaster pro 
Mouse
ms intellimouse explorer3.0 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › BSOD Code: 0x000000c4 help please!