post #1 of 1
Thread Starter 
ok to cut the story short, one day my stock northbridge block which i watercooled had a leak, then my 5970 got spilled by the coolant when it
was on, and of course i had to switch it off immediately.

the coolant by the way is car coolant well lol i know it does not perform well as premixed computer coolants. i know the stock wb board is not good. iam just too busy to buy stuff. so please no trolling.

then ok here's the problem. sometimes when i leave my pc idle it
comes to a black screen and when i reset sometimes it doesn't boot only shows hex code not related to memory or vga and sometimes my ssd stops on the starting windows screen. its pretty weird cause
i only had experienced this things now and also my hdd's got fried just a few days ago because of my plain stupidity my hdd are connected to a y-sata connector then i plug in the molex then it sparked then hdd won't work haha. my ssd is not affected it plugs right directly in my psu.


and my pc now is all stock speeds. i'll OC again if the issue is solved

advance thanks to any reply
the big blue..
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 980x gigabyte x58 UD9 Sapphire 7970 Corsair 24gb 1600mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
Samsung 850 evo 250gb 2x Seagate barracuda 2TB  Windows 7 Chimei 24" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K95 Silverstone Strider 1500w HAF X  Razer Deathadder 2015 
  hide details  
Reply
the big blue..
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 980x gigabyte x58 UD9 Sapphire 7970 Corsair 24gb 1600mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
Samsung 850 evo 250gb 2x Seagate barracuda 2TB  Windows 7 Chimei 24" LED 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K95 Silverstone Strider 1500w HAF X  Razer Deathadder 2015 
  hide details  
Reply