Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › flashed BIOS, Voltage didnt take!?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

flashed BIOS, Voltage didnt take!?

post #1 of 2
Thread Starter 
i increased the voltage on my 9800gtx+ from 1.2v stock to 1.35v and coudlnt get a stable oc above what i already had. (i used nvflash and nibitor)

at 1.2v im at 802/1944/1269. at 1.35 i get the same numbers. Is there anyway to check voltage on a 9800 without a multimeter, to make sure it actually increased? (ive tried afterburner)

edit: would using rivatuner with a command prompt work?
Edited by Dus - 2/21/11 at 11:45pm
Mad Stickers
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6600 EVGA 750i FTW EVGA 9800GTX+ 2x2 g.skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
caviar 250gb/cuda 40gb memorex dvd/rw windows 7 22" ViewSonic VX 
KeyboardPowerCaseMouse
black with white letters Rosewill 600w antec 300 creative fata1ity laser 
Mouse Pad
water drops 
  hide details  
Reply
Mad Stickers
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
q6600 EVGA 750i FTW EVGA 9800GTX+ 2x2 g.skill 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
caviar 250gb/cuda 40gb memorex dvd/rw windows 7 22" ViewSonic VX 
KeyboardPowerCaseMouse
black with white letters Rosewill 600w antec 300 creative fata1ity laser 
Mouse Pad
water drops 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
GPUZ will tell you in the sensors tab.
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
I7 4790k 4.7ghz Asrock Z97 Extreme4 Gigabyte G1 GTX 970 SLI @ 1590Mhz Gigabyte G1 GTX 970 SLI @ 1590Mhz 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16gb GSkill Sniper 2200mhz Crucial MX100 256gb Samsung F3 1TB Samsung F3 1TB 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 3TB EK Supremacy Evo EK Nickel VGA Block x2 w/ Backplates Alphacool UT60 480mm Rad 
CoolingCoolingCoolingOS
Alphacool XT45 480mm Rad Dual D5 Pump w/ Dual Pump Top Gentle Typhoon AP-15s x18 Win 7 64 bit 
MonitorMonitorPowerCase
Qnix QX2710 1440P + 1080P IPS secondary Benq W1070 Projector on 120" Screen Seasonic Platinum 1200w Corsair 900D 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G9X Mionix Propus 380 ATH AD700 Creative X-Fi Titanium 
Audio
Logitech X-530 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
I7 4790k 4.7ghz Asrock Z97 Extreme4 Gigabyte G1 GTX 970 SLI @ 1590Mhz Gigabyte G1 GTX 970 SLI @ 1590Mhz 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16gb GSkill Sniper 2200mhz Crucial MX100 256gb Samsung F3 1TB Samsung F3 1TB 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 3TB EK Supremacy Evo EK Nickel VGA Block x2 w/ Backplates Alphacool UT60 480mm Rad 
CoolingCoolingCoolingOS
Alphacool XT45 480mm Rad Dual D5 Pump w/ Dual Pump Top Gentle Typhoon AP-15s x18 Win 7 64 bit 
MonitorMonitorPowerCase
Qnix QX2710 1440P + 1080P IPS secondary Benq W1070 Projector on 120" Screen Seasonic Platinum 1200w Corsair 900D 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G9X Mionix Propus 380 ATH AD700 Creative X-Fi Titanium 
Audio
Logitech X-530 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › flashed BIOS, Voltage didnt take!?