Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 5870 CF performance issues
New Posts  All Forums:Forum Nav:

5870 CF performance issues

post #1 of 2
Thread Starter 
hello all, i recently added a 5870 to my system and am running into some strange issues. i play bc2 and since adding the card i am getting a ton of flickering on my screen dx10 and dx11. my fps went from 60 - 100 to 80 to 140 since adding the card which i'm blown away over. i still get the sudden drop to like 3fps for a few seconds from time to time like i did before. is this a driver issue(11.2)? should i try dx9? and yes both cards by themselves work fine. ty
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS SABERTOOTH P67 6970 Crossfired Patriot Viper 1866 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Corsair F3 60gb raid0 Windows 7 64bit 27" LG Flatron steelseries g7 
PowerCaseMouse
HX1050 Corsair 800d g700 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS SABERTOOTH P67 6970 Crossfired Patriot Viper 1866 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Corsair F3 60gb raid0 Windows 7 64bit 27" LG Flatron steelseries g7 
PowerCaseMouse
HX1050 Corsair 800d g700 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Set bloom in your settings to LOW. It should fix flickering. I do not get any drops. I am running i2500k and Asus 5850 975/1200 @ 2560x1600 maxed out with bloom disabled and fps is same as yours.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 5870 CF performance issues