Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Second GPU problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Second GPU problem

post #1 of 2
Thread Starter 
So I have these 2 GTX460's and 3 monitors.

I got 2 of them hooked up to one gpu and the third connected to my second. After a while my third monitor starts flickering and showing artifacts (is that the word for large white squares everywhere?) and then the driver crashes...

My drivers are up to date and both cards are brand new.

Anyone got an idea?

Thanks

edit: In the NVidia control panel, I can select the second card for physx but it says nothing about SLI :/
Edited by Shinhidora - 2/22/11 at 1:27pm
My System
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 950 X58 Extreme NVIDIA GeForce GTX 760 NVIDIA GeForce GTX 760 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce GTX 460 Kingston  Kingston  Kingston  
RAMRAMRAMHard Drive
Kingston  Kingston  Kingston  2 TB Samsung HDD 
Hard DriveCoolingCoolingOS
OCZ 120 GB Agility 3 SSD Corsair Cooling Hydro Series H80 Scythe Kaze Fan Controller Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
3x BenQ XL2420  Philips HDTV 2x Fujitsu Siemens 24" Razer Lycosa Mirror Edition 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower TP-750 Cooler Master HAF 912 Plus Razer Deathadder Razer Vespula 
AudioAudioAudio
Muse Pocket LT3  Razer Megalodon Logitech Dolby 5.1 
  hide details  
Reply
My System
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 950 X58 Extreme NVIDIA GeForce GTX 760 NVIDIA GeForce GTX 760 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce GTX 460 Kingston  Kingston  Kingston  
RAMRAMRAMHard Drive
Kingston  Kingston  Kingston  2 TB Samsung HDD 
Hard DriveCoolingCoolingOS
OCZ 120 GB Agility 3 SSD Corsair Cooling Hydro Series H80 Scythe Kaze Fan Controller Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
3x BenQ XL2420  Philips HDTV 2x Fujitsu Siemens 24" Razer Lycosa Mirror Edition 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower TP-750 Cooler Master HAF 912 Plus Razer Deathadder Razer Vespula 
AudioAudioAudio
Muse Pocket LT3  Razer Megalodon Logitech Dolby 5.1 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
Sorry for the double post, but I'm kinda starting to panic

is it possible it has something to do with my DD3-1600 and my i7-950 together? Since I havn't edited my bios yet as was pointed out to me in this thread: http://www.overclock.net/intel-memor...-i7-950-a.html
My System
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 950 X58 Extreme NVIDIA GeForce GTX 760 NVIDIA GeForce GTX 760 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce GTX 460 Kingston  Kingston  Kingston  
RAMRAMRAMHard Drive
Kingston  Kingston  Kingston  2 TB Samsung HDD 
Hard DriveCoolingCoolingOS
OCZ 120 GB Agility 3 SSD Corsair Cooling Hydro Series H80 Scythe Kaze Fan Controller Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
3x BenQ XL2420  Philips HDTV 2x Fujitsu Siemens 24" Razer Lycosa Mirror Edition 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower TP-750 Cooler Master HAF 912 Plus Razer Deathadder Razer Vespula 
AudioAudioAudio
Muse Pocket LT3  Razer Megalodon Logitech Dolby 5.1 
  hide details  
Reply
My System
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 950 X58 Extreme NVIDIA GeForce GTX 760 NVIDIA GeForce GTX 760 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce GTX 460 Kingston  Kingston  Kingston  
RAMRAMRAMHard Drive
Kingston  Kingston  Kingston  2 TB Samsung HDD 
Hard DriveCoolingCoolingOS
OCZ 120 GB Agility 3 SSD Corsair Cooling Hydro Series H80 Scythe Kaze Fan Controller Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
3x BenQ XL2420  Philips HDTV 2x Fujitsu Siemens 24" Razer Lycosa Mirror Edition 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower TP-750 Cooler Master HAF 912 Plus Razer Deathadder Razer Vespula 
AudioAudioAudio
Muse Pocket LT3  Razer Megalodon Logitech Dolby 5.1 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Second GPU problem