Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 5870 insane voltage?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

5870 insane voltage? - Page 2

post #11 of 18
Thread Starter 
lmao damn.

i shut off my comp reinstalled nvidia drivers to run my gtx460 and found out about what u guys said.

-_- sigh. time to redo it.

thansk for suggestion guys.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.5 1.25v Maximus Iv Extreme Unlocked 6950 @ 976gpu Ridgeback 6-8-6-20-1T @1600Mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
C300 64GB + 320GB WD +1TB Blacks Windows 7 64bit Samsung 2343BWX (2048x1152) OCZ ElitexStream 800w 
CaseMouse
Lian Li V2000 G9 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.5 1.25v Maximus Iv Extreme Unlocked 6950 @ 976gpu Ridgeback 6-8-6-20-1T @1600Mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
C300 64GB + 320GB WD +1TB Blacks Windows 7 64bit Samsung 2343BWX (2048x1152) OCZ ElitexStream 800w 
CaseMouse
Lian Li V2000 G9 
  hide details  
Reply
post #12 of 18
GPU-z will conflict with AB, only use one monitoring program and make sure AB isn't running like a ninja in the background.
Edited by Kratthew D. Kraids - 2/23/11 at 5:58pm
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 5930k MSI X99A SLI Krait Edition MSI TF III 7950 MSI TF III 7950 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Rip Jaws 16GB @2400MHz Samsung 850 Evo SSD Seagate 250GB Hitachi 1TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
El-generico Cooler Master Hyper 212X 7 ultimate 64bit Tripe Viewsonic 22", 5760x1080 eyefinity secks. 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 HX750i Phanteks Enthoo Pro Logitech G402 
Mouse Pad
ಠ_ಠSolid oak deskಠ_ಠ 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 5930k MSI X99A SLI Krait Edition MSI TF III 7950 MSI TF III 7950 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Rip Jaws 16GB @2400MHz Samsung 850 Evo SSD Seagate 250GB Hitachi 1TB 
Optical DriveCoolingOSMonitor
El-generico Cooler Master Hyper 212X 7 ultimate 64bit Tripe Viewsonic 22", 5760x1080 eyefinity secks. 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 HX750i Phanteks Enthoo Pro Logitech G402 
Mouse Pad
ಠ_ಠSolid oak deskಠ_ಠ 
  hide details  
Reply
post #13 of 18
Thread Starter 
what i wonder is why the high temps if it was just displaying voltages wrong. it currently idles at 34c.

makes me believe it was really pushing 1.65v through the gpu. what other explanation is there?

edit: running furmark doesnt even get it that high.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.5 1.25v Maximus Iv Extreme Unlocked 6950 @ 976gpu Ridgeback 6-8-6-20-1T @1600Mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
C300 64GB + 320GB WD +1TB Blacks Windows 7 64bit Samsung 2343BWX (2048x1152) OCZ ElitexStream 800w 
CaseMouse
Lian Li V2000 G9 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.5 1.25v Maximus Iv Extreme Unlocked 6950 @ 976gpu Ridgeback 6-8-6-20-1T @1600Mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
C300 64GB + 320GB WD +1TB Blacks Windows 7 64bit Samsung 2343BWX (2048x1152) OCZ ElitexStream 800w 
CaseMouse
Lian Li V2000 G9 
  hide details  
Reply
post #14 of 18
GPU-z will conflict with AB as stated above so it could of caused it to run a high voltage. Just run afterburner. It the reason I use trixx
Intel
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K (4.2ghz) GIGABYTE GA-Z68AP-D3 Gigabyte 1060 3GB Adata XPG DDR3 1600 8GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
500GB Seagate PNY 128GB SSD LG M-Disc DEEPCOOL GAMMAXX S40 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Home LG 25um56 2560x1080 Ultrawide (IPS) Logitech k360 Seasonic S12II 520w (Bronze) 
CaseMouseMouse PadAudio
Rosewill Nautilus  Havit Magic Eagle Steel series (world of warcraft) GX Gaming 2.1 (Onboard Audio) 
  hide details  
Reply
Intel
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K (4.2ghz) GIGABYTE GA-Z68AP-D3 Gigabyte 1060 3GB Adata XPG DDR3 1600 8GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
500GB Seagate PNY 128GB SSD LG M-Disc DEEPCOOL GAMMAXX S40 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Home LG 25um56 2560x1080 Ultrawide (IPS) Logitech k360 Seasonic S12II 520w (Bronze) 
CaseMouseMouse PadAudio
Rosewill Nautilus  Havit Magic Eagle Steel series (world of warcraft) GX Gaming 2.1 (Onboard Audio) 
  hide details  
Reply
post #15 of 18
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by 4LC4PON3 View Post
GPU-z will conflict with AB as stated above so it could of caused it to run a high voltage. Just run afterburner. It the reason I use trixx
I smell some suicide runs by someone if they use this. who needs a volt mod when u can do this? o.O
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.5 1.25v Maximus Iv Extreme Unlocked 6950 @ 976gpu Ridgeback 6-8-6-20-1T @1600Mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
C300 64GB + 320GB WD +1TB Blacks Windows 7 64bit Samsung 2343BWX (2048x1152) OCZ ElitexStream 800w 
CaseMouse
Lian Li V2000 G9 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.5 1.25v Maximus Iv Extreme Unlocked 6950 @ 976gpu Ridgeback 6-8-6-20-1T @1600Mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
C300 64GB + 320GB WD +1TB Blacks Windows 7 64bit Samsung 2343BWX (2048x1152) OCZ ElitexStream 800w 
CaseMouse
Lian Li V2000 G9 
  hide details  
Reply
post #16 of 18
Quote:
Originally Posted by Kick View Post
what i wonder is why the high temps if it was just displaying voltages wrong. it currently idles at 34c.

makes me believe it was really pushing 1.65v through the gpu. what other explanation is there?

edit: running furmark doesnt even get it that high.
What were your furmark temps?
If your furmark temps were manageable then it is likely a sensor read error
post #17 of 18
is that the 5870 that the guy was selling for 160?
Intel
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K (4.2ghz) GIGABYTE GA-Z68AP-D3 Gigabyte 1060 3GB Adata XPG DDR3 1600 8GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
500GB Seagate PNY 128GB SSD LG M-Disc DEEPCOOL GAMMAXX S40 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Home LG 25um56 2560x1080 Ultrawide (IPS) Logitech k360 Seasonic S12II 520w (Bronze) 
CaseMouseMouse PadAudio
Rosewill Nautilus  Havit Magic Eagle Steel series (world of warcraft) GX Gaming 2.1 (Onboard Audio) 
  hide details  
Reply
Intel
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500K (4.2ghz) GIGABYTE GA-Z68AP-D3 Gigabyte 1060 3GB Adata XPG DDR3 1600 8GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
500GB Seagate PNY 128GB SSD LG M-Disc DEEPCOOL GAMMAXX S40 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Home LG 25um56 2560x1080 Ultrawide (IPS) Logitech k360 Seasonic S12II 520w (Bronze) 
CaseMouseMouse PadAudio
Rosewill Nautilus  Havit Magic Eagle Steel series (world of warcraft) GX Gaming 2.1 (Onboard Audio) 
  hide details  
Reply
post #18 of 18
Thread Starter 
yea, 160 bucks.

i doubt it was sensor problems, heatsink was pretty hot
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.5 1.25v Maximus Iv Extreme Unlocked 6950 @ 976gpu Ridgeback 6-8-6-20-1T @1600Mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
C300 64GB + 320GB WD +1TB Blacks Windows 7 64bit Samsung 2343BWX (2048x1152) OCZ ElitexStream 800w 
CaseMouse
Lian Li V2000 G9 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.5 1.25v Maximus Iv Extreme Unlocked 6950 @ 976gpu Ridgeback 6-8-6-20-1T @1600Mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
C300 64GB + 320GB WD +1TB Blacks Windows 7 64bit Samsung 2343BWX (2048x1152) OCZ ElitexStream 800w 
CaseMouse
Lian Li V2000 G9 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 5870 insane voltage?