Overclock.net › Forums › Specialty Builds › Servers › IIS 7 problems.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

IIS 7 problems.

post #1 of 11
Thread Starter 
Hey guys! So I'm having a little trouble with my server. It's running IIS (make your jokes quick) and when I access it by going to my public IP on my desktop, none of the pictures show up.

When I go to it on my server, all the pictures show up! The hell??!?!!?

http://i55.tinypic.com/e5l7rt.jpg
post #2 of 11
Quote:
Originally Posted by RussianGrimmReaper View Post
Hey guys! So I'm having a little trouble with my server. It's running IIS (make your jokes quick) and when I access it by going to my public IP on my desktop, none of the pictures show up.

When I go to it on my server, all the pictures show up! The hell??!?!!?

http://i55.tinypic.com/e5l7rt.jpg

How are your pictures inserted into webpage?

If you look at the source code of the page when you connect externally, what's the path for the various IMG files?

If the pointer to your images is referencing a local drive letter and path, then that would explain why it doesn't load externally...
ESXi Host 1
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
(2x) Intel Xeon E5520 Dell OnBoard Matrox G200 24GB DDR3 12x2GB UDIMMS (18 slots total) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
PERC6-RAID50 Intel 730 480GB Intel 320 300GB Synology DS414 iSCSI SAN 
OSMonitorKeyboardPower
VMWare vSphere5 Enterprise Plus Dell iDRAC6 Remote Management [KVM-Over-IP] Dell iDRAC6 KVM Dell Hot-Swap Redundant 1100W 
CaseMouse
Dell PowerEdge T710 Stock Dell iDRAC6 KVM 
  hide details  
Reply
ESXi Host 1
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
(2x) Intel Xeon E5520 Dell OnBoard Matrox G200 24GB DDR3 12x2GB UDIMMS (18 slots total) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
PERC6-RAID50 Intel 730 480GB Intel 320 300GB Synology DS414 iSCSI SAN 
OSMonitorKeyboardPower
VMWare vSphere5 Enterprise Plus Dell iDRAC6 Remote Management [KVM-Over-IP] Dell iDRAC6 KVM Dell Hot-Swap Redundant 1100W 
CaseMouse
Dell PowerEdge T710 Stock Dell iDRAC6 KVM 
  hide details  
Reply
post #3 of 11
Post or PM me the source code please.
post #4 of 11
Thread Starter 
So oddest thing, everything works when I'm OUTSIDE my local network. When I navigate to my public IP on my desktop at home, no pictures. HOWEVER, when I browse to my public IP from my server hosting the site, OR go to it from OUTSIDE my local network, everything works fine.

The hell?
post #5 of 11
try going directly to the server IP not via its hostname

We get same issue at work but on our TS box externally its mail.company.com internally its company-ts
Ragnarok
(15 items)
 
Yggdrassil
(8 items)
 
 
CPUCPUMotherboardGraphics
Opteron 6272 Opteron 6272 Asus KGPE-D16 Sapphire R9 290X 
GraphicsRAMHard DriveCooling
Sapphire R9 290X 8x Samsung 8GB DDR3 1333 ECC 3TBx2 in Raid 1 Noctua NH-U12DO 
CoolingOSMonitorPower
120mm Fractal Design 1200rpm Case Fan Silent Se... Windows 7 Pro x64 1x24" 2x22" Corsair Professional HX1050 
CaseAudioOther
Fractal Design XL R2 Titanium Grey Asus MIO 892 Purple and white Braided/sleeved cables 
  hide details  
Reply
Ragnarok
(15 items)
 
Yggdrassil
(8 items)
 
 
CPUCPUMotherboardGraphics
Opteron 6272 Opteron 6272 Asus KGPE-D16 Sapphire R9 290X 
GraphicsRAMHard DriveCooling
Sapphire R9 290X 8x Samsung 8GB DDR3 1333 ECC 3TBx2 in Raid 1 Noctua NH-U12DO 
CoolingOSMonitorPower
120mm Fractal Design 1200rpm Case Fan Silent Se... Windows 7 Pro x64 1x24" 2x22" Corsair Professional HX1050 
CaseAudioOther
Fractal Design XL R2 Titanium Grey Asus MIO 892 Purple and white Braided/sleeved cables 
  hide details  
Reply
post #6 of 11
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Norse View Post
try going directly to the server IP not via its hostname

We get same issue at work but on our TS box externally its mail.company.com internally its company-ts
I'm not navigating to the host name. I'm navigating straight to the public ip.
post #7 of 11
A lot of routers will block WAN requests from inside the network (some have the option in their settings to disable this).

If you can access via network IP address, but not web address or public (internet side) IP address, then that is probably your issue.
Perpetual Upgrade
(17 items)
 
Server
(17 items)
 
Galago UltraPro
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K MSI Z97M Gaming Zotac GTX 1080 AMP! Edition (2x4GB) Corsair DDR3-2000 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
128GB Crucial M4 (2x) 500GB RAID 0 Swiftech Apogee Black Ice GT Stealth 240 
OSKeyboardPowerCase
Windows 10 Pro 64bit Corsair K70 Vengence Seasonic X650 Aerocool DS Cube 
MouseAudio
Logitech G500 ASUS Xonar DX 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965 MSI 870A-G54 nVidia 8400GS (2x2GB) Patriot DDR3-1600 
RAMHard DriveHard DriveCooling
(2x4GB) Patriot DDR3-1600 (3x) 320GB RAID 5 (1x) 1TB Backup Storage Coolermaster TX3 
OSPowerOther
Proxmox Hypervisor Antec TruePower 430W HP Smart Array P400 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7-4750HQ Intel Iris Pro Graphics 5200  (2 x 4GB) DDR3-1600 90GB Intel mSATA SSD 
Hard DriveOSOSMonitor
500GB 5400RPM HDD Ubuntu Gnome 15.10 Windows 10 14" 1080p ColorPro IPS 
Case
Galago UltraPro 
  hide details  
Reply
Perpetual Upgrade
(17 items)
 
Server
(17 items)
 
Galago UltraPro
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K MSI Z97M Gaming Zotac GTX 1080 AMP! Edition (2x4GB) Corsair DDR3-2000 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
128GB Crucial M4 (2x) 500GB RAID 0 Swiftech Apogee Black Ice GT Stealth 240 
OSKeyboardPowerCase
Windows 10 Pro 64bit Corsair K70 Vengence Seasonic X650 Aerocool DS Cube 
MouseAudio
Logitech G500 ASUS Xonar DX 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965 MSI 870A-G54 nVidia 8400GS (2x2GB) Patriot DDR3-1600 
RAMHard DriveHard DriveCooling
(2x4GB) Patriot DDR3-1600 (3x) 320GB RAID 5 (1x) 1TB Backup Storage Coolermaster TX3 
OSPowerOther
Proxmox Hypervisor Antec TruePower 430W HP Smart Array P400 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7-4750HQ Intel Iris Pro Graphics 5200  (2 x 4GB) DDR3-1600 90GB Intel mSATA SSD 
Hard DriveOSOSMonitor
500GB 5400RPM HDD Ubuntu Gnome 15.10 Windows 10 14" 1080p ColorPro IPS 
Case
Galago UltraPro 
  hide details  
Reply
post #8 of 11
Quote:
Originally Posted by SectorNine50 View Post
A lot of routers will block WAN requests from inside the network (some have the option in their settings to disable this).

If you can access via network IP address, but not web address or public (internet side) IP address, then that is probably your issue.
I don't know of any home consumer routers that block WAN requests by default. Even lower end sonicwalls have LAN => WAN wide open.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
5960x @ 4.4ghz (1.19v) evga x99 micro2 (2) evga gtx 980 ti hybrid 32gb hyperx 2666mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
samsung 950 pro 512gb NVMe M.2 ssd ek everything win 10 xl2430t / u2515h (x2) / u2913wm 
KeyboardPowerCaseMouse
cm novatouch w/ pbt caps. evga 1200 p2 lian li pc-9f nixeus revel 
Mouse PadAudioOther
steelseries qck heavy gustard U12/X12 -> H10/Lyr presonus 22vsl > mxl770 (mic) 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
5960x @ 4.4ghz (1.19v) evga x99 micro2 (2) evga gtx 980 ti hybrid 32gb hyperx 2666mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
samsung 950 pro 512gb NVMe M.2 ssd ek everything win 10 xl2430t / u2515h (x2) / u2913wm 
KeyboardPowerCaseMouse
cm novatouch w/ pbt caps. evga 1200 p2 lian li pc-9f nixeus revel 
Mouse PadAudioOther
steelseries qck heavy gustard U12/X12 -> H10/Lyr presonus 22vsl > mxl770 (mic) 
  hide details  
Reply
post #9 of 11
No, not LAN to WAN, it's LAN requests to access an outside WAN side port. Meaning, if you make a request to a DNS server outside the network, and it resolves back to the router, it will not allow the connection through.

So if a request on the WAN port is from IP 254.283.28.132, and the requested information is on 254.283.28.132:80, the router will block the connection.

It has something to do with keeping malicious software from making DoS attacks.
Edited by SectorNine50 - 3/10/11 at 2:07am
Perpetual Upgrade
(17 items)
 
Server
(17 items)
 
Galago UltraPro
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K MSI Z97M Gaming Zotac GTX 1080 AMP! Edition (2x4GB) Corsair DDR3-2000 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
128GB Crucial M4 (2x) 500GB RAID 0 Swiftech Apogee Black Ice GT Stealth 240 
OSKeyboardPowerCase
Windows 10 Pro 64bit Corsair K70 Vengence Seasonic X650 Aerocool DS Cube 
MouseAudio
Logitech G500 ASUS Xonar DX 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965 MSI 870A-G54 nVidia 8400GS (2x2GB) Patriot DDR3-1600 
RAMHard DriveHard DriveCooling
(2x4GB) Patriot DDR3-1600 (3x) 320GB RAID 5 (1x) 1TB Backup Storage Coolermaster TX3 
OSPowerOther
Proxmox Hypervisor Antec TruePower 430W HP Smart Array P400 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7-4750HQ Intel Iris Pro Graphics 5200  (2 x 4GB) DDR3-1600 90GB Intel mSATA SSD 
Hard DriveOSOSMonitor
500GB 5400RPM HDD Ubuntu Gnome 15.10 Windows 10 14" 1080p ColorPro IPS 
Case
Galago UltraPro 
  hide details  
Reply
Perpetual Upgrade
(17 items)
 
Server
(17 items)
 
Galago UltraPro
(9 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K MSI Z97M Gaming Zotac GTX 1080 AMP! Edition (2x4GB) Corsair DDR3-2000 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
128GB Crucial M4 (2x) 500GB RAID 0 Swiftech Apogee Black Ice GT Stealth 240 
OSKeyboardPowerCase
Windows 10 Pro 64bit Corsair K70 Vengence Seasonic X650 Aerocool DS Cube 
MouseAudio
Logitech G500 ASUS Xonar DX 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 965 MSI 870A-G54 nVidia 8400GS (2x2GB) Patriot DDR3-1600 
RAMHard DriveHard DriveCooling
(2x4GB) Patriot DDR3-1600 (3x) 320GB RAID 5 (1x) 1TB Backup Storage Coolermaster TX3 
OSPowerOther
Proxmox Hypervisor Antec TruePower 430W HP Smart Array P400 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7-4750HQ Intel Iris Pro Graphics 5200  (2 x 4GB) DDR3-1600 90GB Intel mSATA SSD 
Hard DriveOSOSMonitor
500GB 5400RPM HDD Ubuntu Gnome 15.10 Windows 10 14" 1080p ColorPro IPS 
Case
Galago UltraPro 
  hide details  
Reply
post #10 of 11
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by SectorNine50 View Post
No, not LAN to WAN, it's LAN requests to access an outside WAN side port. Meaning, if you make a request to a DNS server outside the network, and it resolves back to the router, it will not allow the connection through.

So if a request on the WAN port is from IP 254.283.28.132, and the requested information is on 254.283.28.132:80, the router will block the connection.

It has something to do with keeping malicious software from making DoS attacks.
Well to begin, I have a Windows Server 2008 R2 server running as my router (sig rig | don't you judge me)

The connection isn't ENTIRELY blocked, just the pictures >.<
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Servers
Overclock.net › Forums › Specialty Builds › Servers › IIS 7 problems.