Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVidia driver problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

NVidia driver problem - Page 3

post #21 of 43
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by B-Con View Post
Oh, boy. Did it give you a specific error code or responsible driver file?

In the meantime, try this... When you restart your computer, hit "F8" as it is booting to enter the Advanced Boot Options menu. From there, you can select Repair Computer. That will take you to System Recovery Options, and once there, you can select a System Restore or a Startup Repair. Try the System Restore option first, and pick a restore point prior to you making those recent changes.

EDIT: And let me ask again... Are all of your other drivers currently updated?
.
Been doing system restore all day long all my other drivers and windows updates are updated didn't have enough time to see the error code or driver file...
My System
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 950 X58 Extreme NVIDIA GeForce GTX 760 NVIDIA GeForce GTX 760 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce GTX 460 Kingston  Kingston  Kingston  
RAMRAMRAMHard Drive
Kingston  Kingston  Kingston  2 TB Samsung HDD 
Hard DriveCoolingCoolingOS
OCZ 120 GB Agility 3 SSD Corsair Cooling Hydro Series H80 Scythe Kaze Fan Controller Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
3x BenQ XL2420  Philips HDTV 2x Fujitsu Siemens 24" Razer Lycosa Mirror Edition 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower TP-750 Cooler Master HAF 912 Plus Razer Deathadder Razer Vespula 
AudioAudioAudio
Muse Pocket LT3  Razer Megalodon Logitech Dolby 5.1 
  hide details  
Reply
My System
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 950 X58 Extreme NVIDIA GeForce GTX 760 NVIDIA GeForce GTX 760 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce GTX 460 Kingston  Kingston  Kingston  
RAMRAMRAMHard Drive
Kingston  Kingston  Kingston  2 TB Samsung HDD 
Hard DriveCoolingCoolingOS
OCZ 120 GB Agility 3 SSD Corsair Cooling Hydro Series H80 Scythe Kaze Fan Controller Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
3x BenQ XL2420  Philips HDTV 2x Fujitsu Siemens 24" Razer Lycosa Mirror Edition 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower TP-750 Cooler Master HAF 912 Plus Razer Deathadder Razer Vespula 
AudioAudioAudio
Muse Pocket LT3  Razer Megalodon Logitech Dolby 5.1 
  hide details  
Reply
post #22 of 43
Quote:
Originally Posted by Shinhidora View Post
Been doing system restore all day long all my other drivers and windows updates are updated didn't have enough time to see the error code or driver file...
Try the Startup Repair option.
.
BMW 932i
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-920 D0 @ 4.0 GHz (1.28V) ASUS P6X58D-E EVGA GTX 780 Classified (376.53) 3 x 4 GB G.Skill Ripjaws Z 1600 MHz (7-8-8-22) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 850 EVO 500 GB Samsung 840 PRO 256 GB Western Digital Caviar Black 1 TB Sony AD-7240S DVD RW 
CoolingOSMonitorMonitor
Corsair H55 (GT AP-15 Pull + Shroud) Windows 10 Professional 64-bit ASUS PB278Q 27" LED 1440p ViewSonic VX2433wm 24" LCD 1080p 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung LN46C630 46" LCD TV 1080p Logitech G510s EVGA SuperNOVA 750 G3  Cooler Master HAF 932 
MouseMouse PadAudio
Roccat Kone XTD (Laser) SteelSeries 4HD NVIDIA / Yamaha RX-V467 / SteelSeries Siberia v2 
  hide details  
Reply
BMW 932i
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-920 D0 @ 4.0 GHz (1.28V) ASUS P6X58D-E EVGA GTX 780 Classified (376.53) 3 x 4 GB G.Skill Ripjaws Z 1600 MHz (7-8-8-22) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 850 EVO 500 GB Samsung 840 PRO 256 GB Western Digital Caviar Black 1 TB Sony AD-7240S DVD RW 
CoolingOSMonitorMonitor
Corsair H55 (GT AP-15 Pull + Shroud) Windows 10 Professional 64-bit ASUS PB278Q 27" LED 1440p ViewSonic VX2433wm 24" LCD 1080p 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung LN46C630 46" LCD TV 1080p Logitech G510s EVGA SuperNOVA 750 G3  Cooler Master HAF 932 
MouseMouse PadAudio
Roccat Kone XTD (Laser) SteelSeries 4HD NVIDIA / Yamaha RX-V467 / SteelSeries Siberia v2 
  hide details  
Reply
post #23 of 43
Check this thread, see if any of the fixes work.
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
post #24 of 43
remember to put only ONE card in first. boot up, let windows do it's driver installation, restart, install nvidia driver if it hasn't already install itself.
then put in the 2nd card and sli bridge boot up, let windows do its thing. reboot. enable SLI.
Dream PC
(17 items)
 
Surface Pro 3
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
INTEL Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero Z170 MSI Geforce GTX 980 Ti Gaming 6G G.SKILL Ripjaws 4 series 16GB DDR4 3000 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
SAMSUNG SM951 NVMe 512GB SAMSUNG 850 EVO 1TB COOLER MASTER Nepton 280L MICROSOFT Windows 10 Pro x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
BENQ XL2420TE DELL UltraSharp U2415 WASD V2 custom CORSAIR HX850i 
CaseMouseAudioOther
NZXT H440 white CORSAIR Vengeance M95 CREATIVE Sound Blaster Z CPU Delid 
Other
LED Lighting 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 4300U Microsoft Surface Intel HD Graphics 4400 8 GB DDR3L 
Hard DriveOSKeyboardMouse
256 GB SSD Windows 10 Pro x64 Surface Pro 4 Type Cover with Fingerprint ID Microsoft Arc Mouse Surface Edition 
  hide details  
Reply
Dream PC
(17 items)
 
Surface Pro 3
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
INTEL Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero Z170 MSI Geforce GTX 980 Ti Gaming 6G G.SKILL Ripjaws 4 series 16GB DDR4 3000 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
SAMSUNG SM951 NVMe 512GB SAMSUNG 850 EVO 1TB COOLER MASTER Nepton 280L MICROSOFT Windows 10 Pro x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
BENQ XL2420TE DELL UltraSharp U2415 WASD V2 custom CORSAIR HX850i 
CaseMouseAudioOther
NZXT H440 white CORSAIR Vengeance M95 CREATIVE Sound Blaster Z CPU Delid 
Other
LED Lighting 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 4300U Microsoft Surface Intel HD Graphics 4400 8 GB DDR3L 
Hard DriveOSKeyboardMouse
256 GB SSD Windows 10 Pro x64 Surface Pro 4 Type Cover with Fingerprint ID Microsoft Arc Mouse Surface Edition 
  hide details  
Reply
post #25 of 43
Quote:
Originally Posted by Shinhidora View Post
This is pretty much continuation of this thread: http://www.overclock.net/intel-cpus/...mperature.html

With the CPU-cooling fixed, now my problem has become GPU related....

I got 2 GTX460's in Sli, once I've installed windows, I instal the gpu drivers, I reboot, windows loadingscreen appears and after loading everything just stays black...

edit: I've reinstalled the drivers 4 times and even windows 2 times, just make really really sure... it still doesn't work...

edit2: in control panel, before installing the drivers it says: 'VGA display adaptor' instead of GTX 460 <_<
Did you set VGA source to PCI-E in your BIOS? It defaults to PCI.
My System
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-4770K @ 4.5GHz ASUS Maximus VI Hero Z87 Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 16GB (2 x 8GB) G.Skill Trident X DDR3-2400 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
750GB Samsung 840EVO 256GB Crucial M4 150GB Velociraptor 1TB Samsung F1 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus DRW-24B1ST Phanteks PH-TC14PE Win 10 64-bit 27" Qnix QX2710 96Hz 
KeyboardPowerCaseMouse
Cooler Master QuickFire Ultimate Cooler Master V1000 1000W 80+ Gold Fractal Design Arc Midi R2 Logitech G500s 
Mouse PadAudioOtherOther
Func Surface 1030 Asus Xonar Essence STX M-Audia AV 40 Polk PSW10 Sub 
  hide details  
Reply
My System
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-4770K @ 4.5GHz ASUS Maximus VI Hero Z87 Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 16GB (2 x 8GB) G.Skill Trident X DDR3-2400 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
750GB Samsung 840EVO 256GB Crucial M4 150GB Velociraptor 1TB Samsung F1 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus DRW-24B1ST Phanteks PH-TC14PE Win 10 64-bit 27" Qnix QX2710 96Hz 
KeyboardPowerCaseMouse
Cooler Master QuickFire Ultimate Cooler Master V1000 1000W 80+ Gold Fractal Design Arc Midi R2 Logitech G500s 
Mouse PadAudioOtherOther
Func Surface 1030 Asus Xonar Essence STX M-Audia AV 40 Polk PSW10 Sub 
  hide details  
Reply
post #26 of 43
Quote:
Originally Posted by james8 View Post
remember to put only ONE card in first. boot up, let windows do it's driver installation, restart, install nvidia driver if it hasn't already install itself.
then put in the 2nd card and sli bridge boot up, let windows do its thing. reboot. enable SLI.
He bought a prebuilt, and it's warranty won't allow him to open up the case.
.
BMW 932i
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-920 D0 @ 4.0 GHz (1.28V) ASUS P6X58D-E EVGA GTX 780 Classified (376.53) 3 x 4 GB G.Skill Ripjaws Z 1600 MHz (7-8-8-22) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 850 EVO 500 GB Samsung 840 PRO 256 GB Western Digital Caviar Black 1 TB Sony AD-7240S DVD RW 
CoolingOSMonitorMonitor
Corsair H55 (GT AP-15 Pull + Shroud) Windows 10 Professional 64-bit ASUS PB278Q 27" LED 1440p ViewSonic VX2433wm 24" LCD 1080p 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung LN46C630 46" LCD TV 1080p Logitech G510s EVGA SuperNOVA 750 G3  Cooler Master HAF 932 
MouseMouse PadAudio
Roccat Kone XTD (Laser) SteelSeries 4HD NVIDIA / Yamaha RX-V467 / SteelSeries Siberia v2 
  hide details  
Reply
BMW 932i
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-920 D0 @ 4.0 GHz (1.28V) ASUS P6X58D-E EVGA GTX 780 Classified (376.53) 3 x 4 GB G.Skill Ripjaws Z 1600 MHz (7-8-8-22) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 850 EVO 500 GB Samsung 840 PRO 256 GB Western Digital Caviar Black 1 TB Sony AD-7240S DVD RW 
CoolingOSMonitorMonitor
Corsair H55 (GT AP-15 Pull + Shroud) Windows 10 Professional 64-bit ASUS PB278Q 27" LED 1440p ViewSonic VX2433wm 24" LCD 1080p 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung LN46C630 46" LCD TV 1080p Logitech G510s EVGA SuperNOVA 750 G3  Cooler Master HAF 932 
MouseMouse PadAudio
Roccat Kone XTD (Laser) SteelSeries 4HD NVIDIA / Yamaha RX-V467 / SteelSeries Siberia v2 
  hide details  
Reply
post #27 of 43
Quote:
Originally Posted by B-Con View Post
He bought a prebuilt, and it's warranty won't allow him to open up the case.
.
WOW. That's something I've never heard of before. What shoddy company besides Apple would say that?

EDIT: And what James is saying is the thing I meant to explain on page one.
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core m3-6Y30 Intel HD515 8GB 1866DDR3L Micron M600 MTFDDAV256MBF M.2, 256 GB 
CoolingOSOSMonitor
Fanless Win10 Home x64 Kubuntu 16.04 (requires Linux kernel 4.5/4.6) 13.3 inch 16:9, 1920x1080 pixel, AU Optronics A... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AthlonIIX4 640 3.62GHz (250x14.5) 2.5GHz NB Asus M4A785TD-M EVO MSI GTX275 (Stock 666) 8GBs of GSkill 1600 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
4GBs of Adata 1333 Kingston HyperX 3k 120GB WD Caviar Black 500GB Hitachi Deskstar 1TB 
Optical DriveCoolingOSOS
LG 8X BDR (WHL08S20) Cooler Master Hyper 212+ Kubuntu x64 Windows 7 x64 
OSMonitorPowerCase
Bodhi Linux x64 Acer G215H (1920x1080) Seasonic 520 HAF912 
CPUMotherboardGraphicsRAM
N450 1.8GHz AC and 1.66GHz batt ASUS proprietary for 1001P GMA3150 (can play bluray now!?) 1GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
160GB LGLHDLBDRE32X Bodhi Linux Fedora LXDE 
OSOSMonitorKeyboard
Kubuntu SLAX 1280x600 + Dell 15inch Excellent! 
PowerCase
6 cells=6-12hrs and a charger 1001P MU17 Black 
  hide details  
Reply
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core m3-6Y30 Intel HD515 8GB 1866DDR3L Micron M600 MTFDDAV256MBF M.2, 256 GB 
CoolingOSOSMonitor
Fanless Win10 Home x64 Kubuntu 16.04 (requires Linux kernel 4.5/4.6) 13.3 inch 16:9, 1920x1080 pixel, AU Optronics A... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AthlonIIX4 640 3.62GHz (250x14.5) 2.5GHz NB Asus M4A785TD-M EVO MSI GTX275 (Stock 666) 8GBs of GSkill 1600 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
4GBs of Adata 1333 Kingston HyperX 3k 120GB WD Caviar Black 500GB Hitachi Deskstar 1TB 
Optical DriveCoolingOSOS
LG 8X BDR (WHL08S20) Cooler Master Hyper 212+ Kubuntu x64 Windows 7 x64 
OSMonitorPowerCase
Bodhi Linux x64 Acer G215H (1920x1080) Seasonic 520 HAF912 
CPUMotherboardGraphicsRAM
N450 1.8GHz AC and 1.66GHz batt ASUS proprietary for 1001P GMA3150 (can play bluray now!?) 1GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
160GB LGLHDLBDRE32X Bodhi Linux Fedora LXDE 
OSOSMonitorKeyboard
Kubuntu SLAX 1280x600 + Dell 15inch Excellent! 
PowerCase
6 cells=6-12hrs and a charger 1001P MU17 Black 
  hide details  
Reply
post #28 of 43
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by coelacanth View Post
Did you set VGA source to PCI-E in your BIOS? It defaults to PCI.
I did now, but didn't fix it

Quote:
Originally Posted by james8 View Post
remember to put only ONE card in first. boot up, let windows do it's driver installation, restart, install nvidia driver if it hasn't already install itself.
then put in the 2nd card and sli bridge boot up, let windows do its thing. reboot. enable SLI.
I can't do that (well I can, but warranty doesn't allow me <_< didn't know that untill I got the system :/) so I'm going back to the company on monday to have a word with them and let them install the drivers and reseat the gpu's :/
My System
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 950 X58 Extreme NVIDIA GeForce GTX 760 NVIDIA GeForce GTX 760 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce GTX 460 Kingston  Kingston  Kingston  
RAMRAMRAMHard Drive
Kingston  Kingston  Kingston  2 TB Samsung HDD 
Hard DriveCoolingCoolingOS
OCZ 120 GB Agility 3 SSD Corsair Cooling Hydro Series H80 Scythe Kaze Fan Controller Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
3x BenQ XL2420  Philips HDTV 2x Fujitsu Siemens 24" Razer Lycosa Mirror Edition 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower TP-750 Cooler Master HAF 912 Plus Razer Deathadder Razer Vespula 
AudioAudioAudio
Muse Pocket LT3  Razer Megalodon Logitech Dolby 5.1 
  hide details  
Reply
My System
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 950 X58 Extreme NVIDIA GeForce GTX 760 NVIDIA GeForce GTX 760 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce GTX 460 Kingston  Kingston  Kingston  
RAMRAMRAMHard Drive
Kingston  Kingston  Kingston  2 TB Samsung HDD 
Hard DriveCoolingCoolingOS
OCZ 120 GB Agility 3 SSD Corsair Cooling Hydro Series H80 Scythe Kaze Fan Controller Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
3x BenQ XL2420  Philips HDTV 2x Fujitsu Siemens 24" Razer Lycosa Mirror Edition 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower TP-750 Cooler Master HAF 912 Plus Razer Deathadder Razer Vespula 
AudioAudioAudio
Muse Pocket LT3  Razer Megalodon Logitech Dolby 5.1 
  hide details  
Reply
post #29 of 43
Thread Starter 
Uninstalled 2nd gpu driver, installed other gpu's driver! now the driver works with 1 gpu but when I install the second gpu's driver, it fails again :/

UPDATE:

So at the moment I have 2 GTX460's in device manager, one being disabled. Both drivers are up to date.

I'll call them A and B. When B enabled and A disabled, all works fine. With B enabled and A disabled, it says all is working fine, but I have no nvidia control panel and all is in lowest resolution. When B is enabled and I enable A, all crashes with a "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" error.

On the first attachment, A is enabled, B disabled
On the second attachment A is disabled, B enabled
Left one being B, Right one is A.


Edited by Shinhidora - 2/26/11 at 3:18pm
My System
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 950 X58 Extreme NVIDIA GeForce GTX 760 NVIDIA GeForce GTX 760 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce GTX 460 Kingston  Kingston  Kingston  
RAMRAMRAMHard Drive
Kingston  Kingston  Kingston  2 TB Samsung HDD 
Hard DriveCoolingCoolingOS
OCZ 120 GB Agility 3 SSD Corsair Cooling Hydro Series H80 Scythe Kaze Fan Controller Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
3x BenQ XL2420  Philips HDTV 2x Fujitsu Siemens 24" Razer Lycosa Mirror Edition 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower TP-750 Cooler Master HAF 912 Plus Razer Deathadder Razer Vespula 
AudioAudioAudio
Muse Pocket LT3  Razer Megalodon Logitech Dolby 5.1 
  hide details  
Reply
My System
(28 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 950 X58 Extreme NVIDIA GeForce GTX 760 NVIDIA GeForce GTX 760 
GraphicsRAMRAMRAM
NVIDIA GeForce GTX 460 Kingston  Kingston  Kingston  
RAMRAMRAMHard Drive
Kingston  Kingston  Kingston  2 TB Samsung HDD 
Hard DriveCoolingCoolingOS
OCZ 120 GB Agility 3 SSD Corsair Cooling Hydro Series H80 Scythe Kaze Fan Controller Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
3x BenQ XL2420  Philips HDTV 2x Fujitsu Siemens 24" Razer Lycosa Mirror Edition 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower TP-750 Cooler Master HAF 912 Plus Razer Deathadder Razer Vespula 
AudioAudioAudio
Muse Pocket LT3  Razer Megalodon Logitech Dolby 5.1 
  hide details  
Reply
post #30 of 43
Quote:
Originally Posted by Shinhidora View Post
Uninstalled 2nd gpu driver, installed other gpu's driver! now the driver works with 1 gpu but when I install the second gpu's driver, it fails again :/

UPDATE:

So at the moment I have 2 GTX460's in device manager, one being disabled. Both drivers are up to date.

I'll call them A and B. When B enabled and A disabled, all works fine. With B enabled and A disabled, it says all is working fine, but I have no nvidia control panel and all is in lowest resolution. When B is enabled and I enable A, all crashes with a "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" error.

On the first attachment, A is enabled, B disabled
On the second attachment A is disabled, B enabled
Left one being B, Right one is A.
With A disabled try enabling SLI through the nvidia control panel. If you don't have the control panel dig around through your computer for the nvidia folder and look for the control panel exe. If you don't have an nvidia folder too then I'm out. That error sounds like a lane configuration problem from the BIOS.

I again can't believe they would void your warranty on opening the case. Sue them for that crap. I almost feel like they didn't even give you an SLI cable and just want to cover it up.
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core m3-6Y30 Intel HD515 8GB 1866DDR3L Micron M600 MTFDDAV256MBF M.2, 256 GB 
CoolingOSOSMonitor
Fanless Win10 Home x64 Kubuntu 16.04 (requires Linux kernel 4.5/4.6) 13.3 inch 16:9, 1920x1080 pixel, AU Optronics A... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AthlonIIX4 640 3.62GHz (250x14.5) 2.5GHz NB Asus M4A785TD-M EVO MSI GTX275 (Stock 666) 8GBs of GSkill 1600 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
4GBs of Adata 1333 Kingston HyperX 3k 120GB WD Caviar Black 500GB Hitachi Deskstar 1TB 
Optical DriveCoolingOSOS
LG 8X BDR (WHL08S20) Cooler Master Hyper 212+ Kubuntu x64 Windows 7 x64 
OSMonitorPowerCase
Bodhi Linux x64 Acer G215H (1920x1080) Seasonic 520 HAF912 
CPUMotherboardGraphicsRAM
N450 1.8GHz AC and 1.66GHz batt ASUS proprietary for 1001P GMA3150 (can play bluray now!?) 1GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
160GB LGLHDLBDRE32X Bodhi Linux Fedora LXDE 
OSOSMonitorKeyboard
Kubuntu SLAX 1280x600 + Dell 15inch Excellent! 
PowerCase
6 cells=6-12hrs and a charger 1001P MU17 Black 
  hide details  
Reply
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core m3-6Y30 Intel HD515 8GB 1866DDR3L Micron M600 MTFDDAV256MBF M.2, 256 GB 
CoolingOSOSMonitor
Fanless Win10 Home x64 Kubuntu 16.04 (requires Linux kernel 4.5/4.6) 13.3 inch 16:9, 1920x1080 pixel, AU Optronics A... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AthlonIIX4 640 3.62GHz (250x14.5) 2.5GHz NB Asus M4A785TD-M EVO MSI GTX275 (Stock 666) 8GBs of GSkill 1600 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
4GBs of Adata 1333 Kingston HyperX 3k 120GB WD Caviar Black 500GB Hitachi Deskstar 1TB 
Optical DriveCoolingOSOS
LG 8X BDR (WHL08S20) Cooler Master Hyper 212+ Kubuntu x64 Windows 7 x64 
OSMonitorPowerCase
Bodhi Linux x64 Acer G215H (1920x1080) Seasonic 520 HAF912 
CPUMotherboardGraphicsRAM
N450 1.8GHz AC and 1.66GHz batt ASUS proprietary for 1001P GMA3150 (can play bluray now!?) 1GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
160GB LGLHDLBDRE32X Bodhi Linux Fedora LXDE 
OSOSMonitorKeyboard
Kubuntu SLAX 1280x600 + Dell 15inch Excellent! 
PowerCase
6 cells=6-12hrs and a charger 1001P MU17 Black 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVidia driver problem