Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Help using RT seven lite
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help using RT seven lite

post #1 of 3
Thread Starter 
Hey guys I'm having trouble installing my Wireless PCI-E network adapter, I think I may have removed a core component in Win 7 using RT Seven lite, causing my adapter to not work. Drivers are properly installed and even the wireless internet appears enabled but it does not connect. I have attached my lastsession.inf, what I'm wondering is whether I removed any important drivers or protocols that are causing this problem.

P.S. it installed perfectly on normal Win 7 OS.

Screenshot:

http://i.imgur.com/XWxUH.png

Lastsession.inf:
http://www.mediafire.com/?0kkdyb130m9xdq8
Edited by Overdrivex2 - 2/25/11 at 4:08pm
Budget Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD Athlon II X2 260 (OC 3.6) BIOSTAR TA880GB+ HyperX Blu 4GB (2 x 2GB) 8-8-8-24 WD Caviar 2TB 
OSCase
Windows 7; Ultimate 64 bit Antec- 2 Hundred 
  hide details  
Reply
Budget Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD Athlon II X2 260 (OC 3.6) BIOSTAR TA880GB+ HyperX Blu 4GB (2 x 2GB) 8-8-8-24 WD Caviar 2TB 
OSCase
Windows 7; Ultimate 64 bit Antec- 2 Hundred 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
did you remove DHCP client, DNS client, ICS, anything to do with "homegroups", windows firewall? some of these might not seem to be related to internet usage, but all of them play vitals role, or have vital pieces to the pie, windows 7 is very integrated with some of these services, just removing one, can ultimately disable all of them.

Dependency is kinda hard to judge by some one who is inexperience with windows and how it works together, that is why programs like this should be left to experienced users, learn from trial a error,find out how each part works with everything else, and try again, till then install a full copy of windows 7 smile.gif
Bazinga Punk
(12 items)
 
ooh shiny!
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon 3440 AsRock P55 extreme Evga 8800 GT 512 MB Gskill Ripjaws 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Blue Antec Khuler 620 Ubuntu 11.10 Asus vw264H 
KeyboardPowerCaseMouse
GIGABYTE KM7600 CORSAIR TX 650 Cooler Master 590 GIGABYTE GM-M6800 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 6500 Gigabyte z170xp-SLI Nvidia 970gtx Corsair 16gb ddr4 2666mhz  
Hard DriveOS
250gb Samsung Evo 850 Windows 10 & Ubuntu 15.10 
  hide details  
Reply
Bazinga Punk
(12 items)
 
ooh shiny!
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon 3440 AsRock P55 extreme Evga 8800 GT 512 MB Gskill Ripjaws 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Western Digital Blue Antec Khuler 620 Ubuntu 11.10 Asus vw264H 
KeyboardPowerCaseMouse
GIGABYTE KM7600 CORSAIR TX 650 Cooler Master 590 GIGABYTE GM-M6800 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 6500 Gigabyte z170xp-SLI Nvidia 970gtx Corsair 16gb ddr4 2666mhz  
Hard DriveOS
250gb Samsung Evo 850 Windows 10 & Ubuntu 15.10 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Thanks for the response, I think I might have found the problem. The lastsession I was using had WLAN disabled, I'm confident that was preventing it.
Budget Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD Athlon II X2 260 (OC 3.6) BIOSTAR TA880GB+ HyperX Blu 4GB (2 x 2GB) 8-8-8-24 WD Caviar 2TB 
OSCase
Windows 7; Ultimate 64 bit Antec- 2 Hundred 
  hide details  
Reply
Budget Build
(13 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD Athlon II X2 260 (OC 3.6) BIOSTAR TA880GB+ HyperX Blu 4GB (2 x 2GB) 8-8-8-24 WD Caviar 2TB 
OSCase
Windows 7; Ultimate 64 bit Antec- 2 Hundred 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Help using RT seven lite