Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Folding@Home issue. 8800 GTS
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Folding@Home issue. 8800 GTS

post #1 of 8
Thread Starter 
Ok so i have an issue with my client. I just got my rig fully up and running after i upgraded and when i try to run the GPU2 console client it wont connect to a server:
Code:

[SIZE="3"]

--- Opening Log file [February 26 23:36:55 UTC] 


# Windows GPU Console Edition #################################################
###############################################################################

                       Folding@Home Client Version 6.23

                          http://folding.stanford.edu

###############################################################################
###############################################################################

Launch directory: C:UsersPaulDesktopFolding@ Home GPU2
Executable: C:UsersPaulDesktopFolding@ Home GPU2Folding@home-Win32-GPU.exe


[23:36:55] Configuring Folding@Home...


[23:37:16] - Ask before connecting: No
[23:37:16] - User name: jach11 (Team 37726)
[23:37:16] - User ID: 3FBEEDC63279BBB3
[23:37:16] - Machine ID: 3
[23:37:16] 
[23:37:16] Work directory not found. Creating...
[23:37:16] Could not open work queue, generating new queue...
[23:37:16] - Preparing to get new work unit...
[23:37:16] + Attempting to get work packet
[23:37:16] - Connecting to assignment server
[23:37:17] - Successful: assigned to (171.64.65.61).
[23:37:17] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[23:37:17] Loaded queue successfully.
[23:37:17] - Couldn't send HTTP request to server
[23:37:17]   (Got status 503)
[23:37:17] + Could not connect to Work Server
[23:37:17] - Attempt #1  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[23:37:34] + Attempting to get work packet
[23:37:34] - Connecting to assignment server
[23:37:35] - Successful: assigned to (171.64.65.61).
[23:37:35] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[23:37:35] Loaded queue successfully.
[23:37:35] - Couldn't send HTTP request to server
[23:37:35]   (Got status 503)
[23:37:35] + Could not connect to Work Server
[23:37:35] - Attempt #2  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[23:37:47] + Attempting to get work packet
[23:37:47] - Connecting to assignment server
[23:37:48] - Successful: assigned to (171.64.65.61).
[23:37:48] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[23:37:48] Loaded queue successfully.
[23:37:48] - Couldn't send HTTP request to server
[23:37:48]   (Got status 503)
[23:37:48] + Could not connect to Work Server
[23:37:48] - Attempt #3  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[23:38:19] + Attempting to get work packet
[23:38:19] - Connecting to assignment server
[23:38:20] - Successful: assigned to (171.64.65.61).
[23:38:20] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[23:38:20] Loaded queue successfully.
[23:38:20] - Couldn't send HTTP request to server
[23:38:20]   (Got status 503)
[23:38:20] + Could not connect to Work Server
[23:38:20] - Attempt #4  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[23:39:13] + Attempting to get work packet
[23:39:13] - Connecting to assignment server
[23:39:13] - Successful: assigned to (171.64.65.61).
[23:39:13] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[23:39:13] Loaded queue successfully.
[23:39:14] - Couldnt send HTTP request to server
[23:39:14]   (Got status 503)
[23:39:14] + Could not connect to Work Server
[23:39:14] - Attempt #5  to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.[/SIZE] 
Whats going on? I got my SMP client to work just fine..
post #2 of 8
Have you tried running it as admin?
Right click shortcut - Run as administrator
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by LiLChris View Post
Have you tried running it as admin?
Right click shortcut - Run as administrator
gonna try that.. But something just happened. For some reason it finally started folding and i dont know why.
Code:

[23:40:44] - Attempt #6  to get work failed, and no other work to do.

Waiting before retry.
[SIZE="2"][23:43:24] + Attempting to get work packet
[23:43:24] - Connecting to assignment server
[23:43:24] - Successful: assigned to (171.64.65.61).
[23:43:24] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[23:43:24] Loaded queue successfully.
[23:43:26] + Closed connections
[23:43:26] 
[23:43:26] + Processing work unit
[23:43:26] Core required: FahCore_11.exe
[23:43:26] Core not found.
[23:43:26] - Core is not present or corrupted.
[23:43:26] - Attempting to download new core...
[23:43:26] + Downloading new core: FahCore_11.exe
[23:43:26] + 10240 bytes downloaded
[23:43:26] + 20480 bytes downloaded
[23:43:26] + 30720 bytes downloaded
[23:43:26] + 40960 bytes downloaded
[23:43:26] + 51200 bytes downloaded
[23:43:26] + 61440 bytes downloaded
[23:43:26] + 71680 bytes downloaded
[23:43:26] + 81920 bytes downloaded
[23:43:26] + 92160 bytes downloaded
[23:43:26] + 102400 bytes downloaded
[23:43:26] + 112640 bytes downloaded
[23:43:26] + 122880 bytes downloaded
[23:43:26] + 133120 bytes downloaded
[23:43:26] + 143360 bytes downloaded
[23:43:26] + 153600 bytes downloaded
[23:43:26] + 163840 bytes downloaded
[23:43:27] + 174080 bytes downloaded
[23:43:27] + 184320 bytes downloaded
[23:43:27] + 194560 bytes downloaded
[23:43:27] + 204800 bytes downloaded
[23:43:27] + 215040 bytes downloaded
[23:43:27] + 225280 bytes downloaded
[23:43:27] + 235520 bytes downloaded
[23:43:27] + 245760 bytes downloaded
[23:43:27] + 256000 bytes downloaded
[23:43:27] + 266240 bytes downloaded
[23:43:27] + 276480 bytes downloaded
[23:43:27] + 286720 bytes downloaded
[23:43:27] + 296960 bytes downloaded
[23:43:27] + 307200 bytes downloaded
[23:43:27] + 317440 bytes downloaded
[23:43:27] + 327680 bytes downloaded
[23:43:27] + 337920 bytes downloaded
[23:43:27] + 348160 bytes downloaded
[23:43:27] + 358400 bytes downloaded
[23:43:27] + 368640 bytes downloaded
[23:43:27] + 378880 bytes downloaded
[23:43:27] + 389120 bytes downloaded
[23:43:27] + 399360 bytes downloaded
[23:43:27] + 409600 bytes downloaded
[23:43:27] + 419840 bytes downloaded
[23:43:27] + 430080 bytes downloaded
[23:43:27] + 440320 bytes downloaded
[23:43:27] + 450560 bytes downloaded
[23:43:27] + 460800 bytes downloaded
[23:43:27] + 471040 bytes downloaded
[23:43:27] + 481280 bytes downloaded
[23:43:27] + 491520 bytes downloaded
[23:43:28] + 501760 bytes downloaded
[23:43:28] + 512000 bytes downloaded
[23:43:28] + 522240 bytes downloaded
[23:43:28] + 532480 bytes downloaded
[23:43:28] + 542720 bytes downloaded
[23:43:28] + 552960 bytes downloaded
[23:43:28] + 563200 bytes downloaded
[23:43:28] + 573440 bytes downloaded
[23:43:28] + 583680 bytes downloaded
[23:43:28] + 593920 bytes downloaded
[23:43:28] + 604160 bytes downloaded
[23:43:28] + 614400 bytes downloaded
[23:43:28] + 624640 bytes downloaded
[23:43:28] + 634880 bytes downloaded
[23:43:28] + 645120 bytes downloaded
[23:43:28] + 655360 bytes downloaded
[23:43:28] + 665067 bytes downloaded
[23:43:28] Verifying core Core_11.fah...
[23:43:28] Signature is VALID
[23:43:28] 
[23:43:28] Trying to unzip core FahCore_11.exe
[23:43:28] Decompressed FahCore_11.exe (1908736 bytes) successfully
[23:43:33] + Core successfully engaged
[23:43:43] 
[23:43:43] + Processing work unit
[23:43:43] Core required: FahCore_11.exe
[23:43:43] Core found.
[23:43:43] Working on queue slot 01 [February 26 23:43:43 UTC]
[23:43:43] + Working ...
[23:43:43] 
[23:43:43] *------------------------------*
[23:43:43] Folding@Home GPU Core
[23:43:43] Version 1.31 (Tue Sep 15 10:57:42 PDT 2009)
[23:43:43] 
[23:43:43] Compiler  : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 14.00.50727.762 for 80x86 
[23:43:43] Build host: amoeba
[23:43:43] Board Type: Nvidia
[23:43:43] Core      : 
[23:43:43] Preparing to commence simulation
[23:43:43] - Looking at optimizations...
[23:43:43] DeleteFrameFiles: successfully deleted file=work/wudata_01.ckp
[23:43:43] - Created dyn
[23:43:43] - Files status OK
[23:43:43] - Expanded 73832 -> 383588 (decompressed 519.5 percent)
[23:43:43] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=73832 data_size=383588, decompressed_data_size=383588 diff=0
[23:43:43] - Digital signature verified
[23:43:43] 
[23:43:43] Project: 6603 (Run 9, Clone 431, Gen 676)
[23:43:43] 
[23:43:43] Assembly optimizations on if available.
[23:43:43] Entering M.D.[/SIZE] 
post #4 of 8
Thread Starter 
Ok so i just started it as an admin and its working fine now. What should i add to the shortcut? G-80?
post #5 of 8
If that is the primary card then nothing.
Add -forcegpu nvidia_g80 if you are getting problems.
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
post #6 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by LiLChris View Post
If that is the primary card then nothing.
Add -forcegpu nvidia_g80 if you are getting problems.
only if im getting problems?
post #7 of 8
Yea no need to add unnecessary flags.
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Hmm now my 9600GT can't get work. And yes it's running as administrator.

Nevermind, changed machineid and works again.
Edited by nicksasa - 2/26/11 at 4:40pm
Sane
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3930K @ 4.9Ghz 1.46V ASUS Rampage IV Formula ASUS GTX780 1176Mhz 1.187V 16GB GeIL Enhance Corsa 1600Mhz CL9 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 256GB 830 EK Supremacy Nickel-Plexi XSPC RS360 XSPC RX240 
CoolingOSMonitorKeyboard
5x Scythe Gentle Typhoon AP-15 Windows 8 Pro x64 Asus VE228T Logitech G19s 
PowerCaseMouse
Corsair HX850 NZXT Phantom 630 Razor Abyssus 
  hide details  
Reply
Sane
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3930K @ 4.9Ghz 1.46V ASUS Rampage IV Formula ASUS GTX780 1176Mhz 1.187V 16GB GeIL Enhance Corsa 1600Mhz CL9 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung 256GB 830 EK Supremacy Nickel-Plexi XSPC RS360 XSPC RX240 
CoolingOSMonitorKeyboard
5x Scythe Gentle Typhoon AP-15 Windows 8 Pro x64 Asus VE228T Logitech G19s 
PowerCaseMouse
Corsair HX850 NZXT Phantom 630 Razor Abyssus 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Folding@Home issue. 8800 GTS