Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Problem with Sli
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with Sli

post #1 of 2
Thread Starter 
Hi all, I just started to have a problem with my SLI set up. I installed windows 7 ultimate 64 bit last night and I'm getting errors. I went to enable SLI with Deadspace 2 but saw it was not there to enable. Shocked, I looked in the device manger and saw the second one had a ! next to it. I restarted my PC and to my surprise, the drivers seemed to uninstall itself. I then go to Device Manager and see a code 12 saying:

This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)

If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

and a code 43 on the second card. I then proceeded to reseat the card and that did the trick, but upon restart it uninstalled again
DX11 Box
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q9550@4.0ghz EP45-UD3R Geforce GTX 660ti 2 GIG  8 Gigs DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 500 Gigs SATA HP W7 ultimate 64 bit DELL 
KeyboardPowerCaseMouse
Zboard Merc Corsair 600 Watt Antec Nine Hundred 2 Razer Diamondback 
Mouse Pad
crappy one lol 
  hide details  
Reply
DX11 Box
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q9550@4.0ghz EP45-UD3R Geforce GTX 660ti 2 GIG  8 Gigs DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 500 Gigs SATA HP W7 ultimate 64 bit DELL 
KeyboardPowerCaseMouse
Zboard Merc Corsair 600 Watt Antec Nine Hundred 2 Razer Diamondback 
Mouse Pad
crappy one lol 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Remove all the nvidia drivers and restart your computer with only one of your 460s physically installed.

Install gpu drivers.

Restart, then let windows completely boot up, then shutdown and connect the second 460 without the sli bridge connected.

Let windows do its thing and detect the card and whatnot. shutdown, and install the sli bridge.

you may have to restart windows one more time but after that you should be able to turn on sli through the nvidia control panel.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Problem with Sli