Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Weird GPU temps ?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Weird GPU temps ?

post #1 of 2
Thread Starter 
Howdy,

just finished putting the whole rig underwater, but when testing it, there is one GPU that skyrockets in temp, in idle it has the same temps as the rest.

it is 4 580 SLI cards in parallel with a EK Link.

Here is the temps pic:



As you can see just GPU3 is kinda skyrocketing and keeps raising, it can hit 72º, my guess is that thermal paste is not correctly applied ?

Cheers.
Edited by victor.js - 3/1/11 at 3:29pm
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 980X GA X58A UD9 4 way GTX 580 6 Gb Mushkin Redline 2000Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 120 Gb Plextor PX-L890SA Win 7 Ultimate 64 bit 3 x Asus VE276Q 
PowerCase
Silverstone Strider 1500 LD V8 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 980X GA X58A UD9 4 way GTX 580 6 Gb Mushkin Redline 2000Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 120 Gb Plextor PX-L890SA Win 7 Ultimate 64 bit 3 x Asus VE276Q 
PowerCase
Silverstone Strider 1500 LD V8 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
it could be that there are still baubbles in the loop and got stuck in a GPU waterblock...
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 980X GA X58A UD9 4 way GTX 580 6 Gb Mushkin Redline 2000Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 120 Gb Plextor PX-L890SA Win 7 Ultimate 64 bit 3 x Asus VE276Q 
PowerCase
Silverstone Strider 1500 LD V8 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 980X GA X58A UD9 4 way GTX 580 6 Gb Mushkin Redline 2000Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 120 Gb Plextor PX-L890SA Win 7 Ultimate 64 bit 3 x Asus VE276Q 
PowerCase
Silverstone Strider 1500 LD V8 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Weird GPU temps ?