Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › New 650TX - Question
New Posts  All Forums:Forum Nav:

New 650TX - Question

post #1 of 4
Thread Starter 
Hello everyone, I just finished installing my new Corsair 650TX, which replaced my dead OCZ StealthXStream. Everything is working perfectly fine, however, I have a question.

Should I be worried that the +12V voltage is 12.61? Now, my OCZ PSU had a similar high +12V rating, which leads me to believe that it may be the sensor or something that is reading it incorrectly. If you would, please elaborate on why this may be high.

corsair650tx.png

Uploaded with ImageShack.us

Thank you.
post #2 of 4
I've used a volt meter when I noticed things were off on HWmonitor.

And the volt meter showed otherwise and the the correct temps may I add. I'm sure you are fine bud.smile.gif

Just to clarify, HWmonitor showed 10.x volts for my 12v rail while my mutlimeter showed 12.x volts.
Edited by MrTOOSHORT - 3/1/11 at 3:37pm
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon E5-1680 V2  R4BE  TITAN X (Pascal)   2666 Dominator Platinum CL10 
Hard DriveCoolingCoolingOS
750 NVMe 1.2TB EK HF/rx360/rx120 EK FC/GTs/mcp655 Windows 10 Pro  
MonitorPowerCaseAudio
BL3200PT 1600 T2 800d Pro Audio 2.1 + DragonFly Red 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon E5-1680 V2  R4BE  TITAN X (Pascal)   2666 Dominator Platinum CL10 
Hard DriveCoolingCoolingOS
750 NVMe 1.2TB EK HF/rx360/rx120 EK FC/GTs/mcp655 Windows 10 Pro  
MonitorPowerCaseAudio
BL3200PT 1600 T2 800d Pro Audio 2.1 + DragonFly Red 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
HWmonitor, Speedfan, all these crap programs should just go away. They're worthless. RealTemp / CoreTemp are better for CPU temperatures, and these programs are CRAP for voltage monitoring.
post #4 of 4
Thread Starter 
Thanks for reassuring me guys!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Power Supplies
Overclock.net › Forums › Components › Power Supplies › New 650TX - Question